(~215 B)
Zo shop je slim mannenkleding

Zo shop je slim mannenkleding

Het is een vooroordeel dat vrouwen dol zijn op shoppen en mannen niet. Het tegenovergstelde is namelijk ook vaak waar. Sommige vrouwen hebben er een hekel aan en sommige mannen zien het haast als hobby. Maar mocht dat laatste niet helemaal het geval zijn, kan shoppen best een opgave zijn. Het is ook niet altijd even makkelijk om goed te slagen en zeker online is het assortiment overweldigend. Hoe baan je je een weg door de webshops en waar moet je op letten bij het online shoppen van mannenkleding? Dat en meer lees je in dit artikel!

Filter je zoekopdracht

Een van de slimste manieren om met online shoppen te beginnen, is door direct je zoekopdracht te filteren. Zeker wanneer je gericht op zoek bent naar een bepaald kledingstuk scheelt het enorm als de resultaten van een zoekopdracht gefilterd zijn. Dat werkt als volgt: als je een mooie chino broek zoekt, filter dan op chino en geef aan wat je maat is. Zo krijg je alleen chino’s te zien die verkrijgbaar in jouw maat zijn. Je kunt nog verder filteren door een bepaald materiaal, kleur op kledingmerk te kiezen. Door je zoekopdracht te filteren kom je natuurlijk sneller bij wat je zoekt en hoef je minder lang te scrollen. Zo blijft online shoppen leuk en makkelijk.

Bestel goede basics

Goede basics zijn onmisbaar in een kledingkast. En juist ook in de kledingkast van mannen. Met basics kun je namelijk eindeloos combineren. Kleding met drukke prints, opvallende teksten of extra opsmuk zorgen ervoor dat je geneigd bent deze kleding niet dagelijks te dragen. Het is zonde om kleding niet vaak te dragen, maar je wilt ook de mogelijkheid hebben om elke dag een andere look te creëren. Daarom is het handig om genoeg en goede basics te hebben. Je kunt met effen heren shirts eindeloos combineren. Draag bijvoorbeeld een mooie blouse over je shirt of combineer met riemen, schoenen en broeken. Je draagt basics vaker dan drukke of opvallende kleding, dus let er wel even op dat de kleding van goede kwaliteit is. Zo gaat kleding lang mee en dat is natuurlijk weer duurzaam.

Durf met kleur

Onze laatste tip hangt mooi samen met de vorige. Je kunt namelijk basics in allerlei kleuren krijgen. Let bij het online shoppen op kleuren die je mooi vindt en die je goed staan. Een outfit is eigenlijk af, wanneer de kleuren van je kleding je doen stralen. Natuurlijk is er met een zwarte outfit op z’n tijd niet mis, maar kijk bij het online shoppen of je jezelf kunt uitdagen en kies eens voor wat meer kleur. Je zult zien dat er altijd een kleur of meerdere kleuren zijn die je super goed staan. Om erachter te komen welke kleur dat is, kun je kleuren bij je gezicht en haar houden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon de zoekopdracht filteren op je lievelingskleur of de kleur waar je je simpelweg goed in voelt. Succes!

Delen:
Secured By miniOrange