(~215 B)
Lief! & Leen Bakker kindercollectie

Lief! & Leen Bakker kindercollectie

Fans van lief! opgelet: vanaf 16 september lanceren zij hun samenwerking met Leen Bakker. Speciaal voor deze woonwinkel hebben zij een leuke, speelse collectie ontworpen, bestaande uit een fantastische bedstee, kasten, tafeltjes, kussens, beddengoed & accessoires. Heel leuk om met deze spulletjes een babykamer tot kinderkamer om te toveren, maar ook erg schattig om een basic kamertje mee op te fleuren. De spulletjes van lief! zijn behoorlijk opvallend en daar moet je van houden, maar als het jouw ding is kun je vanaf maandag even een kijkje nemen. Bij sommige filialen schijnt het al binnen te zijn en kun je alvast shoppen. Ook online is het al verkrijgbaar. Gebruik de zoekfunctie en je vindt daar alle producten.

Leen Bakker staat bekend om de gunstige prijzen en de spullen van lief! zijn dan ook iets aantrekkelijker geprijsd dan normaal, maar alsnog hangt er een flink prijskaartje aan; de bedstee gaat 499,- euro kosten, de kleden zo’n 30 euro, voor een dekbedovertrek betaal je 30 euro, een tafel met stoeltjes 75 euro en de accessoires zoals haakjes en spiegeltjes rond de 5 euro. Misschien dus iets te prijzig om een gehele kamer aan te schaffen, maar wat leuke en fleurige accessoires zoals een poef, een dekbedovertrek of het loungekussen doen het altijd goed. Ik ga zeker even een kijkje te nemen!

Bekijk hieronder het filmpje waarin je kunt zien hoe de shoot tot stand is gekomen. Zo krijg je ook een goed beeld van de meubels en accessoires en zie je hoe het er na een styling uit ziet en tot zijn recht komt. Wat vind jij ervan?

Delen:

5 Reacties

  1. 13 september 2013 / 16:41

    Super schattig!!

  2. 13 september 2013 / 17:13

    Mooie collectie!

  3. 13 september 2013 / 20:58

    Ik heb meer met de wooncollectie dan kledingcollectie van Lief! Heel leuk dit.

Secured By miniOrange