(~215 B)
DIARY: Dutch Valley, playdates & Festival Zand

DIARY: Dutch Valley, playdates & Festival Zand

Goedemorgen! Jeetje, wat een week hebben we achter de rug. Ik heb mijn vorige diary van onze kampeeravonturen zaterdag afgesloten, dus dit dagboek begint op zondag. En dat was Dutch Valley! Vervolgens had ik maandag een spannende dag vanwege een sollicitatiegesprek (remember dit blog? Spoileralert: ik was een ‘goede tweede’), zat de week vol met playdates, ging ik weer sporten, met de jongens naar de bioscoop en zaterdag met vrienden naar Festival Zand. Het is nu zondagmiddag en ik heb even wat uren nodig om bij te tanken, haha. De jongens zitten boven te gamen, Raymond wast de caravan en ik maak dit fotodagboek. Daarna ga ik even een boek lezen, denk ik. Even weer rust in mijn hoofd!

De jongens hebben nog een week vakantie nu. We gaan nog naar Linnaeushof, er staat nog een playdate gepland en zaterdag ga ik naar Culinesse, waar ik voor de laatste keer dit jaar mag genieten van Anouk! Maar voor de rest zijn we natuurlijk ook gewoon aan het werk, zoals vorige week ook het geval was.

Kijk mee!

Zondag

Goedemorgen! We beginnen de zondag met drollen zoeken, haha.

Mijn ouders zijn om 12.00 uur bij ons, we eten even gezellig samen en daarna rijden Raymond en ik door naar Dutch Valley! Het is bloedje heet, dus ik ben niet helemaal als mezelf gekleed, haha. Maar wel goed beschermd tegen de zon op mijn hoofd en gewoon luchtig qua kleding.

Zit ‘ie weer hoor, te wachten tot zijn vriendin Anouk kan zien, lol.

Maar we staan vooraan en het is waanzinnig!

En heel warm. Ze blijft maar flesjes water over zich heen gooien, zelfs tot de oortjes kapot zijn. Respect voor alle artiesten deze dag.

De jongens hebben het heerlijk met opa en oma.

Heel Dutch Valley was top! Heerlijke sfeer en helemaal mijn ding.

Snelle is er ook!

Maandag

Maandag starten we rustig op en daarna maak ik de jongens klaar. Ze gaan namelijk een paar uurtjes spelen bij vriendjes omdat ik naar Utrecht moet.

Ik breng eerst Skyler weg.

En daarna Maddox. Omdat we vroeg zijn spelen we nog even in de speeltuin.

Daarna ben ik in Utrecht voor een sollicitatiegesprek. Mijn opdrachten lopen nu goed, maar soms komt er iets tofs langs. Zoals dit: een functie waarbij bloggen, social posts, content strategie, nieuwsbrieven én af en toe print bij elkaar samenkomen. Ik heb goede hoop en loop met een heel goed gevoel weer naar de auto. Helaas word ik na twee dagen gebeld dat iemand anders het was geworden. Het was een twijfel, maar toch heb ik het niet gehaald. Super balen, en ik ben er ook wel echt even down door de hele week.

Maddox heeft een heerlijke dag bij zijn vriendin, de dochter van Stonne.

Ik ga ’s avonds eindelijk weer sporten. Best zwaar zo na de vakantie. Maar wel heel fijn!

Dinsdag

Goedemorgen dinsdag.

Ik ga met Maddox naar het dorp.

Dit moet even aangepakt worden. Ik heb toch even biab laten zetten voor de vakantie, omdat ik bijna vier weken met deze nagels moest doen. Extra versteviging kan geen kwaad.

Maddox kiest de kleur uit. Love it! En weer alleen gellak. Zo blij met mijn nagels nu en de vorm ervan.

’s Middags breng ik Skyler naar een vriendje om samen te spelen.

Ik ben met Maddox lekker thuis de hele dag. Hij spelen en ik werken.

Woensdag

Woensdag is de dochter van Stonne bij ons!

’s Middags moet ik even een pakket wegbrengen en lijkt het alsof ik met een lijk in de rondte loop, haha. Het zijn onze nieuwe campingstoelen. Ze zijn al gescheurd na een week, dus die mogen terug!

Lekker thuis de rest van de dag.

Raymond heeft een etentje dus ik ga lekker vroeg naar bed. Skyler wil nog even een boekje lezen bij me en gaat dan slapen in zijn eigen bed.

Ik volg een webinar van het business traject dat ik volg. Kan wel even een oppepper gebruiken!

Donderdag

Donderdagochtend besluit ik spontaan met de jongens naar de bioscoop te gaan. We gaan naar Super Pets! Eenmaal daar komen we Skylers vriendje tegen. Dezelfde film, een rij voor ons. Super toevallig. Ze zijn helemaal in hun element.

En Maddox vindt het ook helemaal prima. Hij begint de dag met buikpijn maar eenmaal daar gaat het gelukkig weer prima.

We gaan naar de boekwinkel want dat vind ik altijd heerlijk struinen. De jongens kiezen allebei een boekje uit en de verkoopster pakt het in als cadeau voor ze. Superlief.

De rest van de middag ben ik thuis aan het werk en ’s avonds ga ik weer sporten. Ik vind ’s avonds sporten echt niet fijn, maar het kan nu even niet anders in de vakantie.

Vrijdag

Vrijdag wordt er weer gespeeld! Er is een vriendje van Maddox bij ons.

Voor de rest ben ik ’s middags veel aan het werk en ga ik even met Maddox naar de supermarkt. Die sokken elke keer…

Zaterdag

Tijd voor een fleurig jurkje!

Ik ga even met Maddox taartjes halen bij de bakker want opa en oma komen weer oppassen. Ik ga met Raymond naar Festival Zand! Druk zo al die festivals achter elkaar, maar het zijn allemaal kaarten van twee jaar geleden. Wel heel gezellig! We gaan met Wim en Nicole, onze vrienden uit Almere. Daar gaan we dus naartoe!

Een bezoek aan Almere is nooit compleet zonder een stop bij Koffiepunt. Love deze plek, de lekkere dingen en de eigenaresse. Gunfactor!

Jeej, we zijn binnen!

Snelle doet de opening en dat is weer heerlijk zoals altijd.

Daarna Nick en Simon! Ik kan al hun nummers meezingen, haha. Het voelde wel heel gek; Nick en Simon waren totaal niet met elkaar bezig en we merkten gewoon een beetje strijd onderling. Frustratie ofzo? Vooral bij Nick en helemaal toen Simon vertelde over de file waar hij in stond. Ze rijden dus ook apart? Het voelde gewoon een beetje ongemakkelijk. Neemt niet weg dat ik dit wel heel leuk vond.

Outfit!

Samen met Nicole lekker kleurrijk!

Rolf Sanchez!

En Krezip! Het geluid stond hier ongelofelijk hard, maar het was wel een ontzettend gaaf optreden. Wat een energie!

Kraantje Pappie! Ik heb een zwak voor deze man, haha. Echt ontzettend genoten van deze dag!

Zondag

Zondag slapen we uit, wacht ik ’s ochtends op HelloFresh en doe ik nog een paar boodschappen.

Ik ga dit dagboek afsluiten. Vandaag komt er toch niet zo veel meer uit mijn handen. De laatste vakantieweek gaat in. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange