(~215 B)
DIARY: bioscoop, dierentuin & Skyler zijn B-diploma!

DIARY: bioscoop, dierentuin & Skyler zijn B-diploma!

Afgelopen week was het voor onze regio voorjaarsvakantie. Ondanks dat het kort op de lockdown zat, was het voor Skyler wel even nodig om vrij te zijn. Hij had veel toetsen achter de rug en was echt heel erg moe. Voor Maddox was het een ander verhaal. Hij haalt juist zijn energie uit school en vriendjes, dus hij was vooral heel erg uitdagend. Maar ondanks dat ik gewoon moest werken (en Raymond ook naar kantoor was), hebben we er toch een leuke week van gemaakt. Helaas werd Maddox zaterdag weer ziek (en ik zondag). Hij kwakkelt echt enorm veel; dit weekend ziek, vorige week niet lekker, de week daarvoor nog naar het ziekenhuis vanwege zijn benauwdheid. Hopelijk gaat de lente snel beginnen en gaan we ons weer in de gezondere flow begeven.

Maandag

Goedemorgen! We starten lekker rustig op.

Zij dan; ik begin gelijk met wat uurtjes werken.

’s Middags gaan we naar de bioscoop! We gaan naar Clifford en dat is heel erg leuk. Wel nog iets lang en lastig qua verhaallijn voor Maddox, maar wel heel gezellig.

Ik haat ’s avonds sporten, maar dat is voor nu even de enige optie omdat Raymond de boel thuis dan over kan nemen.

Raymond en ik vinden dit altijd heerlijk om te kijken, Help, mijn man is klusser. Haha. Vooral heel hard gelachen om John Williams in het Flipje pak.

Dinsdag

Zoals ik al zei: lekker rustig opstarten!

Om 09.30 uur zitten we in de auto want we zijn uitgenodigd door DierenPark Amersfoort! Hier komen we vaak (bijna iedere vakantie worden we wel uitgenodigd, zo leuk!) en ik had zin om er met de jongens even uit te gaan.

Maddox wilde vorige keer al in de trein maar toen was het druk. Nu hebben we gelijk een rondje gedaan! Hier doe je het toch voor?

Gezellig zo met zijn drietjes! Ik zou eigenlijk ook Seb (van Anke) meenemen, maar hij was helaas ziek. En Raymond moest dus gewoon werken. Maar dit is ook leuk voor een keer!

We hebben veel regen, maar dat mag de pret niet drukken.

Nog even spelen in de speeltuin bij de dino’s.

We worden steeds uitgenodigd in vakanties omdat er dan verschillende thema’s zijn. Dit keer stond het in het teken van Kwettertorp, waar de kinderen alles konden leren over vogels. Heel aandachtig aan het luisteren!

’s Avonds bak ik weer een bananenbrood.

Woensdag

We beginnen de dag met zon! Lekker wandelen met Stonne en de kinderen.

Voor de rest zijn we lekker thuis. Skyler wil graag boven gamen en Maddox lekker spelen.

Ik ben weer even aan het werk. Briljant Baby is veel dingen aan het omgooien en eindelijk zit er vaart in. Tof om daar dan aan mee te werken.

Skyler mag proefzwemmen voor zijn B!

Wij wachten in de kantine en uiteindelijk word ik geroepen met de boodschap dat Skyler al mag afzwemmen.Yes! Dat heeft hij uiteindelijk heel snel gedaan, zo na zijn A.

Raymond en ik zitten weer klaar voor Married at First Sight. Een dag later omdat Raymond dinsdag aan het sporten was.

Maddox is heel onrustig. Overdag heel baldadig, opstandig, slecht luisteren, Skyler pesten en gewoon aan het klieren, maar ook ’s nachts is het weer een drama. Continu roepen dat het zo lang duurt voordat zijn schaap aan gaat, dat hij niet meer kan slapen, dat het te donker is.We hebben nu een lampje erbij gezet en een stickerkaart in het leven geroepen. In de hoop dat we dan weer een beetje de goede kant op gaan.

Donderdag

Ik zit klaar voor mijn meeting met Briljant Baby en de jongens vermaken zichzelf. Natuurlijk precies tijdens mijn belletje gaat Maddox lopen ‘rellen’, haha. Gelukkig hebben ze alle begrip voor de situatie en zit iedereen met kinderen thuis.

Ik ga even met Skyler naar de kapper en daarna schieten we deze leuke foto voor een samenwerking met Tumble ’n Dry.

Ik ben weer aan het werk. Zoals ik al zei: achter de schermen gebeurt er een hoop en vanaf maart ga ik nog meer uren draaien.

Skyler gaat weer naar basketbal. Ik ben zo blij dat hij dit zo leuk vindt.

Ik ga met Maddox een stukje wandelen.

Jaaaaa, Expeditie!

Vrijdag

Oma is boven met Maddox en Skyler wil iets knutselen voor zijn Fortnite speelgoedbus.

Ik sport nooit op vrijdagochtend maar mijn moeder is bij de jongens dus ik kan lekker even gaan. Zo fijn!

Rondje dorp en koffie met Anke. Had haar al twee weken niet gezien en dat is voor ons heel lang. Nog even: vrijdag gaan we een weekendje weg samen!

Ook Maddox gaat even naar de kapper!

’s Avonds om 19.30 uur is het zover: Skyler mag afzwemmen. Zo fijn voor hem, dat hij nu helemaal klaar is. En wat kan hij het goed!

Hoppa!

Zaterdag

Ik ga sporten!

Maddox ligt ondertussen ziek in ons bed. Hij is vannacht bij ons komen liggen en toen was hij zo warm… Als ik in de sportschool ben app’t Raymond me ook dat Maddox moest spugen. Echt weer ziek dus, zo balen.

Eenmaal thuis tref ik dit bijzondere tafereel aan, haha.

En terwijl ik bij Maddox op de bank zit, haalt Raymond onze caravan op. Hij brengt hem naar een caravancentrum bij ons in de buurt waar ze een luifel aan de caravan gaan maken voor ons. Heel fijn om dat als extra optie te hebben. Daarna gaat hij wel weer terug de stalling in, aangezien we hem pas weer in juni gaan gebruiken.

Einde van de dag ga ik nog even boodschappen doen.

Zondag

Zondag wordt Maddox ziek wakker, maar ik ook. Een helse nacht met koorts, dus ik denk dat ik een beetje van Maddox heb opgepikt.

Gelukkig knappen we allebei gedurende de dag een beetje op. Paracetamol doet wonderen. Ik ga ’s middags even een klein rondje wandelen. ZON!

Hopelijk zijn we morgen allebei weer helemaal oké en kan Maddox ook gewoon naar school en ik aan het werk.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange