(~215 B)
Wooden Blocks (&WIN!)

Wooden Blocks (&WIN!)

Je kent ze vast wel, van die lettertreintjes met de naam van de baby. Of de naam die in vrolijke letters op de deur is geplakt. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen smaak, maar dat is allebei niet zo mijn ding. Toch wilde ik op de kamer van mijn zoontje iets leuks doen met zijn naam. En toen zag ik Wooden Blocks bij iemand op Facebook voorbij komen. Wow, wat zag dat er hip uit!

Je hebt Wooden Blocks in allerlei varianten en maten. Naast de tekstblokken, kun je er bijvoorbeeld ook een foto op laten afdrukken.

‘Wooden Blocks’ staat voor:

–         Exclusieve uitstraling van je foto op hout;
–         Milieuvriendelijk;
–         Prachtige houtstructuur blijft zichtbaar aan de zijkant;
–         Een hip en uniek fotolijstje .

Binnen enkele minuten was de bestelling geplaatst. Zes Wooden Blocks van 7,5 bij 7,5 cm met daarop Denzel zijn naam. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kun je het lettertype en de kleur uitkiezen die jij op je tekstblokken wilt hebben. Je krijgt het ontwerp dan per e-mail toegestuurd. Na goedkeuring heb je de Wooden Blocks binnen 14 dagen in huis. En die zijn dus helemaal naar jouw wens gecustomized. Hoe gaaf is dat!

Ik heb zelf voor een wat stoerder ontwerp qua lettertype gekozen en hierboven zie je hoe de Wooden Blocks er uit zien op het kamertje van Denzel. Elke keer als ik er naar kijk, ben ik er nog super blij mee!

w2Omdat wij zo enthousiast zijn hebben wij in samenwerking met www.woodenblocks.nl een leuke actie. Jij kan namelijk een blok winnen van 10×15 cm!

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like de facebookpagina van Wooden Blocks
2. Like de facebookpagina van Mommy To Be
3. Laat hieronder een reactie achter waarom jij graag een Wooden Block zou willen winnen en zorg dat er een juist e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje staat.

Doe dit uiterlijk voor zondag 30 maart. Wij zullen dan een winnaar uitkiezen. Veel succes!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Birgit
  14 maart 2014 / 14:39

  ….omdat het de babykamer gewoon helemaal afmaakt! Stoer, hip en zoooo leuk! Dat hebben we nèt nodig!

 2. Anneke
  14 maart 2014 / 14:51

  Ik doe mee! Waarom ik graag de letterblokken van Wooden Blocks wil, is omdat ik dit erg graag op de babykamer wil zetten van mijn zoontje. De babykamer is nog aardig neutraal en dit zou wel erg stoer staan!

 3. JC
  14 maart 2014 / 15:54

  Wat leuk! Ik wil ook de nog steeda de naam van ons meisje op de kamer maar nog niks gezien wat ik mooi vond, maar de Wooden Blocks zijn super leuk! Apart, stoer en vooral leuk! Zag op hun website dat je ook teksten kan bestellen ook erg leuk!

 4. 14 maart 2014 / 15:55

  Wat leuk! Wilde zelfde ook nog eens zoiets maar onze zoon heeft zo’n korte naam dat ik steeds twijfel of dat wel leuk gaat staan.

 5. 14 maart 2014 / 16:09

  Wat leuk dit zeg, maakt vaak een leuk hoekje in kamer toch weer anders met dit!

 6. Heidi
  14 maart 2014 / 16:32

  Ik zou de wooden blocks graag winnen omdat ze de kamer van mijn (hopelijk volgende week geboren) zoontje compleet zouden maken 🙂 ik ben al lang op zoek naar iets origineels met zijn naam, en wou niet buigen voor de naamtreintjes en de gewone lettertjes…. de wooden blocks lijken mij per-fect! 🙂

 7. Janna
  14 maart 2014 / 21:38

  Is dat nou behang? Of heb je iets van hout tegen de muur? Stoer!

  • Niki
   14 maart 2014 / 21:52

   Hi Janna,

   Dat is behang! Als je op Google zoekt naar steigerhout behang heb je hem zo gevonden, is er volgens mij ook nog in andere kleuren.

 8. Anamaria
  14 maart 2014 / 21:49

  Wauw superstoere inrichting, ik word nieuwsgierig naar de rest van het kamertje! Ik zou graag willen winnen omdat ik 29 maart mijn eerste verjaardag vier samen met mijn kersverse zoontje (31-12-2013) een fotoblock zou een mooi kado zijn om op zijn kamertje te zetten.

 9. puck kremers
  14 maart 2014 / 22:50

  Leuk niki! Je schrijft lekker vlot, ga je blogs zeker volgen 🙂

 10. barbara Bouman
  14 maart 2014 / 23:07

  Super gaaf voor mijn dochters. We zijn pas verhuisd en alles is nog wennen. Dit is een mooie opsteker voor hun kamers!

 11. Stien
  15 maart 2014 / 09:37

  Wat een stoere, prachtige kamer van je zoontje!! Dat behang is echt leuk!

 12. Nathalie
  15 maart 2014 / 23:04

  Ons zoontje slaapt uit gebrek aan een baby kamer bij ons in de slaapkamer. Als hij straks in een ander huis een eigen kamer krijgt maken deze stoere letters het zeker af.

 13. Nichelle
  24 maart 2014 / 15:30

  Dat zou heel mooi staan in de stoere kamer van mijn dochter!

Secured By miniOrange