(~215 B)
DIARY: Kraantje Lek, Amsterdam & papa 60 jaar

DIARY: Kraantje Lek, Amsterdam & papa 60 jaar

Goedemorgen! De jongens hebben nog zomervakantie en ik ben deze week weer begonnen met werken. Mijn nieuwe job bij Briljant Baby vroeg wat tijd, ik moest nieuwsbrieven schrijven voor My Lovely Notebook en ben weer artikelen gaan schrijven voor Mommyhood. Maar omdat de jongens nog vrij zijn, wilde ik ook nog wat leuke dingen plannen. En dus gingen we op pad! Ook kwam ons nichtje Beau gezellig langs en werd mijn vader 60 jaar. Tijd om dat in het weekend te vieren. Zondag gingen we nog even langs bij Anke en haar gezin, die een paar dagen op de camping staan. Een bomvolle week!

Ik heb wel zin in meer ritme, regelmaat en ruimte voor mezelf. Ik vind zo’n lange zomervakantie best wel aanpoten, helemaal nu Maddox niet meer naar het kinderdagverblijf gaat en mijn werk weer begint, inclusief een nieuwe klus. Maar het is nog een week vakantie en daarna gaan ze weer naar school. Achteraf gezien valt het dan altijd wel weer mee. Ik vind dat ik het goed heb gedaan dit jaar!

Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Maddox vindt het maar gek dat we thuis zijn en dat hij nog vakantie heeft, haha. Hij geniet er wel van en kruipt ’s ochtends bij ons om nog even televisie te kijken in bed.

Ik ga naar de huisarts om mijn longen te laten checken vanwege de longontsteking. Ook moet ik even langs om mijn uitstrijkje te bespreken maar gelukkig was alles helemaal oké. Ik had wat gekke klachten voor de vakantie en ben daarom gestopt met de pil. Maar heb dus voor de zekerheid de boel ook even moeten laten nakijken.

De jongens zijn lief aan het spelen vandaag.

Ik ben wat uurtjes aan het werk. Ik ben begonnen bij Briljant Baby en moet echt wat dingen gaan doen. Ook schrijf ik twee nieuwsbrieven voor My Lovely Notebook. Juliëtte gaat met zwangerschapsverlof en ik moet wat dingen afronden die zij nog even kan bekijken.

’s Middags gaan we tussen de buien door even lekker naar buiten.

Ik ben echt geen avondsporter. Normaal ga ik ’s ochtends zodra de jongens naar school gaan maar die ruimte is er nu even niet. Zodra Raymond thuis is van zijn werk, duik ik dus de sportschool in. Ik wil wel in mijn sportritme blijven. Het valt me vies tegen zo na de vakantie en het ziek zijn. Maar we bouwen rustig weer op!

Dinsdag

Opstarten met ontbijt en gelijk mijn laptop erbij om weer aan het werk te gaan.

’s Middags om 14.00 uur moet ik even in het dorp zijn en Maddox gaat met me mee.

Ik laat mijn nagels weer bijwerken. Maddox mag de kleur uitkiezen en dat is zwart geworden. Prima!

Nog even wat boodschappen doen.

Maddox gaat kleuren, Skyler is bij een vriendje spelen en ik duik weer achter de laptop.

Ik heb dit boek besteld en ben hier heel benieuwd naar.

Woensdag

Wakker worden.

Ik ga weer aan de slag voor Briljant Baby.

En Maddox is ook aan het werk, haha. Zwaar leven.

Om 11.30 uur klap ik mijn laptop dicht en is het tijd voor qualitytime! We gaan naar Kraantje Lek en daar hebben jullie alles al over kunnen lezen.

Eten en spelen blijft de perfecte combinatie.

Nog even rennen en dan is het tijd om naar huis te gaan. We hebben ons er toch 2.5 uur vermaakt.

’s Avonds gaat Raymond sporten en pak ik nog even mijn laptop erbij.

Donderdag

Goedemorgen! Ik heb wat verkocht via Vinted en breng dat gelijk weg met Maddox.

Daarna rijden we naar Amsterdam voor een date met Debbie.

We lopen langs het huis waar oma vroeger gewoond heeft en ik vind het leuk om daar even een foto te maken. Gek idee dat ze daar van de trap is gelopen om naar school te gaan, op dezelfde leeftijd als de jongens nu zijn.

Koffie, speeltuin en een vriendin. Niks meer aan doen.

De jongens hebben het naar hun zin.

Het dakterras van Debbie maakt indruk, haha. ‘Wow, we staan op het dak!’

Op de terugweg gaan we naar de juwelier want ik heb nog een cadeau voor mijn vader nodig. We hebben een fantastisch houten horloge gekocht (Raymond en ik & mijn broertje met zijn vriendin) en ik wil daar, namens de kleinkinderen, nog een mooie armband bij. Bij de Hema heeft Maddox een hamburger spaarpot uitgekozen, zoals je kunt zien, haha.

Skyler gaat voor een agenda van Snelle.

Zo moeder, zo zoon. Agenda invullen.

’s Avonds ga ik weer sporten.

Vrijdag

Vrijdag komt mijn broertje langs met Beau. Hij moet ook nog even iets doen voor zijn werk dus ik pas op.

Beau is helemaal weer blij. Ze is zo dol op de jongens.

Cheese. Wat worden ze groot, hè?

Ik bestel voor Skyler gymkleding bij H&M. Helemaal prima die 3-packs!

Ik werk vanaf nu samen met Structuurjunkie en ik krijg wat producten dubbel. Ik maak een pakketje voor Anke en leg dat even bij haar binnen. Ze is niet thuis maar ik heb de sleutel, haha.

Op de terugweg rij ik langs Kraanmode en ik word verliefd op deze jurk. Hij is van Alix the Label en is 50% afgeprijsd. Die gaat mee naar huis.

Ik ben zo dol op de verspakketten! Deze kende ik nog niet. Hij valt heel erg in de smaak! Wel ga ik voor meer eieren, haha. Ik zit erg laag in mijn eiwitten dus die vul ik op deze manier aan.

Raymond is sporten en net als ik mijn laptop weer wil pakken, bedenk ik me dat ik beter een serie kan kijken. Ik ga The Bold Type verder kijken, love it!

Zaterdag

Zaterdag kan ik wel in de ochtend sporten omdat Raymond thuis is. Ik ben er vroeg, om 08.15 uur.

Done!

Welverdiend!

De reden dat ik zo vroeg ben is omdat ik om 10.00 uur naar zwemles moet met Skyler. Raymond is ondertussen de caravan wegbrengen met Maddox.

’s Middags ga ik boodschappen doen.

Ik trek een mooie jurk aan en we gaan naar Nibbixwoud. Papa is jarig en we gaan gezellig uit eten. Mijn ouders, Brad en zijn vriendin, de kleinkinderen, wij, Kees en Kitty, een vriend van mijn vader. Het is een gezellige club!

De jongens zijn hyperactief en hebben er zin in.

Hij wil nooit op de foto maar nu is het toch gelukt. Gefeliciteerd, pap!

En deze vermaken zich ook, haha. Een wok is altijd een goed idee met kinderen. Lekker pakken wat ze willen.

Zondag

’s Ochtends is Raymond even naar zijn vader en ben ik met de jongens lekker thuis. Aan het begin van de middag rijden we naar een camping, waar Anke met haar gezin een paar dagen verblijft.

Maddox is gelijk weer helemaal in zijn element.

Lekker met zijn vieren spelen.

We lunchen bij de foodtruck daar op het terrein, eten nog een ijsje en de jongens zijn de hele tijd fanatiek aan het spelen. Om 16.30 uur is het weer thuis om naar huis te gaan.

Dat was hem weer voor deze week. Tot de volgende keer! X

Delen:
Secured By miniOrange