(~215 B)
Bestemmingen op mijn lijstje

Bestemmingen op mijn lijstje

Instagram en Pinterest zijn niet goed voor me. Behalve mooie kleding, tassen en inspiratie voor notitieboeken heb ik nu ook ontzettend veel plekken op mijn lijstje staan die ik nog graag wil bezoeken. Nu de vakantieperiode is aangebroken zijn ontzettend veel mensen op vakantie en behalve Bali en Ibiza spot ik echt nog een hoop meer moois waar ik ooit naartoe wil. Waar ik ooit naartoe gá. Ik deel mijn favorieten met jullie!

Puglia

Ik had er nog nooit van gehoord, maar opeens vliegen de Puglia-foto’s me om de oren. Ik zie heerlijke strandjes, prachtige gebouwen, mooie doorkijken en een echte Italiaanse uitstraling. Als ik aan Italië denk, is het vooral de Toscane waar ik aan denk en waar we dan ook zelf al vaker zijn geweest, maar de eerstvolgende bestemming in Italië wordt absoluut deze regio in Zuidoost-Italie. Sorry Raymond, dat wordt iets verder doorrijden… Wat een droomplaatje! Ik kan nu al niet wachten om het zelf te kunnen bewonderen. Sowieso vind ik Italië een heerlijk vakantieland dus ik denk dat dat helemaal goed gaat komen. Sfeervol!

polignano-3114690_1280

winter-3273485_1280

Kaapstad

Raymond heeft het er al vaker over maar Zuid-Afrika sprak me nooit echt aan. Tot dit jaar! Ik lees steeds meer over Kaapstad en zie steeds meer foto’s verschijnen. Van een bestemming die ik voor mijn gevoel nooit zou bezoeken tot een bestemming die nu in deze top vijf staat. Toch maar eens kijken voor een eventuele volgende vakantie! Ik denk dat deze stad van alles te bieden heeft en als ik een beetje rond kijk op internet lees ik genoeg positieve verhalen over Kaapstad bezoeken met kinderen.

helicopter-1218974_1280

Santorini

Dit Griekse eiland staat al heel erg lang op mijn lijst. Ik ben helemaal verliefd op dat prachtige blauwe water en al die witte huisjes met blauwe daken. Volgens mij is het alleen geen bestemming om echt lekker met kinderen op vakantie te gaan, dus ik hoor graag of iemand daar ervaring mee heeft. Anders blijft het op mijn lijstje staan totdat de kinderen iets ouder zijn en dan gaan Raymond en ik met zijn tweetjes. Of dan tegen de tijd met iets oudere kinderen! Het lijkt me echt een heerlijke bestemming.

oia-416136_1280

Kopenhagen

Kopenhagen valt steeds weer als we het hebben over een citytrip en ik denk dat we dat maar eens moeten gaan boeken. Heerlijk een lang weekend met zijn tweeën naar de Deense hoofdstad. Slenteren door de haven met die geweldige panden en heerlijk op ons gemakje de stad verkennen en de bezienswaardigheden bekijken. Ik hoef er geen weken te verblijven maar wil het wel dolgraag zelf ervaren na al die lovende woorden van iedereen om me heen. Het schijnt wel echt een dure bestemming te zijn maar zoals je aan mijn lijstje kunt zien, heb ik daar nogal een handje van. Haha.

copenhagen-858271_1280

New York

Sinds ik heb uitgesproken dat ik dolgraag naar New York wil krijg ik het maar niet uit mijn hoofd vandaan. Ik denk er bijna dagelijks aan en zie mezelf vaak door deze immens grote stad wandelen. In mijn eentje! Ik blijf erbij dat ik het graag alleen wil doen. Ik ben er al eens eerder geweest maar de stad blijft op mijn lijst. Er zijn momenteel een aantal obstakels: het is echt even te veel geld voor me om deze droom te verwezenlijken en ik vind het onwijs spannend om in mijn eentje zo ver weg te gaan. Ik zie alweer hele scenario’s voor me dat het niet gelukt is met mijn ESTA, dat ik daar bij de douane sta te stuntelen, dat ik mijn hotel niet kan vinden terwijl de taxichauffeur dat echt wel weet en dat als ik eenmaal daar ben, echt denk ‘wat doé ik hier?’ Haha. Ik ben zo’n lekkere druktemaker en dit soort dingen kan me er echt van weerhouden. Maar ik heb het al uitgesproken naar jullie en Raymond toe, het digitale spaarpotje is geopend en hopelijk kan ik snel mijn ESTA aanvragen, het hotel en ticket boeken en mijn bucketlist in New York gaan afwerken.

Dat waren ze! Mijn lijst is nog veel langer maar als ik echt een top 5 moet maken, dan zou het dit zijn. In willekeurige volgorde, dat wel. Ik zou namelijk niet kunnen kiezen wat ik op nummer 1 moet zetten…

Welke bestemming staat er bij jou hoog op je lijst?

new-york-668616_1280

mommyhood 2
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. Jacky
  23 juli 2018 / 15:29

  Kopenhagen is echt een aanrader! Wij gingen in -ik geloof- maart, dat is iets minder aanrader. Echt onwijs koud 😉 Vooral eten en drinken is daar prijzig ivm met hier, hotels en uitjes vergelijkbaar met Nederland.

  Hier staat ook NY op het lijstje, maar ook Mid/West USA roadtrippen en Florida. Iets dichterbij staan Portugal en Italie hoog op de wishlish en Hongarije/Burgarije/Kroatië roadtrip.
  Genoeg te wensen haha.

 2. 23 juli 2018 / 17:15

  Alleen op vakantie staat ook bij mij op het lijstje. Maar dan dan een luxe all-in resort ergens op een zonnige bestemming. De hele dag lekker boeken lezen zonder man en kinderen.
  Verder staat er op mijn lijstje nog een keer naar Suriname maar dan juist wel met mn kinderen en ook met mn ouders. Met vriendinnen een paar dagen naar Ibiza, roadtrippen door de VS en een vriendin opzoeken in Chicago.

 3. Jennifer
  23 juli 2018 / 18:10

  Heerlijk lijstje. Santorini staat ook op mijn lijstje en gaat zeer waarschijnlijk volgend jaar gebeuren. NY staat ook op mijn lijst om terug te gaan. Verder nog zoveel op mijn lijstje zoals bv Thailand, Sri Lanka, Peru, terug naar Cuba, Kroatië…..en dan nog qua steden dus terug naar NY, Lissabon, Madrid, Rome…..dit bedenk ik zo even maar zowel mijn landenlijst als stedenlijst is enorm hahaha

 4. Mirte
  23 juli 2018 / 18:14

  Ik lees je blog nu vanaf Santorini =) zie hier inderdaad niet veel kleine kinderen, maar zal niet weten waarom eigenlijk niet…. Oia is inderdaad wel druk en warm, en veel kleine trappetjes maar de rest van het eiland (bijvoorbeeld Fira de hoofdstad of Kamari met mooie stranden) is volgens mij kind vriendelijk hoor!

 5. 23 juli 2018 / 18:53

  mooie lijstje shir 😀 en ja uh er staat van alles op mijn lijstje 😉

 6. Trang
  23 juli 2018 / 19:37

  Santorini staat ook op mijn lijstje! En nog vele andere plekken zoals Tokyo! Kaapstad is echt geweldig en met kinderen heel goed te doen! We hadden een autootje gehuurd en rondgetrokken met toen nog 1 kind! Zou zo weer terug willen…

 7. Jessica
  23 juli 2018 / 20:46

  Wij trekken nog deze vakantie naar Canada !
  Kijk er zoooo naar uit !

 8. 24 juli 2018 / 07:53

  Ik zit nu in Santorini. Wel minder blauwe daken dan dat ik dacht. Het zijn enkel de kerken. Maar er zijn veel kerken 😉 Wel een aanrader want hier kom je tot rust. Wij zijn er zonder kids. Binnenkort schrijf ik er een blogpost van met foto’s, kom dan maar eens piepen 😉

 9. Naomi
  24 juli 2018 / 10:52

  Oeh ziet er mooi uit. Nog nooit in Italië geweest maar Puglia ziet er goed uit. Wil zelf nog een keer naar de Azoren in Portugal, Indonesië (mijn schoonvader komt daar vandaan), Aruba (komt mijn schoonmoeder vandaan, woont ook veel familie van mijn vriend), Peru, Rome en Kaapstad staan er ook nog op. Oh en India niet te vergeten. Ik hoop enkele reizen met kind(eren) te kunnen maken!

Secured By miniOrange