(~215 B)
Zeeman lanceert een eerste zwangerschapscollectie

Zeeman lanceert een eerste zwangerschapscollectie

Tijdens mijn zwangerschappen vond ik het heerlijk om met kleding bezig te zijn. Ik heb aardig wat geld geïnvesteerd in zwangerschapskleding en droeg ook veel jurkjes die nog in mijn kast hingen en waar mijn buik goed in uit kwam. Nu zat ik in een luxepositie; ik had al veel kleding die ik lang kon door dragen en ik had het geld om zwangerschapskleding te kopen. En eigenlijk anders gezegd: ik vond het niet erg om te investeren in kleding die ik relatief kort aan had, omdat ik wist dat ik daarna anderen er weer blij mee kon maken. Zo hebben vriendinnen kleding gedragen en heb ik ook veel weer verkocht. Maar toch, als je je bedenkt dat ik honderden euro’s heb uitgegeven aan kleding voor slechts een paar maanden, dan is dat natuurlijk wel een beetje gek. En niet helemaal nodig altijd. Mocht jij nu op zoek zijn naar zwangerschapskleding en daar niet zo heel veel geld aan willen (of kunnen) uitgeven, dan heb ik goed nieuws: Zeeman komt met een zwangerschapscollectie!

De lijn is ontworpen met het oog op comfort en bestaat uit items die goed met elkaar te combineren zijn. Met de nieuwe collectie laat Zeeman zien dat ook zwangerschapskleding niet duur hoeft te zijn. Enne: de collectie loopt van maat 36 tot en met 48. Hoera voor dat!

De nieuwe collectie bestaat uit een flared broek in twee kleuren, een jeans met elastisch inzet en een soepelvallende broek in tijgerprint. Verder zijn er diverse basic items zoals een jurk, een rok en extra lange T-shirts. Allemaal gemaakt van duurzame materialen en in soft stretchy stoffen die fijn dragen en bij elk lichaamstype passen. Het damesnachthemd uit de collectie is gemaakt van Liva Eco viscose. Een duurzaam materiaal dat extra zacht aanvoelt voor ultiem comfort. Voor na de zwangerschap is er een voorgevormde voedingsbeha in meerdere kleuren. Ik vind vooral de jurk echt fantastisch! Een item dat ik absoluut had gedragen als ik zwanger was geweest.

Prijzen variëren van 6,99 euro tot 15,99 euro. De zwangerschapscollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online op zeeman.com/zwangerschapscollectie.

Delen:
Secured By miniOrange