(~215 B)
Skyler op aluminium

Skyler op aluminium

In ons huis hebben we verschillende foto’s hangen. Boven de bank hangen twee grote fotolijsten met daarin wat foto’s van Skyler. Hier wilde ik alleen foto’s van hem in om het een mooi geheel te maken. Aan de muur bij de eettafel hangt een foto van Raymond en mij. Op deze foto zitten we op een olifant uit een kokosnoot te drinken, gemaakt in Bali. Het is een heerlijke foto omdat het niet alleen uitbeeldt hoe fantastisch de reis naar Bali was, maar ook hoe gelukkig we samen zijn. Het is een foto die na onze korte break is gemaakt en het straalt alleen maar positiviteit uit. Het is gedrukt op plexiglas en hangt super mooi plat aan de lange muur. Bij de keuken op de sidetable staat er nog een grote foto van Anouk en mij. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag, gedrukt op een soort aluminium. Deze foto is zo belangrijk voor me. Ik ben groot fan van Anouk en dit was dan ook een fantastisch mooi, maar ook omdat ik op dat moment mijn streefgewicht had bereikt na drie jaar lang knokken. Bovendien was ik daar, achteraf gezien, precies één dag zwanger. Nou, helemaal leuk dus. Maar we misten nog iets leuks aan de muur in de gang. We hebben een gigantisch lange gang en de muren zijn nu behoorlijk kaal. Tijd om daar verandering in te brengen!

Ik maak veel foto’s van Skyler en daar zitten regelmatig leuke kiekjes tussen. Maar het gebeurt maar af en toe dat ik een lucky shot heb. Dat er opeens een perfecte foto op mijn schermpje staat. Eén van die foto’s wilde ik uitvergroot aan de muur. Toen ik benaderd werd door Webprint.nl met de vraag of ik het leuk vond om een foto van Skyler te laten uitvergroten op materiaal naar keuze, ging ik maar al te graag in op hun aanbod. Ik koos voor aluminium omdat dat mooi, scherp en dun is. Qua foto koos ik een close-up van ons mannetje. Ik heb de foto zelf gemaakt en vind hem echt prachtig. Ik maakte hem zwart/wit omdat ik daar dol op ben, koos voor het formaat 75 bij 50, stuurde de foto naar het bedrijf en drie dagen later (weekend niet meegeteld) ontving ik hem al. Ik ben er echt enorm blij mee en hoop dat mijn vriend hem snel op wil hangen. Voor in de gang is hij perfect!

DSC_0448
DSC_0449
DSC_0450

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 23 juni 2014 / 16:36

  Wauw, wat een gaaf idee! En wat een mooie foto <3 Zoiets zou ik zelf ook wel kunnen uitzoeken 🙂

 2. Stien
  23 juni 2014 / 16:59

  Prachtige foto! Helemaal perfect in het zwart-wit! Dit is echt één van de mooiste kiekjes die ik al heb zien voorbij komen van hem dus ik denk dat je heel goed gekozen hebt :

 3. Lara
  23 juni 2014 / 17:09

  Prachtig! Mooi ook dat zwart-wit! Aan de ene kant wel een beetje jammer dat je zn blauwe ogen dan niet zo fel ziet, maar toch vind ik het super mooi! Ook een leuke plek, in de gang, want daar loop je elke dag door heen!

 4. 23 juni 2014 / 22:03

  Wat een prachtige foto! Op dit materiaal ook het mooiste in zwart-wit denk ik. Ik maak ook heel veel foto’s van Lise en ben net als jij heel blij als er een lucky shot tussen zit!

Secured By miniOrange