(~215 B)
DIARY: de laatste dagen voor de herfstvakantie

DIARY: de laatste dagen voor de herfstvakantie

Goedemorgen! De herfstvakantie is in volle gang. Afgelopen vrijdag waren de jongens al vrij en vertrokken we richting camping Bakkum. Daar zijn we nu nog tot en met vrijdag. Het is fijn om even weg te zijn. Ik weet dat als we thuis waren gebleven, ik toch was gaan werken. De jongens waren dan ook thuis en dat resulteert dan vaak in ruzie. Skyler wil gamen; Maddox naar buiten. Dus dat hebben we nu getackeld, haha. Raymond is wel heel druk op zijn werk dus ik ben vooral alleen met de jongens. Raymond bekijkt per avond even of hij naar ons komt of dat het te laat wordt en hij beter naar huis kan rijden. We vermaken ons evengoed wel!

De laatste week (of beter gezegd weken) stond in het teken van mijn werk afronden. Er kwamen opeens veel samenwerkingen op mijn pad, de normale content moest geschreven worden, ik moest alle nieuwsbrieven inplannen voor My Lovely Notebook en ook Briljant Baby allemaal klaarzetten. In plaats van de laatste week flink stressen, had ik nu drie weken van tevoren al een strakke planning. De weekplanningen werden dagelijkse to do’s en dat zorgde ervoor dat ik heel relaxt alles kon afsluiten. Heel erg fijn! Ik moet nog een paar dingen fotograferen en live zetten als we op Bakkum zijn, maar dat is helemaal prima.

Kijk mee naar onze week voordat we naar de camping vertrokken. Dit fotodagboek loopt dan ook tot en met donderdag. Na de vakantie, volgende week, zie je me weer met een volledig dagboek!

Maandag

Op naar school! Maddox wil steeds zijn zonnebril en paraplu mee. Ja, zou ik ook doen met het wisselvallige weer, haha.

Ik wandel even mijn spierpijn eruit en neem gelijk wat boodschappen mee.

Tijd om aan het werk te gaan en wat samenwerkingen uit te werken.

Ik ga met Skyler naar zwemles. Om even die laatste goede meters te maken gaan we twee keer in de week. Na de herfstvakantie gaan we daar mee door, tot ‘ie zijn A heeft.

Ik ben alleen in het zwembad want Maddox gaat voor de eerste keer met een vriendje mee. Hij vindt het heel spannend, maar daarna is hij heel trots. ‘Mama, ik was helemaal alleen bij hem. Helemaal alleen!!’

Ik maak een receptje van HelloFresh. Bao Buns met kipfilet, salade en gember mayo. Erg lekker!

Squid Game!

Dinsdag

Ik begin de dag met sporten.

Als ik bij Jumbo even wat boodschappen haal en wat lekkers voor de jongens wil halen, zie ik dat de chocoladebroodjes warm zijn. Dat vind ik echt zo lekker, haha. Ik neem er eentje mee.

De rest van de dag ga ik aan het werk.

Na het eten kijken we nog even Bassie en Adriaan (Bassie en Adidas, volgens Maddox) samen.

Woensdag

We gaan weer naar school. We zitten lekker in het ritme en Maddox vindt het nu heel leuk.

Ik ga weer aan de slag met mijn planning.

Tijd om de boekenla onder Maddox’ bed uit te zoeken. De boekjes die we niet meer lezen leg ik apart voor vanmiddag.

Er is namelijk een tweedehands boekenmarkt op school en iedereen mag zitten met boekjes. Maddox verkoopt er een paar en de rest van de boeken geef ik aan school. Skyler staat boven met een vriendje, ook met wat boeken.

Maddox verdient een paar euro en wil zelf ook boeken kopen, haha. Hij kiest uiteindelijk een boek van Woezel en Pip en Dikkie Dik. Absoluut twee van zijn favorieten om te lezen.

Om 15.00 uur gaan we weer naar zwemles.

’s Avonds is Raymond laat en kijk ik naar Het Perfecte Plaatje. Zo leuk weer!

Donderdag

De jongens zijn weer op school. Ik zou naar een evenement in Amsterdam gaan maar dat gaat niet door. Toen zou ik gaan sporten, maar ik heb echt nog wel wat te doen. Ik kies voor de rust en ga thuis alles op orde brengen.

Daarna moet ik heel even naar het dorp om een pakketje weg te brengen. Dit hoekje vind ik altijd zo mooi en dorps.

Ik moet mijn nagels weer laten doen. Ik ben vorige week donderdag geweest maar de rode lak zat er niet lekker op. Vrijdag liet ik het herstellen maar na een paar dagen had ik weer hetzelfde probleem. Omdat het toch een flinke uitgave is, wil ik wel dat het goed blijft zitten. Ik ga weer terug en laat de rode lak eraf halen. Dit keer gewoon een blanke lak over de roze acryl heen. Dit moet nu toch wel werken…

De zoon van Stonne gaat met Skyler spelen en komt met mij mee; Maddox gaat mee met het dochtertje van haar, haha. Ik haal hem om 17.00 uur weer op.

Maddox is mega ongeduldig, maar ik kan niet toveren. Hij snackt dus wat gezonde dingen terwijl ik het avondeten maak.

De jongens eten bloemkool; ik maak dit HelloFresh gerecht. Erg lekker!

’s Avonds zitten we weer klaar voor Expeditie Robinson.

Tijd voor vakantie! Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange