(~215 B)
Deze ‘baby’producten gebruiken we na jaren nog met veel plezier

Deze ‘baby’producten gebruiken we na jaren nog met veel plezier

Op zolder hebben we twee opbergkasten staan en toen we die laatst aan het opruimen waren, kwamen we een doos met babyspullen tegen. Het is zo heerlijk om weer even door die eerste pakjes te gaan, de eerste schoentjes vast te houden en de eerste knutsels te bekijken. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Ik kan niet zeggen dat ik die babytijd mis, want ik geniet toch ook wel enorm van de fase nu en de rust die dat met zich meebrengt. Maar zo nu en dan zou ik nog wel even terug in de tijd willen en met een baby in mijn armen op de bank willen kruipen. Heerlijk!

Heel veel babyproducten zijn inmiddels de deur uit, maar een aantal producten hebben we nog steeds in huis. Niet omdat we daar geen afscheid van kunnen nemen, maar omdat we het tot de dag van vandaag gewoon nog steeds gebruiken.

  1. De Stokke TrippTrapp staat nog steeds aan tafel en is Maddox’ vaste stoel. Weliswaar niet meer met de babyzit, maar wel met de gewone zit. Skyler zat al vrij snel op een gewone stoel, maar daar wil Maddox niks van weten. Hij zit echt prima op die stoel en voorlopig gaat hij het huis nog niet uit. Dit is dan ook een perfecte investering om te doen.
  2. Hydrofiele doeken, en dan vooral de XL-doeken. Ik gebruik ze nog steeds met heel veel plezier en ook nu hebben we er weer een aantal mee de caravan in. Ideaal als handdoek, maar ook als extra kleedje of als picknickkleed op de grond. De kleine doeken heb ik allemaal weggedaan, maar de XL-formaten worden dagelijks gebruikt. Er zijn ook éxtra grote en die gebruik ik zelfs voor mezelf, heerlijk!
  3. De commode van Maddox staat nog steeds op zijn kamer. Niet omdat we hem elke dag erop aankleden en verschonen, maar omdat het een ideale kast is om spullen in te bewaren. Mocht je in de aanschaf-fase zitten: kijk dan absoluut naar een commode die je nog lang als kast kunt gebruiken. Maddox’ commode is het ideale formaat voor opslagruimte in een kinderkamer. Voor zijn medicatie, beddengoed en ook zeker voor speelgoed.
  4. Billendoekjes! Ik gebruik de Waterwipes en maak eigenlijk geen onderscheid in billen- en toetendoekjes, haha. Ik gebruik ze om de gezichten van de jongens schoon te maken, om ze erbij te pakken als Maddox naar de wc is geweest en een vochtig doekje nodig heeft en zelfs om mijn eigen handen schoon te maken als ik bijvoorbeeld onderweg ben. Maar ook om schoenen te poetsen, vlekken uit kleding even meer weg te werken en zelfs om dingen schoon te maken. Ja hoor, onmisbaar geworden sinds de babytijd!
  5. De knuffels en ‘tutjes’ (doekjes) van de jongens. De spenen zijn al heel wat jaren verleden tijd, maar de jongens slapen nog steeds met hun doekjes die ze sinds de geboorte hebben en ook Maddox’ knuffel ligt nog steeds in bed. Zodra we ergens anders slapen in verband met een vakantie of een logeerpartijtje, is dit het eerste dat gepakt wordt.
Delen:
Secured By miniOrange