(~215 B)
Een stijlvol toilet? Zo pak je het aan!

Een stijlvol toilet? Zo pak je het aan!

Ga je het toilet verbouwen en lukt het je maar niet om een stijlvolle ruimte te creëren? We helpen je graag op weg met de beste tips. Lees dus snel verder en ontdek hoe je een stijlvol toilet creëert.

Dit blog is aangeleverd.

Stijlvolle tegels

Tegels en kleuren bepalen de basis van een ruimte. Hiermee creëer je de stijl van het toilet. Het is daarom aan te raden om te beginnen met het uitkiezen van de juiste tegels.

Doorgaans besteden we niet veel tijd in het toilet. Dit betekent dat alles kan. Van prints, tot unieke tegels, tot knallende kleuren. Denk hierbij aan hexagon tegels, mozaïek of verschillende knalkleuren. Houd je het liever rustig? Kies dan voor lichte, rustige kleuren zoals lichte aardetinten.

Is je toiletruimte erg klein en voelt de ruimte benauwd? Kies dan voor XL tegels. Dit zijn extra grote tegels met weinig voegen. Hierdoor lijkt de ruimte optisch groter dan hij eigenlijk is.

De juiste afmeting toiletpot

Een te groot toilet in een te kleine ruimte, functioneert als blikvanger op de verkeerde manier. Is de beschikbare ruimte klein? Kies dan voor een compact toilet met ondiep inbouwreservoir. Hierdoor houd je voldoende loopruimte over, terwijl je geniet van hetzelfde zitcomfort als bij een standaard toilet. Denk daar dus aan tijdens een toilet kopen.

Kies voor een toiletpot die past bij de stijl van de ruimte. Heb je gekozen voor een zwart toilet? Combineer dit dan met een zwarte toiletpot. Heb je gekozen voor een luxe toilet? Mat wit past hier uitstekend bij.

De juiste fontein

Handen wassen na een toiletbezoek is belangrijk voor de hygiëne. Een fontein mag dan ook niet ontbreken. Fonteinen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan materialen zoals keramiek en hardsteen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren. Zo weet je zeker dat de fontein altijd aansluit op de stijl van jouw toiletruimte.

Wist je dat er fonteinsets verkrijgbaar zijn? Een fonteinset wordt compleet met toebehoren geleverd. Hierdoor weet je zeker dat je alle benodigdheden hebt en kom je tijdens de installatie niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij elke set kun je kiezen uit verschillende fonteinkranen. Zo past de fonteinset altijd bij de stijl van de toiletruimte.

Bijpassende accessoires en verlichting

Vul de stijlvolle toiletruimte aan met bijpassende accessoires. Denk hierbij aan een toiletborstel, toiletrolhouder en een zeepdispenser. Beperk het aantal accessoires tot het hoognodige. Hiermee voorkom je dat je toilet te vol en te rommelig oogt.

Maak de ruimte compleet met de juiste verlichting. Besteed hier voldoende aandacht aan, als je een stijlvol toilet wilt creëren. Kies voor een unieke hanglamp en combineer deze met een wandlamp. Vind je dit wat veel? Alleen een wandlamp kan natuurlijk ook!

Delen:
Secured By miniOrange