(~215 B)
Cadeaus voor Maddox (5 jaar) voor Sinterklaas

Cadeaus voor Maddox (5 jaar) voor Sinterklaas

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb absoluut niet het idee dat we volgende week Sinterklaas gaan vieren. Het gevoel is nog niet aanwezig en het lijkt alsof we nog in september zitten. Maar niets is minder waar. Deze week start december, zaterdag vieren we Pakjesmiddag en over vier weken is het tijd om 2022 af te sluiten. Niet normaal! Elk jaar schrijf ik over Sinterklaas cadeaus en ben ik er op tijd mee bezig om lijstjes te maken voor een leuke blog, maar dit jaar ben ik gewoon super laat. Ik heb zelf ook pas sinds dit weekend alle cadeaus in huis omdat ik ze donderdag pas besteld heb. Tsjah, time flies!

Toch wil ik, ondanks dat het behoorlijk last minute is, nog wat cadeau-inspiratie met jullie delen. Ik wil laten zien wat wij aan Maddox geven en wat hij van opa en oma krijgt. We hebben al een huis vol met speelgoed, dus ik heb geprobeerd om me in te houden. Dat heb ik ook aan mijn moeder gevraagd, haha. Is het gelukt? Mwah, het is evengoed een hoop. Ook iets wat ik heb gekregen van Vtech en wat ik heb bewaard voor de feestdagen. We doen trouwens niet aan Kerstcadeaus dus hierna is het gelukkig even klaar.

Dit is het resultaat. Kijk mee!

Playmobil doet het altijd goed. Ik bestelde een politieauto met speedboot.

Van opa en oma krijgt Maddox de Playmobil Amerikaanse schoolbus. Dit gaat een schot in de roos worden.

Mini Loco had ik vorig jaar al op Maddox’ lijstje staan, maar nu ben ik eindelijk overstag gegaan. Het Mini Loco starterspakket bevat het doosje en twee boekjes, waarin alles draait om woorden, letters en de eerste rekensommetjes. Mooie voorbereiding op groep 3 volgend jaar.

Bij de Lidl had ik mazzel met deze Hot Wheels garage voor een zacht prijsje. Hij wil dit al zo lang voor zijn auto’s, dat ik denk dat hij hier super blij mee gaat zijn. Ik heb hier ook nog een set extra Hot Wheels bij gekocht, die nam ik eens mee bij Kruidvat.

Dit kocht ik als extra cadeautje bij de Action, voor maar 3,99. Echt een tip! Ze hebben er ook een met woorden schrijven, die heeft mijn moeder voor Beau gekocht.

Dan heb ik hier nog een cadeau wat me eigenlijk te gek is voor Sinterklaas, maar wat ik heb ontvangen van Vtech. Omdat ik dit too much vond om gewoon zo te geven, heb ik het bewaard tot Sinterklaas. De Kidizoom Snap Touch. Een prachtig ding voor Maddox!

Dat was hem. Ik geloof dat mijn moeder nog een memory-spelletje voor Maddox erbij heeft gekocht, dat valt altijd wel in de smaak. Morgen laat ik zien wat we voor Skyler hebben. Dat vond ik een stuk lastiger…

Delen:
Secured By miniOrange