(~215 B)




5 x items op de wishlist

5 x items op de wishlist

Laatst deelde ik mijn kledingkast, maar liet ik daarbij ook een moodboard zien van de stijl waar ik een beetje naartoe wil. Nu heb ik al veel mooie items in de kast hangen, maar ik heb een moodboard gemaakt om me een beetje aan vast te houden als ik kleding wil kopen zodat ik niet meer lukraak iets koop. Daar heb ik nog wel eens een handje van, haha. Ik heb wel een beetje twee stijlen tegenwoordig: of ik loop in hoodies en sweaters op een jeans of mijn trainingsbroek, of ik probeer een beetje mijn best te doen en draag een jurk of mooi pak. En als ik kijk naar wat ik het leukste vind, is dat toch wel het laatste. Een beetje meer mijn best doen vind ik leuk. Op mijn vrije dagen trek ik nog steeds graag dat joggingpak aan, maar naar werk vind ik het toch wel leuk om iets netter gekleed te gaan. Een pak, een zwarte broek met een mooie top, een fijne jurk. Dat soort dingen. Als ik nu in mijn kast kijk, mis ik een paar dingen om deze stijl tot uitvoering te brengen. En die items staan op mijn wishlist en deel ik vandaag.

Pantalon

Ik heb een fijne, zwarte broek in de kast, maar mis nog een extra exemplaar. Ik heb twee jaar geleden fijne travelstof kleding gehad, een jumpsuit en een broek. Deze pasten me niet zo goed, waardoor ik dat verkocht heb. Maar toch is dat wel iets fijns. Het kreukelt niet, zit lekker en is met alles te combineren. Ik heb dan ook op jemappelle.nl een aantal mooie broeken gezien. Maar ook de welbekende Ninepine broeken die je op Instagram tegenkomt of de pantalons van Yaya en By-bar staan op mijn lijstje om te proberen. Ik wil gewoon een recht model en iets tot op mijn enkels. De broek die ik al heb is wat lang, en ik vind een iets hoger model toch ook wel een toevoeging.

 

Zwarte jumpsuit

Ik heb een aantal mooie jumpsuits in  mijn kast; een groene, roze en blauwe. Maar ik zou ook nog wel een zwart en netter exemplaar willen. Ik heb er al een op het oog, maar die is ontzettend duur. Hopelijk tref ik hem in de sale nog in de juiste maat. Dan is-ie voor mij!

Drie mooie tops

Niet echt een item, maar meerderen: ik mis een paar mooie tops in mijn kast. Ik heb hoodies, ik heb truien en ik heb T-shirts, maar ik heb geen nette tops. Ik weet ook niet wat ik zoek, want ik vind bloesjes ook niet helemaal (meer) mij, maar ik ben veel op Pinterest en in diverse webshops aan het speuren naar wat ik dan wel leuk vind. Misschien van die fijn gebreide, katoenen truitjes, of zo. Ik ben er nog niet over uit. Als ik drie mooie in de kast heb, een witte/crème, een zwarte en bijvoorbeeld een roze of andere mooie kleur, ben ik helemaal tevreden. Dat kan ik dan op jeans en pantalons combineren.

Camel mantel

Als Raymond dit leest, weet ik zeker dat ik krijg te horen: ‘hoeveel jassen heeft een mens nodig?’ Boven op zolder heb ik een heel rek vol met jassen die ik drastisch moet gaan uitzoeken. Maar als ik nu denk aan wat ik wil hebben, is dat een mooie camel jas. Een nettere mantel. Onmisbare basic, als je het mij vraagt. Geen prioriteit, maar wel iets dat op mijn lijstje staat, haha.

Blazer

Blazers zijn altijd goed. Mensen die me al sinds Styleguide volgen zullen nu wel lachen. Mijn kast hing vol met jasjes en blazers. Maar op een gegeven moment was dat mijn ding niet meer en heb ik vrijwel alles verkocht. Inmiddels kan ik wel weer een mooie blazer gebruiken. Het liefst een zwarte, maar ik heb ook een opvallende, lichtroze gezien. Ik heb wel al een bordeauxrode en felroze, met bijpassende pantalon. Maar een basic zwarte komt altijd van pas en is wel een musthave!

Delen:
Secured By miniOrange