(~215 B)
Jake’s piratenschip Bucky van Duplo

Jake’s piratenschip Bucky van Duplo

Ik weet het nog heel goed; als kind zijnde had ik, samen met mijn broertje, twee grote speelboxen vol met Duplo. Hier konden we ons úren mee vermaken. Nog steeds vind ik het fantastisch spul voor de kleintjes en ik ben dan ook blij dat het nog steeds bestaat en helemaal trendy is. Reken maar dat mijn kleintje net zo’n box krijgt om mee te spelen. Omdat Duplo toch een beetje met de tijd mee moet, lanceren zij continu nieuwe sets waar kinderen hebberig van worden. De nieuwste samenwerking? Samen met Disney om Jake en de Nooitgedachtland Piraten in Duplo-variant uit te brengen. Hoe leuk is dat?!

In juni zijn er drie verschillende Duplo speelsets gelanceerd met Jake, Kapitein Haak en alle andere vriendjes uit Nooitgedachtland. De moeders zullen misschien al bekend zijn met deze karakters; voor de Mommy To Be’s zal ik nog even kort uitleggen. Jake en de Nooitgedachtland Piraten is een populaire tv-serie, gebaseerd op de klassieke Peter Pan-film. Jake en zijn piratenvrienden beleven spannende en leuke avonturen waarin ze de onaardige en ietwat domme Kapitein Haak steeds weer te slim af zijn door als vrienden samen te werken. Met deze sets van Duplo kunnen de kleine kinderen zelf hun verhalen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten. Ultiem zomerspeelgoed!

Speciaal om deze lancering te vieren mag ik één grote set, Jake’s piratenschip Bucky ter waarde van 54,99 euro, weggeven. De set bestaat uit 56 onderdelen waarmee je naast het schip ook een eiland en ronddraaiende vuurtoren kunt bouwen. De kinderen kunnen hun eigen avontuur bouwen met de bijbehorende karakters en alle toebehoren om het eiland helemaal compleet te maken. Wat je er voor moet doen om kans te maken op deze set? Alleen Mommy To Be liken op Facebook (klikkerdeklik) en hieronder een reactie achterlaten met daarin voor wié jij meedoet. Heb je een zoon of dochter die dol is op Duplo? Een lief neefje of nichtje die de set wel zou willen hebben? Brand los! Meedoen kan tot en met woensdag 17 juli 23:59 uur. Ik zal dan de dag erna contact opnemen met de winnares. Zorg dat het vakje met je e-mail juist is ingevuld zodat ik je kan bereiken. Succes!

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

49 Reacties

 1. 10 juli 2013 / 17:16

  Leuk! Ik like je pagina al vanaf het begin dus dat hoef ik niet meer te doen haha. Ik liet hem net aan Aron zien en hij begon direct over het pannenkoekenschip haha!! Dus als we hem winnen heb ik een mega blije peuter!

 2. Szn
  10 juli 2013 / 17:25

  İk doe mee voor mn neefjes van 4 en 3! en waarom? omdat ik zelf zwanger ben en mijn lieve zus me enorm helpt ze vertelt me alle ins en outs over zwangerschap en heeft al zo enorm veel kleertjes voor de kleine gekocht! İk gun haar gezin nu ook wat leuks terug! 😀
  en ook ik like je al op FB!

 3. Ingrid
  10 juli 2013 / 17:36

  Leuk hoor! Ik doe mee voor dochtertje van een vriend van mij. Zij is een stoere chick :)!

 4. Nicole Kuik
  10 juli 2013 / 17:47

  Ik doe mee voor mijn lieve neefje van bijna vier.
  Omdat hij nu binnen 5 weken zijn ouders en mij moet delen met een zusje en neefje!
  En hoewel hij dat superleuk vindt, hij zal wel de aandacht missen. Daarnaast is hij helemaal gek van piraten en heeft hij nu zelfs een piratenzwembad in de tuin.
  Daarnaast kan ik natuurlijk niet meer stuk als ik met zo’n cadeau aankom;-)

 5. Emmylou
  10 juli 2013 / 17:47

  Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn zoontje Casper, omdat hij 30 juli zijn eerste verjaardag viert. Officieel heeft hij Casper Jake, dus dit zou een heel toepasselijk en leuk cadeau voor hem zijn.

 6. 10 juli 2013 / 17:48

  Aah wat een superleuke set! Ik ben zelf tante van een jongetje van bijna 4 en een meisje die net geboren is. M’n neefje is helemaal gek van duplo en lego en ik weet dat ‘ie helemaal gek is van piraten dus dit zou een superleuk kado zijn voor zijn verjaardag 20 juli. Hij verdient wel wat extra’s na de geboorte van zn kleine zusje, die nu alle aandacht krijgt!

 7. Cindy
  10 juli 2013 / 17:58

  Wat superleuk! Heb zelf nog niet vaak op deze site gekeken, omdat ik zelf niet op de natuurlijke weg zwanger kan worden *auw pijnlijk* maar ik volg je op je andere sites… En onlangs ben ik tante geworden van het schattigste neefje ter wereld én mijn beste vriendin heeft al een aantal jaar een boefje.. Ik zou graag één van de twee er heel erg blij willen maken, voor mijn neefje is het nog te groot, maar dan kan hij er alvast naar kijken waar hij later, als hij groot is, ermee kan spelen.

 8. 10 juli 2013 / 17:58

  Ik, oom Pieter, speelde vroeger al met Duplo. Mijn neefje, ook Pieter, is er ook weer dol op. Omdat kleine Pieter een hersenbeschadiging heeft is het voor hem heel goed om met duplo te spelen. Zijn motoriek wordt er door getraind. Boten vindt hij ook te gek! Dubbel schot in de roos dus!

 9. 10 juli 2013 / 18:08

  Ik speelde als klein meisje met de meisjes versie van Duplo, vol afschuw kijkt mijn 2jarige neefje als ik hem de kist vol roze steentjes aanreik. Ons kleine stoere knulletje wil zijn eigen mannelijke duplo. En, omdat hij sinds kort mijn naam door supermarkten en straten schalt, doe ik voor hem mee met deze winactie. In de hoop dat mijn roze Duplo prinsesjes ook een plekje krijgen op deze stoere boot.

 10. Romanya Verhoeve
  10 juli 2013 / 18:18

  Natuurlijk doen we mee voor Milan! De reden? Gewoon. Omdat een kind ook weleens gewoon eem cadeautje verdient ;-).

  Maar stiekem doen we gewoon mee ter promotie voor M2B, de duplo is leuk meegenomen haha.

 11. Cath
  10 juli 2013 / 18:53

  Super leuke actie! M’n “grote” neefje van 5 is dol op Jake, en ik denk dat zijn kleine broertje van 2 hier ook veel plezier mee zal beleven.

 12. 10 juli 2013 / 18:54

  Supergaaf! Ik doe graag mee met deze winactie. Ik heb hier namelijk een kleine piraat door het huis heen schuiven. Ik was vroeger zelf ook dol op Duplo dis hoe leuk zou het zijn om samen met mijn zoon opnieuw met dit leuke speelgoed te spelen.

 13. alice
  10 juli 2013 / 19:03

  Leuke actie! mijn neefje is in aug jarig en die kan ik daar heel blij mee maken! duplo is geweldig en kan je heel wat jaartjes mee spelen..zelfs papa,s en mama,s:-)

 14. Shannon
  10 juli 2013 / 19:27

  Wat leuk! Ik doe mee voor mijn oppaskindjes. Dit omdat zij helemaal ‘into de piraten’ zijn, en ik ze hier onwijs blij mee zou maken.

 15. 10 juli 2013 / 19:46

  Wat een gave actie! Ik doe mee voor mijn zoontje Sam, die word zondag 3 en is dol op duplo..en omdat alle duplo ooit gegeven is aan zijn zus is hij zelf ook iets van duplo krijgt, kunnen ze samen spelen maar heeft hij het idee dat het van hem is.

 16. Sanne
  10 juli 2013 / 19:55

  Super leuk! Duplo is zo gaaf! Mijn nichtjes (waarvan eens ons petekindje is) zouden hier super blij mee zijn. Met Sinterklaas zijn ze al blij gemaakt met de duplo dierentuin & boerderij. Ze spelen hier erg veel mee, dus een piratenschip zou ook zeer in de smaak vallen.

 17. Angelique
  10 juli 2013 / 20:07

  Wat leuk! Mijn peuter gaat dit echt super vinden! Dus doe graag mee, ben je site vandaag pas tegen gekomen dus ga hem binnenkort eens lekker op mijn gemak doorspitten

 18. Janilee.
  10 juli 2013 / 20:11

  Ik doe mee voor mijn lieve nichtje van 2,5 jaar. Ik krijg zoveel liefde van haar, dat ze een mooi lego pakket zeker verdient. Ze heeft ook twee hele lieve broertjes die helemaal gek zijn van lego, maar met die lego mag zij nog niet spelen 🙁

  Liefs van tante Jenjee

 19. Charlie
  10 juli 2013 / 20:22

  Ik doe mee voor mijn 3jarige zoontje. Hij speelt heel graag met Duplo en is dol op piraten (hij zingt vaak “Piet piraat, Piet piraat, schip ahoy hoy hoy”) dus dit zal een super leuk cadeau voor hem zijn. Daarnaast heeft hij ook wel een mooi cadeau verdiend omdat hij ontzettend lief omgaat met mijn zwangerschap: “mama heb je de baby nog?” “Ikke vind baby lief” “Ikke grote broer!” 🙂

 20. W. Snippe
  10 juli 2013 / 20:38

  Hallo,

  Ik doe mee voor mijn zoontje Jasper, omdat hij in oktober een broertje krijgt en hem kan laten zien hoe stoer hij is!

 21. Carina
  10 juli 2013 / 20:53

  Goh ik had helemaal gemist dat er een FB-pagina voor MMTB bestond.. Shame on me! Maar ik doe mee voor de neefje & nichtje van mijn vriend. Als ze bij ons zijn hebben ze echt iets nodig om zich mee te vermaken omdat ze anders de cavia nog een hartaanval gaan bezorgen..

 22. marc de raden
  10 juli 2013 / 21:21

  ik doe mee voor mijn zoontje. hij is er nu nog te klein voor (wordt in september 2), maar weet zeker dat hij er later veel plezier aan zal beleven.

 23. 10 juli 2013 / 21:35

  Ik waag een gokje voor een heel lief vriendinnetje met een hele lieve peuter! Ze verdienen het allebei! Je Facebook had ik natuurlijk al geliked in het begin!

 24. Lisa M
  10 juli 2013 / 21:47

  ik doe mee voor het zoontje van mijn vriendin, hij wordt al bijna vier en mag dus na de vakantie gaan wennen op de basisschool.

 25. Crista
  10 juli 2013 / 22:13

  Voor mijn lieve neefje Gijs van 3! Hij is vorige week geopereerd, neus en keelamandelen eruit en buisjes gekregen. Dit cadeau verdient hij wel!

 26. Linda de Nijs
  10 juli 2013 / 22:15

  Wat superleuk zeg deze actie! Duplo heeft in mijn kindertijd al gezorgd voor vele uren speelplezier! Mijn moeder weet het nog goed, het kwam op de markt ergens in de jaren rond 1975 en zij kocht toen voor mijn zus. Die keek er echter niet naar om en het speelgoed ging naar mij toe. Helaas is dit echt opgespeeld door mij en is er niets van bewaard gebleven. Telkens als opa en oma mijn kindjes op visite hebben is de doos met duplo die ze op marktplaats gekocht hebben erg gewild, en krijg ik in geuren en kleuren te horen hoe mijn kids dat van mij in hun genen hebben omdat ik er ook zo vol van was 😉 Ook mijn kindjes kunnen hele dagen bouwen met de blokken. Gebouwen worden gemaakt en elke dag gemodereerd of veranderd. Afbreken mag vaak pas als ik met mijn telefoon een foto gemaakt heb. Daar waar mijn zoontje ook probeert de kleinere lego blokjes te bouwen, zijn juist de grotere blokken en vormen nog steeds meer populair. Makkelijker, sneller resultaat en grotere of hogere bouwsels. Mijn dochtertje heeft nog niet de motoriek te pakken om stevig te bouwen, maar vind het mooi om samen met haar broer te spelen. Ze geeft aan wat ze wil en hij helpt bouwen. En ook nu weer vult duplo vele uurtjes speelplezier. Wanneer de boot ook nog tegen water kan (?) is dit helemaaaaal een prachtig speelgoed, want ook zijn die 2 kanjers van mij dol op water!!! Ons duplo mag in bad mee, gebeurt niks mee, en als de boot kan drijven is dat een pluspunt haha. Deze winactie zou ze superblij maken en geeft mij het plezier ze lekker te zien genieten!!! Het is een prachtige actie!!! Zou zo superleuk zijn!! Zeker nu mn meisje 8 juli jarig was en mn zoontje de 15e. Een extra cadeau zou geweldig zijn! Ik ga hard duimen.

 27. Priscilla
  10 juli 2013 / 22:36

  Oh wat leuk!! Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn 3 mannen.
  Ze zijn 5, 2 en 1 en spelen ieder op hun eigen manier met Duplo.
  Het is geweldig om te zien hoe hun fantasie groeit.
  Deze set zal ze weer een extra prikkel geven en zal zeker goed gebruikt worden door 3 jongens. Extra quality time als piraten onder elkaar!

 28. Monika
  10 juli 2013 / 23:10

  Ik doe mee voor mijn zoontje Levi. Gewoon omdat hij het allerliefste jochie ter wereld is!

 29. 11 juli 2013 / 08:40

  Duplo, geweldig. Daar heb ik vroeger uren mee gespeeld. Dus wat een leuke winactie! Ik sla even over, want mijn kleine vent is nog maar 4 maand. Gun het liever iemand die er sneller mee kan spelen.

 30. Ellen
  11 juli 2013 / 09:11

  Ooh zo leuk!!

  Ik doe mee voor mijn broer. Mijn schoonzus is op dit moment in verwachting van hun eerste baby boy! Mijn broer heeft als kind altijd alle lego gespaard en heeft uren lang plezier gehad van het in elkaar zetten en het spelen ermee. BIjna al zijn verjaardagcentjes ging naar de lego. Alles staat nog op zolder bij mijn ouders in een grote speelgoedkist. Dit om later als zijn baby boy groot is, hij het kan geven aan hem en natuurlijk zitten er voor mijn broer vele herinneringen aan.

  Nu mijn broer zijn eerste zoontje verwacht zal het leuk zijn als ik deze set kado kan geven bij de bevalling want ze is uitgerekend in augustus met de boodschap, dat hij maar net zo’n bouwer wordt als jou en dat hij er net zoveel plezier aan mag beleven, en met deze set kan hij extra vroeg beginnen 🙂

 31. 11 juli 2013 / 09:22

  Ik like de pagina al van het begin, dus dat is al goed 😀
  Ik doe mee voor mijn lieve metekindje. Hij gaat in september voor het eerst naar de kleuterklas. Ik wil hem daarom feliciteren met een leuk geschenk. Hij is helemaal zot van ‘Piet Piraat’ (bekend in Belgie van studio 100) dus voor hem zou het leuk zijn om ‘piraatjes’ -zoals hij het zo mooi zegt- te krijgen.
  Toffe winactie!

 32. Judith
  11 juli 2013 / 12:58

  Erg leuke actie! Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje, ondanks dat hij er nu nog te klein voor is om mee te spelen (7 weekjes jong). Ik weet zeker dat hij er in de toekomst veel plezier van zal hebben, & zijn vader ook (wil nu al graag lego voor hem kopen, of toch stiekem voor zichzelf?!) Lijkt me geweldig om dit cadeautje voor hem te winnen!

 33. ling
  11 juli 2013 / 13:57

  Hele leuke win actie! Ik heb zelf geen zoon of dochter maar wel een heel lief neefje die gek is op duplo, lego en auto’s haha! Ik volg je op bloglovin en heb je Fb pagina gelikd. 🙂

  Liefs,
  X

 34. Wilma
  11 juli 2013 / 14:23

  Wat leuk zeg , ik heb laatst alle Duplo die we nog over hadden van onze eigen kids naar beneden gehaald voor onze kleindochter . Voor mijn gevoel was het vroeger veel meer , maar zal wel komen omdat er een treinrails bij zit .Maar ze is er helemaal weg van . Dus doe graag voor haar mee 😀 .

 35. Eva Mortelmans
  11 juli 2013 / 19:04

  Superleuk!!!
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje

 36. eline
  11 juli 2013 / 21:50

  Erg leuk! Ik doe mee voor mijn twee zoontjes. Hoewel ze vier jaar schelen, blijft dit soort speelgoed altijd leuk, voor elke leeftijd!

 37. Marja
  11 juli 2013 / 22:14

  Wat leuk! Ik wil meedoen voor mijn zoontje Elian van 2,5 jaar.
  Hij is gek op duplo! Dit had ik nog nooit gezien…maar denk dat hij het helemaal geweldig vind!

 38. Anita H.
  11 juli 2013 / 23:59

  Ik doe graag mee voor het dochtertje van een ex-collega. Prachtig verjaardagscadeau!

 39. 12 juli 2013 / 06:42

  Lieve Mommytobe Shirley,

  Ik doe graag mee voor mijzelf want ik vind het heel erg leuk om met de duplo te spelen. Ik ben Max ik ben 1.5 jaar oud en ik ben net als mijn mama helemaal duplo fan. Samen met mama bouwen we al regelmatig. Ondanks dat ik nog maar anderhalf ben, kan ik al heel erg goed de blokjes op elkaar zetten om zo iets te bouwen. Als ik dan klaar ben dan geef ik mijzelf altijd een applaus. Mijn mama vind dit altijd erg grappig en ligt dan helemaal dubbel.

  Samen met mama kan ik me uren, dagen, weken en ik denk zelfs jaren vermaken met dit stoere pakket. Ik hoop dan ook dat ik hem win. Ik zal dan ook mijzelf wel een heel groot applaus geven als ik samen met mama de piratenboot in elkaar heb gebouwd.

  Veel liefs,

  Max van Orden
  http://img521.imageshack.us/img521/1897/xldt.jpg

 40. Marije van der Werff
  12 juli 2013 / 11:32

  Ik zag dat tante Cathelijn ook al gereageert had.. Mijn zoontje Bram is gek op Jake en de piraten. Zijn laatste kinderfeestje was dan ook een echt piratenfeest, met ooglappen, zwaarden en een schat.. Het zou ook een super leuk (net iets verlaat) verjaardagcadeautje zijn voor mijn jongste Thijs.. Op 15 juli wordt deze alweer 2 jaar.. Duplo vind hij geweldig, vooral alles wat zijn broer en zus net gemaakt heeft weer uit elkaar halen! 😉

 41. Paula
  12 juli 2013 / 17:51

  Hey Shirley!

  Ik doe mee voor m’n zoontje! Hij is helemaal gek op Duplo, en hij zou het helemaal fantastisch vinden om deze set te krijgen!

  Liefs:)

 42. Alexander
  13 juli 2013 / 18:23

  Hoi Shirley

  Ik doe mee voor mijn lieve neefje. Hij woont ver weg van mij, maar als ik bij hem ben, is het altijd super leuk. Hij en ik vinden Duplo super leuk en het zou geweldig zijn dat als ik daar kom (of hij bij mij) dat wij dan samen leuk met de Duplo kunnen spelen en lachen.

  Groetjes,

  Alexander

 43. reiny
  15 juli 2013 / 09:34

  Ik doe mee, leuke actie! Ben tante van 4 kids, 3 jongens en een meisje en de jongsten vinden het heel leuk om met duplo te spelen 🙂 Vooral erg leuk dat het piraten thema is! Weer eens wat anders 🙂

 44. 15 juli 2013 / 10:57

  Leuke actie!

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luca!
  Ik denk dat hij dat wel super gaaf zou vinden om te krijgen.

  Geniet van je zwangerschap!

 45. Ilonka
  16 juli 2013 / 12:29

  Mijn neefje is helemaal gek van Duplo en alles wat met bouwsteentjes te maken heeft. Hij maakt de leukste creaties al dan niet samen met mij. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn neefje hiervan geniet. Ook is hij gek van piraten, dus 2 vliegen in 1 klap! Ik zou hem wel heel erg blij maken mocht ik deze prachtige set winnen.

 46. 17 juli 2013 / 18:11

  Ah leuk! Ik doe mee voor mijn dochter, die heeft nu echt de leeftijd dat ze duplo leuk vindt 🙂 ik heb je fb geliked!

  • 17 juli 2013 / 18:18

   Oja, om nog even antwoord te geven op waarom: mijn dochter is nu 2 jaar en maakt de hoogste torens van duplo blokjes. Ze heeft alleen nog geen figuurtjes of speelgoed van duplo, dus dit pakket zou een welkome en uitdagende aanvulling zijn 🙂

Secured By miniOrange