(~215 B)
De vooruitzichten dit jaar

De vooruitzichten dit jaar
  1. Op dit moment werk ik alweer vijf maanden bij AmstelveenZ. Time flies! Terwijl januari echt eeuwenlang duurde voor mijn gevoel, vliegen de andere maanden ontzettend snel voorbij. Nu het eerste kwartaal zo goed als voorbij is, beginnen naar mijn idee ook de leukste dingen weer. De zomervakantie is gepland, mijn agenda staat vol met festivals (want Anouk!), de bruiloft komt eraan en ik heb hier en daar nog wat losse dingen in de agenda staan waar ik naar uitkijk. Tijd om mijn planning eens te delen!

April

Het is alweer bijna april! Naast dat ik die maand gewoon lekker aan het werk ben, staan er ook een paar leuke dingen in de agenda. Zo ga ik volgende week met de jongens naar de Mario Bros film waar ze al een paar weken naar uitkijken. Daarnaast komt de docu van Antoon in de bioscoop en daar moet ik met mijn kleine fan in huis ook absoluut bij zijn. De kaarten zijn in the pocket.

Ook komen de Paasdagen eraan en zijn we lekker even vrij met zijn vieren. We hebben geen plannen maar hopen natuurlijk wel op mooi weer zodat we naar buiten kunnen. Van Anke kreeg ik voor mijn verjaardag een high tea bij het Tuinhuis en dat gaan we zaterdag 22 april lekker doen. Ik kom daar graag en alhoewel ze bekend staan om hun high tea, heb ik dat nog nooit daar gedaan. De week daarna is Maddox jarig en dat vieren we in het weekend. We moeten ook nog even zijn eerste (!) partijtje gaan plannen. Vorig jaar waren we op Ibiza en kwam het er niet van, maar nu wil hij met ‘al zijn beste vrienden’ gaan spelen. Dat gaan we regelen. Ook staat er nog een bezoekje aan Bakkum gepland voor de verjaardag van Bibi. Leuk leuk! Misschien dat Raymonds moeder nog overkomt naar Nederland en dat zou de maand wel compleet maken.

Mei

In mei staat er nog weinig gepland. Op 1 mei zijn Raymond en ik 20 jaar samen dus ik hoop dat we dan wel iets leuks kunnen doen. Misschien dat ik nog een weekje weg wilde, maar het jaar wordt al duur genoeg met alle uitjes, de vakantie en de bruiloft die komen gaan. Dus even kijken of we een dagje weg kunnen.

Juni

Juni begint voor mij de muziek-feestmaand. Allereerst is daar het Zomerspektakel in Alphen. Ik ben daar vorig jaar geweest omdat Anouk er was en dit jaar ben ik door mijn werkgever op de gastenlijst gezet. Onwijs tof. Daar ga ik dan met Raymond naartoe, en zal daar mijn collega’s ook nog zien. Maar er is meer muziek. Ik ga naar het kampvuurconcert van Waylon met Anke en zie Anouk op Lansinger Live met Raymond. Bovendien volgt er een mega vol weekend daarna: ik ga op vrijdag naar Snelle in Deventer met Skyler, zaterdag naar Central Park met Nicole om naar Anouk te gaan én naar de zondag van Central Park met onze jongens omdat Flemming en Antoon dan komen. Ik denk dat ik er maandag dan wel af lig, maar dat is het me helemaal waard. Vervolgens staat Dean Lewis in AFAS, waar ik naartoe ga met Anke, staat er een kapperafspraak gepland en gaan de jongens deze maand op schoolreisje. Allemaal heerlijke dingen. Ik word onwijs blij van muziek en ben dankbaar dat ik dit allemaal kan doen.

Juli

In juli ga ik met Raymond een nachtje naar Breda voor Breda Live. Anouk staat daar (what else is new, haha) en we hebben gelijk een hotel erbij geboekt. Op 22 juli begint de zomervakantie voor de jongens en een week later rijden we naar de Berenkuil voor een drieweekse kampeervakantie. Zin in! Hoop dat de Nederlandse zomer een beetje meewerkt en dat we kunnen genieten van veel zonnige momenten.

Augustus

De vakantie loopt door in augustus en de laatste twee weken zijn we thuis. We hebben nog geen plannen, maar ik hoop dan wel een paar dagen te kunnen werken en de overige dagen wat dagjes weg te gaan. Naar het strand, misschien een bezoekje aan Bakkum, dingen als Linneaushof, etc. Komt vast helemaal goed. De laatste dag van augustus gaan Raymond en ik, samen met Anke en haar man, naar Scheveningen voor Live on the Beach. Je raadt het al: Anouk komt de boel onveilig maken daar, dus daar wilde ik graag naartoe. Ik ben wel van plan om daar ook te blijven slapen, aangezien het op een donderdagavond is en mijn vader (mijn ouders passen op) de volgende dag moet werken. Ik wil hem niet midden in de nacht naar huis laten rijden. Ik heb dus een hotelovernachting in optie staan, zodat we vrijdagochtend rustig naar huis kunnen en mijn ouders bij ons kunnen blijven slapen. Ook weer heel leuk!

September

In september is dan dé dag: de bruiloft! Spannend! Daar vertel ik later meer over. Ook wordt mijn moeder 60. Whoop whoop. Dat wordt natuurlijk een feestje!

Oktober, november en december

Voor mij is er nog vrij weinig ná de bruiloft. Daar leef ik echt naartoe. In oktober staat er echter nog een leuke avond op de planning: van Nicole kreeg ik voor mijn verjaardag een avondje uit. We gaan sushi eten en daarna naar de voorstelling van Bettina Holwerda, #Perfect. Daar kijk ik echt naar uit. Het eerstvolgende concert in het najaar met Skyler is Suzan en Freek in ZiggoDome, op 12 november. Ook weer een mooi moment om te delen met mijn oudste. Natuurlijk is november ook de maand dat hij alweer tien wordt. TIEN!

Al met al wordt 2023 een mooi, vol jaar met een goud randje. Love it!

Delen:
Secured By miniOrange