(~215 B)
DIARY: kerstvakantie, avondje uit & happy new year!

DIARY: kerstvakantie, avondje uit & happy new year!

Allereerst: de beste wensen voor 2023! Dat jouw jaar maar precies zo mag worden zoals jij dat voor ogen hebt.

Het is alweer 2023. Hoe is het mogelijk? De dagen lijken soms eindeloos te duren, maar de weken vliegen voorbij alsof het niks is. Ik vind een nieuw jaar fijn, zo’n fris begin, vol met dagen die nog geschreven kunnen worden. Ik heb geen goede voornemens, geen doelen en geen lijstjes. Ik wil gewoon een rustig jaar waarin ik lekker aan het werk ben, tijd voor mezelf en mijn gezin heb, nog een beetje de ruimte heb voor mijn freelance werkzaamheden en dagelijks dingen kan doen waar ik blij van word. Wel heb ik mijn boekenteller weer op een getal gezet: 40 stuks wil ik er lezen. Maar als ik dat niet haal, is er geen man overboord.

Het is tijd om jullie onze laatste dagen van december én nieuwjaarsdag te laten zien. De jongens waren vrij en dat betekent dat ik ook vrij was. We hebben leuke dingen gedaan, maar ook genoten van het even niets hoeven. Kijk mee!

Dinsdag

Lekker rustig opstarten na de kerstdagen.

Om 09.00 uur breng ik Maddox naar de vakantie-BSO! Het is pyjama- en knuffeldag dus hij wil graag nog zijn kerstpak aan. Het is voor hem zo fijn om even buiten de deur te zijn. Hij mist echt de prikkels thuis af en toe.

Ik heb qualitytime met Skyler en we gaan naar Wil de Krokodil.

Ook gaan we nog even op zoek naar nieuwe schoenen. ’s Middags zijn we thuis, dan ben ik lekker aan het werk en Skyler doet zijn eigen ding.

Ik haal Maddox weer op en hij is zo blij, haha.

Een gerechtje van HelloFresh; mini rijsttafel. Heerlijk zo!

Wie mij al langer volgt weet dat Raymond en ik altijd naar darten kijken rond de jaarwisseling, haha. De hele week kijken we dus de wedstrijden.

Woensdag

Samen met Maddox boodschappen doen.

We hebben een dagje thuis. Ik maak mijn jaaroverzicht.

Voor de rest print ik alvast mijn facturen voor de BTW-aangifte, zijn de jongens aan het kleuren en zitten ze veel achter een scherm. Helemaal prima zo.

Donderdag

Donderdag moeten we er echt even uit. We gaan naar Funmania en de jongens kunnen klimmen. Skyler vindt het leuk; Maddox doodeng. Haha.

Dit vinden ze gelukkig allebei leuk.

En dit ook!

De jongens vliegen elkaar al de hele week in de haren. Ik zeg dat ze het maar even zelf mogen uitzoeken en ga boven mijn kast opruimen. Voor het eerst heb ik zomerkleding eruit zodat er iets meer ruimte ontstaat en alles wat netter hangt. Heerlijk zo!

Vrijdag

Goedemorgen!

Ik ben bezig met de laatste facturen en stap voor het eerst over van zorgverzekering. Ik heb nog de verzekering die mijn ouders hebben afgesloten, haha. Dacht altijd dat het te veel gedoe was, maar nu moest ik echt veel te veel betalen. Ik maak de overstap en dat gaat me 40 euro (!) per maand (!) schelen.

Ik kleed me alvast om want ik ga een avondje op pad!

Maar eerst nog even zweten in het zwembad. Eenmaal thuis zijn mijn ouders er voor de jongens en komt Nicole me halen voor ons avondje Amsterdam.

We eten bij Café in the City op Leidseplein. Heel lekker! Wel takke harde muziek. Daar was ik niet van op de hoogte.

Dit maakt alles goed.

Het is zó gezellig, dat ik met Nicole meedoe als ze een cocktail bestelt. Wie mij langer volgt, weet dat ik geen alcohol drink.  Niet omdat ik er tegen ben, maar ik vind dingen als wijn en bier gewoon echt niet lekker. Maar een cocktail wel dus na jaren waag ik me er weer eens aan. Was lekker!

Wandelen door de stad.

Daar zijn we, in een vol Paradiso!

Voor een avondje Snelle! Sorry Skyler, mama wilde heel graag met een volwassene op pad. We hebben ZO genoten. Echt een fantastische show. Je ervaart het toch anders, als je je kind niet mee hebt, haha.

Zaterdag

Ik heb wat opstartproblemen maar krijg gelijk kwartet in mijn handen geduwd.

Om 11.00 uur zijn we in Beverwijk voor een lunchdate met…

Familie Telleman!

Ik twijfel enorm tussen een broodje kroket en een broodje carpaccio, totdat Bibi me wijst op het 12-uurtje waar allebei in zit. Keuze gemaakt!

Pannenkoeken, patat. Een groot feest voor die kids.

Er is ook genoeg te spelen dus we hebben een goede keuze gemaakt.

Bij Maddox wordt alles te klein dus op de terugweg maken we even een tussenstop bij de outlet bij Halfweg.

Twee jeans, twee joggingbroeken en nieuwe schoenen in the pocket.

Oudjaarsavond! Ik heb er zelf helemaal niks mee maar Skyler vindt het de bom. We kijken een stukje Vrienden van Amstel en gaan daarna door naar The Masked Singer. Tot grote ergernis van Raymond, die dat echt vreselijk vindt, lol.

Vlak voor middernacht leeg ik mijn BTW-spaarpotje nog even naar de Belastingdienst. Hebben we dat maar vast gehad.

Happy New Year!

We hebben Maddox om 23.45 uur wakker gemaakt. Hij vindt de knallen alleen heel erg eng. Maar daar weet ik iets op…

Voila! Ook hij wil na veel treuzelen wel een sterretje proberen. Om 01.00 uur liggen we heerlijk in bed. Blij wel, dat deze maand voorbij is…

Zondag

Na een beetje uitslapen en weer een gezond, normaal ontbijt, sta ik om 10.30 uur in de supermarkt. Behoorlijk moe, maar dat mag de pret niet drukken.

Zoals elk jaar gaan we naar het bos! Ik maak altijd dezelfde foto en het resultaat van vier jaar is op Instagram te bewonderen.

De rest van de dag doen we rustig aan. Raymond gaat met de auto’s door de wasstraat, wij spelen een spelletje, de jongens kijken een film en ik ben bezig met dit dagboek. Ik breng de agenda op orde, maak een planning voor mijn werk en dan zijn we er weer klaar voor.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange