(~215 B)
Nieuwe dingen proberen in de slaapkamer: zo pak je dat aan

Nieuwe dingen proberen in de slaapkamer: zo pak je dat aan

Als je al lang samen bent, kan het zo zijn dat het wat saaier wordt in de slaapkamer. Jullie zijn volledig aan elkaar gewend. Dit heeft natuurlijk veel voordelen. Je weet immers wat de ander fijn vindt en dat maakt het makkelijker om elkaar te plezieren. Toch kan dit ook betekenen dat jullie in een bepaalde routine terechtkomen en dat kan als saai ervaren worden. Om dat te voorkomen kun je nieuwe dingen uitproberen, maar dan moet je wel die stap nemen. In dit artikel geven we je drie tips om je seksleven spannender te maken.

Dit bericht is aangeleverd.

Spreek het uit

Het kan voorkomen dat je een bepaalde spanning in je seksleven mist. Als dit het geval is, is het van belang dat je dit bespreekbaar durft te maken. Wellicht vind je het simpelweg niet meer spannend genoeg en wil je graag met je partner op zoek gaan naar iets nieuws. Het kan ook zo zijn dat je een bepaalde fantasie hebt, bijvoorbeeld bondage proberen. In beide gevallen is het belangrijk dat je dit op een goed moment brengt. Vertel je partner op een lieve manier waar je mee zit en vraag of hij of zij dit ook ervaart. Neem een begripvolle houding aan tijdens dit gesprek. Op deze manier krijgt je partner de ruimte om op zijn of haar manier te reageren op dat wat je zegt. Het kan natuurlijk vervelend of ongemakkelijk zijn voor de ander. Houd hier ook rekening mee tijdens het gesprek.

Stuur elkaar leuke berichten

Soms is het leuk om naar iets te verlangen. Daarom kan het een goed idee om eens sexting uit te proberen. Het komt erop neer dat je elkaar gedurende de dag spannende berichtjes stuurt. Op deze manier ga je ontzettend naar elkaar verlangen: je kunt de ander op dat moment immers niet aanraken. Wanneer jullie ’s avonds thuiskomen, kan het avondeten dan écht wel even wachten. Zorg trouwens wel dat je dit eerst bespreekt met je partner. Het kan zo zijn dat hij of zij totaal niet zit te wachten op spannende berichtjes tijdens een werkdag.

Experimenteer met de locatie

Seks gebeurt vaak in bed, onder de lakens, maar hebben jullie ook weleens plezier op andere plekken beleefd? Je kunt natuurlijk andere plekken in het huis opzoeken of kunt zelfs plezier maken op andere locaties. Deel bijvoorbeeld een hete zoen in de lift of heb een stomende vrijpartij op de achterbank van de auto. Als dat niet spannend genoeg is, kunnen jullie altijd nog op zoek gaan naar nóg leukere plekken.

Delen:
Secured By miniOrange