(~215 B)
18 x cadeaus voor jongens van 7-8 jaar (onder de 15 euro!)

Als ik voor mezelf mag spreken, vind ik Skylers leeftijd behoorlijk lastig als het om speelgoed en cadeautjes gaat. Nu wil hij zelf graag een Playstation voor zijn verjaardag en gaan we er misschien met alle familie en vrienden een gezamenlijk cadeau van maken, maar dan komen Sinterklaas en Kerst nog. En partijtjes van hem en van klasgenoten. Als ik om me heen vraag, zijn er meer mensen inspiratieloos. Terwijl je bij kinderen van 4, 5 en misschien 6 jaar nog wel wegkomt met betaalbare cadeaus, is dat voor de oudere leeftijdsgroep gewoon echt heel erg lastig. Ik ben de laatste tijd op zoek gegaan naar dingen die ik kan onthouden voor verjaardagen en feestdagen. Al met al is het nog best een leuk, gevarieerde cadeaulijst geworden. Wie weet heb je er iets aan!

Pokémon kaarten zijn echt een ding momenteel en ik heb al bij verschillende partijtjes van klasgenoten gemerkt, dat je hier wel punten mee scoort. En het fijne is dat het nog best betaalbaar is!

Een verzamelmap voor de Pokémon kaarten mag natuurlijk niet ontbreken!

Ik ontving een persbericht en dacht direct: dit moet ik noteren als cadeau! Freek Vonk komt namelijk met een boek, het Wild van Freek stripboek, en ik denk dat menig kind hier wel heel erg blij van wordt. Voor 8,95 heb je een tof en origineel cadeau.

Toen ik bij Bruna was om voor beide jongens een boek uit te zoeken om mee te nemen naar Bakkum, kwam ik Dog Man tegen. aangezien Skyler iets met honden heeft én het in stripvorm is uitgevoerd, leek me dit heel erg leuk. Voor 7,50 heb je een leuk boek!

Minecraft is bij Skyler op school wel echt hot dus Lego Minecraft is ook altijd een schot in de roos. Dit doosje kost 8,99 en doet het altijd goed als cadeau.

Skyler is een beetje van de Transformers. Het staat niet zozeer op zijn lijst, maar als jet beneden ligt pakt hij het er toch regelmatig bij. Ik weet dat veel kinderen van zijn leeftijd wel helemaal dol zijn op dit speelgoed. Veel Transformers zijn behoorlijk duur maar als je goed zoekt, vind je toch leuke en betaalbare exemplaren. Deze Transformer is bijvoorbeeld 13,99 en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Mijn jongens hebben dit nog nooit gehad maar ik hoorde van anderen dat Beyblades wel echt een ding kunnen zijn. Voor 10,95 heb je een Beyblade Beywheelz dual set. Prima prijs!

Ik vind 3=1 Lego altijd top omdat ze daar net wat meer mee kunnen. Deze set is in de aanbieding en kost nu nog 14,99. Precies goed voor in deze lijst!

Is Fortnite bij jullie ook zo’n ding? Hier hebben we zelfs een Fortnite bus met speelpoppetjes staan… De poppetjes kun je ook los kopen en hier vind je zo’n Fortnite Solo figuur. Leuk voor de grote fans!

Over Fortnite gesproken: wisten jullie dat er ook Fortnite kaarten te koop zijn zoals bij Pokémon? Ik heb Skyler een leuke map gegeven met kaarten erin die je kunt sparen. Wie weet ook een tip voor jullie!

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco is een heerlijk boek dat hier ook echt een schot in de roos is. Let wel op de levertijd: hij is heel vaak uitverkocht.

Dit doosje Lego Avengers gaven wij laatst cadeau aan een klasgenoot en het was echt een hit.

Speelkaarten in Minecraft thema! Voor de echte fans.

Een spelletje is altijd een goed idee. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een ander, blijf dan een beetje weg van de klassiekere spellen. Vaak hebben de meesten dat wel in huis. Het Lama kaartspel was vorig jaar speelgoed van het jaar en is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8.

Skyler heeft laatst een tijdschrift van me gekregen van Minecraft en daar is ‘ie heel blij mee. Ik zag hem laatst in zijn kamer zitten met het boek open terwijl hij iets aan het nabouwen was in Minecraft. Ik zag dat er nu ook een jaarboek van Minecraft was, dus die ga ik zeker onthouden voor 5 december.

Ik vind dit soort experimentensets altijd heel erg leuk. Dan kunnen ze hun eigen robot spin maken en deze ook echt laten bewegen. Voor 6,99 vast een schot in de roos!

Voor de bouwers! Een constructieset is in verschillende prijsklassen verkrijgbaar en misschien net iets meer uitdagender dan Lego.

SmartGames heeft veel toffe spellen die allemaal zo tussen de 10 en 20 euro zijn. Echt heel erg leuk als je op zoek bent naar iets anders dan gewoon speelgoed. Deze kubus hebben wij in huis en valt altijd in de smaak.

Delen:
Secured By miniOrange