(~215 B)
Deze super family planner gaan wij gebruiken tijdens het nieuwe schooljaar

Deze super family planner gaan wij gebruiken tijdens het nieuwe schooljaar

Nu met twee kinderen op school is het handig om een kalender bij te houden. Ik zette alles voorheen wel in mijn agenda, maar ik vind het prettig dat ik ergens in huis een overzicht creëer. Voor mezelf, voor Raymond, maar ook zeker voor de kinderen. Ik hoor ontzettend vaak, vooral van Maddox, de vraag: ‘is het morgen weekend?’, ‘ben ik morgen vrij?’, ‘wanneer is oma er weer?’. Dagen zijn voor hem nog heel abstract en dus is het belangrijk dat we naast de kleuren van de dagen die ze op school hanteren, ook iets thuis hebben waar hij in een oogopslag kan zien wat er zoal gaat gebeuren. Dingen op school, vakanties, dagjes weg, maar ook afspraken bij de tandarts, de dokter, wanneer er weer zakgeld gegeven worden en verjaardagen.

Niet zo lang geleden ontving ik een pakket dat precies aan mijn wensen voldeed: een super family planner voor het nieuwe schooljaar tot en met december 2022. Ik bekeek het en werd zo enthousiast, dat ik hier direct over wilde schrijven. Want als ouder wil je dit in je leven. Ik heb het ook aan de jongens laten zien en ze staan te popelen om dit samen in te vullen. Daar gaan we in de zomervakantie dus mee aan de slag!

Ik heb blijkbaar onder een steen geleefd want de Super Family Planner is al 15 jaar een rots in de branding voor drukke gezinnen. Hiermee heb je namelijk alles voor alle gezinsleden overzichtelijk op een plek. En dat is fijn met iedereen een ander schema. Wanneer eet papa niet thuis? Wanneer zit mama in een studie? Wanneer heeft Skyler een feestje of zwemles? Wanneer gaat Maddox sporten? Je ziet in een oogopslag wie wanneer waar moet zijn en dat schept duidelijkheid. Met de 1250 super leuke en handige stickers maak je het duidelijker voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Ook maak je hier alles nog duidelijker door en met een blik op de kalender ziet iedereen wat er die maand staat te gebeuren.

De planner bevat vijf bonusmaanden en loopt van augustus 2021 tot en met december 2022. Met alle schoolvakanties en belangrijke telefoonnummers op een rij, waanzinnig illustraties en superleuke tips is het een geweldig item voor in huis. Ik word er in ieder geval heel erg blij van. We hebben nog nooit een gezinsplanner gebruikt, maar ik vind het hier tijd voor. Vooral omdat Raymond meer op de hoogte is en niet alles op mijn schouders terecht komt, en om de kinderen te helpen en zo niet duizenden vragen te hoeven beantwoorden over de planning van de week.

Wij gaan in de vakantie aan de slag met het klaar maken van de planner. Er kunnen al een paar stickers in op momenten dat opa en oma komen oppassen, we hebben een uitje gepland met vrienden en er staat een etentje gepland voor opa’s 60e verjaardag. Helemaal leuk om hiermee aan de slag te gaan!

De super family planner voor 2022 kost 19,99 en ik vind het een topcadeau!

Delen:
Secured By miniOrange