(~215 B)
DIARY: eindelijk weer sporten, aan de studies & nieuwe klus in the pocket

DIARY: eindelijk weer sporten, aan de studies & nieuwe klus in the pocket

Goedemorgen! Afgelopen week was een behoorlijk drukke week. Niet alleen met werkdingen en ook zeker met gewoon leuke dingen voor mezelf (met vriendinnen), maar ik zie mijn agenda toch altijd liever iets leger. Doordat ik die dingen gepland had, kwam ik ook een beetje in de knoei met content schrijven voor Mommyhood. Maar hé, die weken kunnen er ook tussen zitten. Ik heb in ieder geval niet stil gezeten. Kijk maar mee.

Maandag

Tijd om de kinderen naar school te brengen en Maddox moet altijd even de plassen checken, helemaal als ik zeg dat ‘ie zijn goede schoenen aan heeft.

Ik zit van half 10 tot half 5 in een cursus Google Analytics. Heel intensief vind ik het.

’s Avonds starten we met de Avond4daagse Home Edition, een campagne die ik heb voor Instagram.

Dinsdag

Tijd voor de jongens om weer naar school te gaan. Maddox heeft het nog steeds een beetje moeilijk, maar hij begint eraan te wennen en gaat steeds ietsje makkelijker.

Ik rij door naar Amsterdam om het nieuwe huis van Debbie te bewonderen. Daarna gaan we even wandelen en koffie drinken in het park.

Ik krijg dit armbandje van haar, als cadeau voor mijn boek. Zo ontzettend lief!

Mijn iMac heeft echt kuren dus ik denk dat dat afgelopen zaak is. Ik werk vanaf nu op mijn laptop en dat gaat ook helemaal prima. Ik ben de rest van de dag dus achter dit beeldscherm te vinden.

Woensdag

We lopen naar school en hebben precies op de helft een flinke bui op ons hoofd. Maddox vindt het allemaal wel prima.

Ik ga naar de sportschool, eindelijk weer! Zo fijn. Ik merk wel al vrij snel dat ik weer vanaf 0 moet opbouwen. Ik begin heel eigenwijs en krijg direct pijn in mijn bovenbenen.

Daarna rij ik door naar het dorp voor een afspraak met Heavy Dreamer, voorheen Lollipopland. Ik kom daar al sinds de winkel geopend is twee jaar geleden en kan het enorm goed met de eigenaresse vinden. Ze vraagt me of ik haar Instagram wil doen. Maar natuurlijk! Ik heb dus vanaf deze week een nieuwe klus in the pocket, naast mijn werkzaamheden voor My Lovely Notebook. Heel tof! Ik ben dus niet meer alleen blogger. Ik zal hier later nog iets meer over delen in een apart artikel, want het kan nu wel eens gebeuren dat ik meer voor hen bezig ben en geen tijd heb voor een blog.

Ik haal de kinderen uit school en rij als verrassing naar McDonalds voor een lunch. Stiekem vooral voor mezelf want ik crave al weken naar een McKroket, haha. Maar eenmaal aan het eten smaakt het me eigenlijk helemaal niet en geniet ik vooral héél erg van de patat. Mega lekker zo nu en dan.

’s Middags heb ik mijn handen vol aan Maddox. Werken lukt niet, dus ik besluit mijn kast helemaal op te ruimen. Dit moet al weken gebeuren. Ik ben een paar uur bezig maar het resultaat mag er zijn.

Voila!

We zijn dus lekker de hele middag thuis en Maddox gaat zelfs ’s middags nog even (rustig!) spelen. Dat is vrij uitzonderlijk momenteel.

Donderdag

Op naar school!

Ik ga koffie doen met Anke. We hebben elkaar sinds Bakkum niet meer gezien en dat kan natuurlijk niet.

Daarna rij ik door naar Heavy Dreamer want ik ga foto’s maken. Nu heb ik even een goede voorraad waar ik mee aan de slag kan.

Ik krijg een stapel boeken opgestuurd. Blijft zo tof!

En dit ook! Tweede druk!

Ik gebruik de tijd tot de jongens uit school komen voor mijn studie online marketing. Ja, daar ben ik sinds vorige week ook mee begonnen voor het geval je dat gemist hebt.

Tijd voor de tandarts.

Heel stom om te zeggen maar Maddox is zo rebels de laatste weken, dat ik me had voorbereid op een gigantisch drama. Niets blijkt minder waar. De tandarts vraagt wie als eerste komt liggen en Maddox gaat zo liggen, doet zijn mond open en doet enorm zijn best. Zo fijn! En weer een leermoment voor mezelf, dat ik niet zo snel moet oordelen en met een frisse blik moet blijven kijken.

En de rest van de middag verloopt zo. Dikke prima!

Ik zit van 19.00 uur tot 22.15 uur in de online classroom.

Daarna kan ik nog niet slapen en ga ik dit maar even opruimen en schoonmaken. Ik vind de badkamer altijd een drama.

Vrijdag

Nou, omdat we wat in te halen hebben en ik toch naar het dorp moet voor boodschappen, drink ik weer een koffie met Anke. Mijn moeder is er vandaag niet vanwege een weekje weg.

Ik zie mijn vriendin ook weer even en neem een popje voor haar mee. Een groot succes!

Na de vroege koffie en de boodschappen heb ik nog twee uurtjes tot de jongens uit school komen, dus ik ben heel fijn nog even aan het werk thuis. Om 12.00 uur sta ik weer op het schoolplein.

Skyler moet zwemmen om 13.45 uur dus we rijden naar het zwembad, brengen Skyler weg en in plaats van een rondje wandelen naar de speeltuin, gaan we even naar het winkelcentrum. Maddox mag van mij een klein doosje met drie auto’s uitzoeken en kiest voor Skyler een rolletje kauwgum. Hij wil het zelf betalen dus ik laat hem zijn gang gaan.

Thuis gaat hij heel lief gelijk spelen met zijn spulletjes.

’s Avonds maak ik weer eens roti met een verspakket. Smaakt me goed!

Zaterdag

Sporten! Fijn om weer helemaal back on track te zijn. Sporten in de tent was prima, maar dit is veel fijner. Nu kan ik weer goed beginnen met opbouwen.

Yes! Hier ben ik heel blij mee.

’s Middags appt Anke dat de kinderboerderij weer open is. Daar gaan we dus gelijk naartoe.

Even de jongens uitlaten tussen de buien door.

Het is heel koud dus we warmen op bij Anke met koffie en kibbeling, haha.

’s Avonds kijken Raymond en ik naar het Songfestival. Ik wilde maar een klein stukje kijken maar we hebben uiteindelijk de hele show gezien. Onder de indruk van wat Nederland qua show in Rotterdam heeft neergezet!

Zondag

Terwijl Raymond met de jongens naar de skatebaan gaat, ga ik boodschappen doen.

De rest van de dag doe ik vrij weinig nog. Beetje hangen met Maddox, dit dagboek in elkaar zetten, een boek lezen. Fijn zo!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange