(~215 B)
Wordt er nu nog iets gedaan met de Sint-cadeaus van vorig jaar?

Wordt er nu nog iets gedaan met de Sint-cadeaus van vorig jaar?

Afgelopen week stond ik bij de container buiten om speelgoed weg te gooien dat stuk was. Het was een Sinterklaascadeau van vorig jaar en dat bracht me op een idee: wordt er nu nog iets gedaan met de cadeaus van vorig jaar? Ik vind het tijdens feestdagen altijd enorm moeilijk om cadeautjes te bedenken omdat onze kinderen al ontzettend veel hebben en de oudste sowieso nog weinig speelt, maar het is uiteindelijk toch gelukt om een aantal leuke dingen aan te schaffen. Maar ja, wat ik leuk vind, hoeven de kinderen natuurlijk niet leuk te vinden. Dus: wat kocht ik vorig jaar, viel dat in de smaak en wordt er nu, negen maanden later, nog mee gespeeld?

Wie weet doe je nog wat inspiratie op. De pepernoten liggen vanaf volgende week (en bij sommige winkels nu al) in de winkels en er zijn ouders die nu al cadeaus gaan verzamelen. Later dit jaar zal ik weer met een cadeaulijst komen, maar voor nu dus even een terugblik!

Skyler

De adventskalender van Marvel de Avengers. Dit kregen de jongens in hun schoen op de eerste van de maand. Leek me leuk! Maar uiteindelijk bleek het toch niks voor Skyler. Maddox verheugde zich elke dag op een nieuw vakje, maar Skyler heeft de laatste dagen niet eens meer de zakjes in elkaar gezet. Gaan we dus niet weer kopen.

999 games brain schatkaarten. Ik vond dit een leuk cadeau voor Skyler omdat hij behoorlijk slim is en goed is in inzichten en rekenen. Ik kwam het laatst tegen met opruimen, nog in de verpakking, haha. Niks mee gedaan dus.

De nieuwe hoodie van Knolpower viel wél in de smaak. Deze wordt inmiddels te klein, maar Skyler heeft hem ontzettend veel gedragen.

 

Ook kreeg Skyler een Game card case van Mario, voor zijn Nintendo spelletjes. De variant die hij heeft kan ik online niet meer vinden, maar er zijn een hoop alternatieven te koop. Dit wordt heel fanatiek gebruikt. Super handig om dit te hebben, als jouw kind meerdere spelletjes heeft.

Gymtas van Enzo Knol. Ja hoor, elke week twee keer in gebruik voor gym en twee keer voor basketbal! Leuk cadeau dat in de smaak viel, mede dankzij Enzo Knol natuurlijk.

Skyler vindt Minecraft een van de leukste spellen op de Nintendo. Nog steeds! Dit boek van Minecraft viel in de smaak en wordt er nog steeds vaak bij gepakt. Inmiddels heeft hij ook andere boeken, zoals een stripboek. Ook erg leuk!

Magazine van Roblox met daarin de beste games van 2021. Online niet verkrijgbaar, maar een schot in de roos! Hij kijkt er nog steeds ontzettend vaak in, ik zie hem er vaak even doorheen bladeren en ik ga dit jaar zeker weer kijken of ik er een kan vinden. Momenteel is Roblox zijn grootste favoriet!

Snuggle plaid van Hema. Kwam de hele winter tevoorschijn en zal de komende maanden niet heel anders zijn. Leuk cadeau voor erbij!

De speaker van Denver is ook erg tof. Wordt met regelmaat gebruikt. Nu hij een telefoon heeft (vertel ik later meer over) wil hij ook Spotify en wordt het nog leuker om te streamen.

Het actiefiguur van Fortnite viel niet zo in de smaak. Zoals ik al zei is Skyler niet echt een speler en werd hier dus amper iets mee gedaan. Uiteindelijk is het bij Maddox terecht gekomen.

Maddox

De kalender van Playmobil was bij Maddox oké. Niet bijster enthousiast, maar elke dag een vakje openen vond hij wel heel leuk. Ik vind het alleen te duur voor ‘een beetje leuk’ dus sla het dit jaar waarschijnlijk wel over. Dan koop ik liever iets groters van Playmobil waar hij echt mee speelt. Playmobil zelf is namelijk wel een hit hier in huis.

Mini duikboot van Lego vond Maddox erg leuk. Alleen is Maddox nogal van het Lego uit elkaar trekken, en heb ik geen idee waar nu alles is gebleven. Ik ga even nadenken of ik Maddox dit jaar nog Lego ga geven, bijvoorbeeld een kistje met losse blokjes. Of dat we het toch maar overslaan.

Deze auto van Playmobil viel in de smaak. Playmobil is altijd een goed idee bij ons. Dat gaan we zeker dit jaar weer kopen.

Paw Patrol memory! Ook heel erg leuk. Maddox is dol op dit soort spelletjes.

TipToi ik leer Engels… Het was een gokje, maar hier is uiteindelijk bijna niks mee gedaan. Te moeilijk, maar dat hele Tiptoi valt niet zo in de smaak. Leren we weer van!

.Waar is de poep’-zoekboek! In het begin viel dit niet zo in de smaak, maar het boek wordt er steeds vaker bij gepakt. Afgelopen week hebben we wel tien keer naar poep gezocht, haha. Zoals het werkt met boeken: leuk om te hebben en soms komt het er weer bij. Dit jaar geef ik zeker weer boeken cadeau.

De Super Mario koptelefoon kocht mijn moeder bij de Action en wordt tot de dag van vandaag nog steeds gebruikt. Altijd goed om in huis te hebben!

Last but not least: de mega grote bestuurbare hijskraan. En dit is ook gelijk het speelgoed dat in de prullenbak is beland. Niet omdat het niet in de smaak viel; maar omdat er steeds meer onderdelen waren afgebroken. De kwaliteit was niet denderend, maar daar is de prijs ook naar. En ik moet eerlijk zeggen dat het komt omdat Maddox er te zware dingen aan had gehangen en Skyler op het laatst iets afbrak. Negen maanden lang stond het in de woonkamer en is er fanatiek mee gespeeld. Maar nu ligt het in de prullenbak. Ik ben er eigenlijk niet zo rouwig om, haha.

Delen:
Secured By miniOrange