(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

De toffe puzzels van Madd Capp

De toffe puzzels van Madd Capp

Zoals jullie inmiddels weten komen we erg graag bij Lollipopland in Aalsmeer. Een plek waar de kinderen kunnen spelen, de ouders koffie kunnen drinken en waar leuke producten te koop zijn. We hebben daar al regelmatig leuke cadeautjes geshopt en tijdens Sinterklaas kochten we een geweldige tijgerpuzzel voor Skyler van het merk Madd Capp. Skyler vertelde al vaker dat ‘ie deze erg leuk vond en ook ik vond het een ontzettend leuke puzzel om samen te kunnen maken. De puzzels van Madd Capp zien er aantrekkelijk uit omdat het niet zomaar vierkante puzzels zijn. Er zijn verschillende dieren te koop en het leuke is dat de puzzels de vorm hebben van een dierenkop. Skyler is onwijs goed in puzzelen en daarom leek me dit een toffe uitdaging.

Er zijn verschillende dieren; van flamingo tot paard en van olifant tot leeuw. Er zijn puzzels met 100 stukken (voor 5 jaar en ouder) en puzzels met zo’n 500 stukken (voor kinderen vanaf een jaar of 10). Omdat we wel houden van een uitdaging en we de tijgerpuzzel echt het meest leuk vonden, koos ik voor deze variant met 500 stukjes. Moet te doen zijn, samen! Inmiddels zijn we begonnen en is het echt heel, héél moeilijk. Je hebt geen hoekjes waar je mee kunt beginnen, de omlijning van de dierenkop kun je nog niet bij elkaar zoeken omdat dat niet duidelijk is en omdat je met een dier te maken hebt, lijken veel stukjes vanwege de vacht erg op elkaar. Met recht een uitdaging. Skyler en ik hebben zo’n anderhalf uur gepuzzeld samen en hebben net van onder een paar stukken in elkaar. Toch merk ik dat ik het heel erg leuk vind om te doen. Dit zijn echt puzzels waar je goed voor moet gaan zitten en waar je steeds weer een uurtje aan kan werken. Je moet er wel veel geduld voor hebben…

De puzzels zitten in mooie opvallende dozen en stuk voor stuk zien ze er waanzinnig uit. De puzzels zelf zijn op posterformaat en het zorgt voor urenlang puzzelplezier. In de Kerstvakantie gaan we maar eens verder aan de slag om de tijger af te maken!

De Madd Capp puzzels zijn in verschillende varianten te koop voor een gemiddelde prijs van 20 euro. Sommige puzzels zijn 18 euro (zoals de tijger die ik kocht); anderen zijn weer 25 euro. Online zijn verschillende verkooppunten met verschillende prijzen. De olifantenpuzzel is momenteel in de aanbieding bij de Bijenkorf en ook de flamingo-variant is met 20% korting verkrijgbaar. De andere puzzels vind je via externe verkopers bij Bol.com of bijvoorbeeld via webshops zoals deze. Natuurlijk kun je ook eens naar Lollipopland in Aalsmeer. Kun je gelijk heerlijke koffie drinken!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 21 december 2019 / 10:21

    Wat een goede tip, bedankt! Ik heb de olifant gelijk gescoord bij de Bijenkorf, de laatste en ook nog eens met gespaarde punten kunnen betalen. Last-minute nog een supermooi kerstcadeau in the pocket!

  2. Maartje
    21 december 2019 / 10:22

    Wat een superleuke puzzels! Ik herinner mij dat ik vroeger vaak samen met mijn moeder puzzelde (eerst kinderpuzzels, later gewone met 1000 of 1500 stukjes), mijn vader had een plaat board gekocht waar de puzzel en losse stukjes op paste en als we gingen eten dan schoven we de puzzel onder de bank, na het eten puzzelden we gewoon weer verder.