(~215 B)
Opbergzakken voor speelgoed

Opbergzakken voor speelgoed

Vorige keer vertelde ik jullie al dat Raymond en ik op zoek zijn naar een leuke, maar vooral mooie, speelgoedkist. Momenteel hebben we al Skylers speelgoed in een Cars-kastje staan en dat werkt vooralsnog prima, maar we willen wel graag iets wat meer bij het interieur past. Overdag mag het een rommeltje zijn met speelgoed overal; ’s avonds hebben we graag alles opgeborgen. Nu hadden we ons oog laten vallen op een prachtige oude legerkist bij Villa Arena maar dat blijkt toch niet een heel goede optie te zijn; hij is van hout en kan nogal splinteren. Met een kindje dat overal aan-, op- en over wil klimmen natuurlijk geen goede keuze. Voor nu laten we het even zoals het is, maar ondertussen ben ik wel alvast op zoek gegaan naar alternatieven. En toen stuitte ik niet op opbergkisten, maar op opbergz├íkken. Kindvriendelijk, speels, netjes en opgeruimd en ook nog eens superleuk.

Ik struinde het internet af naar leuke exemplaren en maakte onderstaande collage voor jullie. De variant van Hema heb ik momenteel in huis. Voor 9,95 vind ik hem echt fantastisch en ik denk dat het voor nu prima staat in ons huis. Als we eenmaal verhuisd zijn kunnen we altijd nog kijken naar een mooie kist. Mits ‘ie niet splintert, natuurlijk. Kijk mee! Je hebt leuke opbergzakken van canvas, papier en gewoon stof. Hoe berg jij al het speelgoed van je kindje op?

opbergmanden

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 13 januari 2015 / 15:41

  Wat een leuke opbergzakken. Ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede manier om het speelgoed op te bergen, veel opties (rieten manden, kisten, etc) zijn inderdaad erg gevaarlijk voor rondrennend en rondklimmend wild ;). Dit is een fantastische oplossing en staat ook nog leuk in huis. Ik zal zeker eens wat opties gaan bekijken.

 2. 13 januari 2015 / 15:49

  Ik blijf ook opzoek naar opberg manieren voor al dat speelgoed. Overigens wil ik nog steeds een kist maar wel een degelijke die ook nog bij ons interieur past, helaas nog niet gevonden. Toch is kijken voor zo’n zak voor tijdelijk!

 3. 13 januari 2015 / 17:20

  Wat zitten er leuke opties tussen! Ook leuk voor was of dekens.

 4. Danielle S.
  13 januari 2015 / 17:55

  En de zakken van Ferm Living zijn ook gaaf!!

 5. 13 januari 2015 / 23:00

  Heeeel erg gaaf! Wij hadden hier een oude PTT postzak. Maar toen ze ouder werd vond ik het lastig opbergen. Inmiddels heeft alles plaatsgemaakt voor een speelgoedkast ­čÖé

 6. 13 januari 2015 / 23:13

  Leuke selectie! Ik ben heel blij met mijn Lego opbergers, al zijn ze klein en ik heb een Play&Go heel handig! Liefs Sanne

 7. anls
  15 januari 2015 / 17:37

  wij hebben die zak met ‘toys’ erop (en een kistbankje). Het staat leuk maar een kist is praktischer. Als je iets onderop moet pakken dan moet eerst alles er uit en hij valt ook vaak om. Maar verder is het een leuk ding.

 8. Angela
  16 januari 2015 / 13:52

  Wij hebben de ‘oude’ streepjes opbergzak van de hema, en de nieuwe met de stippen van de hema (uit je collage). Ze staan naast de box, helemaal leuk en staat gezellig in de kamer.
  Ook boven op het kamertje van ons zoontje staat een zak met speelgoed.
  Alle duplo heb ik in grote lego/duplo opbergboxen, super handig!

Secured By miniOrange