(~215 B)
Het boek van Bas en Nicolette: Nederland heeft alles

Het boek van Bas en Nicolette: Nederland heeft alles

Al een tijdje volg ik Bas Smit en Nicolette van Dam op Instagram en ik vind ze echt heel erg leuk. Vooral om de stories van Bas Smit zit ik vaak hard te lachen. Maar ook wat voor goeds ze allemaal doen voor het Prinses Maxima Centrum vind ik waanzinnig om te zien. Hun weekenden door Nederland volgde ik op de voet via Instagram en toen de pre-order voor hun boek ‘Nederland heeft alles‘ kwam, wist ik niet hoe snel ik het boek moest bestellen. Ik ben namelijk van mening dat wij véél te weinig weggaan met het gezin en wil graag wat vaker een uitstapje maken. Hoe leuk is het dat er veel bijzondere plekken en activiteiten te vinden zijn in ons kikkerlandje? Gisteren viel het boek op de mat en ik wilde het graag met jullie delen. De pre-order is inmiddels gesloten maar de verkoop gaat deze week nog van start. Zo weet je wat je kunt verwachten!

Het boek is kleiner dan verwacht qua formaat, maar véél leuker dan verwacht qua vormgeving en inhoud. Er is een goede opbouw in de hoofdstukken en het is echt voor ieder wat wils. Voor mensen met kinderen, voor mensen die iets actiefs zoeken, voor gezinnen die een plek zoeken voor een weekend weg en voor mensen die graag ergens een dag naartoe willen. Van een fietsvakantie tot een museum en van leuke eetplekken tot wandelgebieden. Iedere provincie wordt ingeleid met informatie en een foto, vervolgens worden er veel tips gedeeld, een nummer 1 tip en to do-lijsten van zowel Nicolette en Bas. De persoonlijke foto’s, verhalen, lijstjes en de QR-codes met extra informatie en filmpjes maken het boek compleet.

Het is heel veelzijdig met zeer afwisselende plekken en dat maakt het zo leuk. Hierin zie je maar weer: Nederland heeft echt veel te bieden. Ik ben aangenaam verrast en ben blij dat ik het boek besteld heb! Nederland heeft alles kost 20 euro en is verkrijgbaar online en in winkels vanaf donderdag!

Delen:
Secured By miniOrange