(~215 B)
DIARY: 50e keer naar Anouk, met Nicole naar Caprera & fotoshoot voor mama

DIARY: 50e keer naar Anouk, met Nicole naar Caprera & fotoshoot voor mama

Goedemorgen! De jongens zijn vandaag weer begonnen op school. De vakantie zit erop! Ik ga jullie onze laatste vakantieweek laten zien. Het was een volle, maar ook een hele leuke en bijzondere.

Maandag

Goedemorgen! Raymond is vandaag nog vrij met de jongens dus ik ben lekker op kantoor.

Thuis kleed ik me snel om. Daarna naar kickboksen met Maddox.

Hij vindt het weer helemaal leuk na een klein dipje, dus we blijven ook komend schooljaar nog even hangen.

Daarna ga ik sporten. En de jongens doen gezellig even mee vandaag.

’s Avonds kijk ik B&B Vol Liefde. Nu ben ik er écht doorheen helaas.

Dinsdag

Skyler is thuis met Raymond; ik breng Maddox naar de BSO.

Daarna ben ik de hele dag op kantoor.

Om 17.00 uur haal ik Maddox weer op.

Woensdag

Ik moet even naar Stadshart om iets op te halen en daarna ga ik samen met Maddox ergens iets drinken. Zo gezellig.

Door naar de bieb.

’s Middags gaan de jongens bowlen met Raymond en ik besluit aan te haken. Gezellig even!

Ik breng mijn verlovingsring weg voor een poetsbeurt, aangezien mijn trouwring erbij geschoven gaat worden. Dan is de ring ook weer netjes. Wel kaal zo, na zeven jaar non stop dragen. Schrik steeds omdat ik denk dat ik hem kwijt ben, haha.

Sporten!

’s Avonds zijn we bezig met de bruiloft. Ik heb uiteindelijk toch een paar dingen omgegooid die al weken vast staan, haha. Is dat wat je noemt bruiloftstress? Nog 2,5 week!

Donderdag

Happy face want het is Anouk-dag. Eerst een ochtendje werken.

’s Middags komt mijn moeder voor de jongens. Raymond en ik checken in in Scheveningen. Het is een bijzondere avond want dit wordt voor mij concert nummer 50 van Anouk. En we blijven gezellig samen slapen ook.

We hebben nog niks gegeten dus lunchen laat op het terras. Wat een heerlijk weer opeens!

Niet veel later sluiten Anke en Jirka ook aan en gaan we het terrein op.

Allereerst start Claude. Zo leuk! Een hele sympathieke jongen die ontzettend blij op het podium staat. Leuke opening!

Ik ben al verplaatst naar voren, haha. Nu is Blof aan de beurt. Ik heb ze al een paar keer mogen zien live en ben steeds weer onder de indruk.

Maar ik kom natuurlijk hier voor. Een uur lang Anouk in topvorm. Zo dol-, dol-, dolgelukkig. Ik kreeg ook nog een bijzonder cadeau. Op Instagram had ik het gefilmd, maar ik laat het verderop in het dagboek nog even zien.

Gezellig nog even wat drinken na afloop. Uiteindelijk is het 02.00 uur, maar ik kan de slaap niet vatten en slaap uiteindelijk maar een uurtje geloof ik.

Vrijdag

Vrijdag moeten we namelijk op tijd weer op. Eerst een hotelontbijtje.

Daarna snel naar Den Haag, omdat Raymond zijn andere auto moet ophalen. Die staat daar klaar. Vervolgens rij ik door naar huis, naar mijn moeder en de jongens. Om 10.00 uur ben ik, kapot gaar, weer thuis.

Koffie bij Tuinhuis dan maar!

Maddox is helemaal dolgelukkig omdat oma er weer is.

Ik ga op fotolijstenjacht, maar eindig in het tuincentrum met mijn moeder die in haar element is met een dromenvanger voor 2 euro, hahahaha.

Om 20.00 uur check ik uit. Doodmoe.

Zaterdag

Zaterdag zijn we al heel vroeg uit de veren want we hebben om 09.00 uur afgesproken bij het Wed met mijn ouders en broertje met zijn gezin.

Koffie is nodig.

We hebben namelijk om 09.00 uur een fotoshoot met zijn allen. Mijn moeder wordt bijna 60 en we gaven haar een fotoshoot cadeau. Dat hebben we namelijk nog nooit gedaan en een foto van zijn allen, en nog eens in diverse samenstellingen, vind ik wel een heel mooi cadeau. We shooten met Debbie van Blend Fotogfraie; we hebben eerder met haar foto’s gemaakt en ze komt ook op de bruiloft. Zo leuk. We hebben echt een fijne klik samen.

Op deze locatie is het geen straf!

’s Middags ga ik met Nicole naar Caprera! Ik ben daar nog nooit geweest maar wat een heerlijk openluchttheater.

Ik ben hier voor het concert van Snelle! Sorry Skyler, maar dit keer even volwassenen onder elkaar, haha.

Genieten!

Nicole en ik sluiten af bij Loetje. Ik was daar nog nooit geweest en moest het toch eens proberen. Het is heerlijk!

Helemaal in mijn element.

Altijd gezellig met Nicole samen! Zo’n fijne avond.

Zondag

Zondag is het tijd om de AmstelveenZ rond te brengen. Vandaag gaat Maddox ook gezellig mee. We zijn al vroeg op pad om in ieder geval de warmte voor te zijn.

‘Volgende keer doe ik mijn Ajax-shirt aan voor deze mensen!’ Haha. Anderhalf uur later zijn we klaar. We zochten bezorgers in deze wijk en het leek Skyler wel leuk. Nou ja, ik doe het en hij helpt. Want ‘dan werk ik ook bij AmstelveenZ!’ We doen het nu voor de tweede keer en het is dikke prima. Hij blij, wij blij.

Tijd voor de boodschappen.

’s Middags ga ik even met Maddox op pad. Hij start in groep 3 en heeft een koptelefoon nodig. Maar ook: ‘dit shirt wil ik aan als ik begin in groep 3!’ en ‘Oh mama, deze pen is zo mooi voor als ik leer schrijven’. Met een tasje met spullen gaan we weer naar huis.

Dan nog even het cadeau dat ik kreeg bij Anouk. Ik heb al jaren leuk contact met de vaste live fotograaf van Anouk. Bij elk concert scant ze de eerste rij om te zien of ik daar weer sta, haha. Ze wist dat dit mijn 50e concert was. Zoals altijd scande ze weer de rij vooraan en zag ze me staan. Ze overhandigde me een envelop vanwege mijn ‘jubileum’. Ik opende het en had direct tranen in mijn ogen. Ik kreeg deze fotokaart van Anouk, gesigneerd.

Maar ook deze mooie boodschap namens Anouk.

En dit gesigneerde album erbij. Niet normaal wat ze geregeld had. Uiteraard heb ik dit album al, maar niet zo mooi met handtekening. En de fotokaart heb ik natuurlijk direct veiliggesteld en in een hoes bewaard, haha. Goud waard voor mij. Dit betekent heel veel. Zelfs Raymond had tranen in zijn ogen toen ik het kreeg en bleef maar zeggen dat-ie zo blij voor me was.

Op de bank voor Beste Zangers!

Nu zit ik doodop op de bank, haha. Wat een weken. Ik ben nog helemaal ondersteboven en vol in mijn hoofd van het optreden van Anouk, maar ben ook druk met de bruiloft en natuurlijk met mijn werk. Het is allemaal even wat veel en elke avond slaap ik zo beroerd. Als ik drie uur slaap is het veel. Maar het komt goed. De jongens gaan vandaag weer naar school en dan kunnen we hopelijk weer een beetje zorgen voor rust en regelmaat. En hopelijk nog veel concerten van Anouk in mijn agenda gooien. Daar krijg ik immers nooit genoeg van. Hoop dat ze snel weer wat aankondigt. Dat zijn de enige momenten dat ik echt helemaal uittune van alles.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange