(~215 B)
De mooie producten van Structuurjunkie voor 2023

De mooie producten van Structuurjunkie voor 2023

Al een tijdje ben ik fan van de producten van Structuurjunkie. Ik gebruik vaak verschillende soorten agenda’s en planners en kom altijd weer terug bij die van Structuurjunkie. Het weekoverzicht, de uuraanduiding en de strakke vormgeving werken voor mij. Laatst ontving ik een prachtig pakket met daarin de nieuwe grote planners voor 2023, maar ook de datumloze kleine planners, een mooi notitieboek en een scheurkalender. Daar gaat mijn stationery-hart sneller van kloppen. De meeste producten hebben een prachtige houtstructuur en het kleurgebruik spreekt me aan. Ik ben nog even in dubio wat ik ga gebruiken voor het nieuwe jaar. De grote gedateerde planner voor 2023? De businessplanner? Toch een datumloze kleinere variant? Sowieso neem ik het notitieboek mee voor op mijn werk en ligt de scheurkalender al klaar in het toilet. Ja, dat is toch de perfecte plek voor een scheurkalender? Haha.

De producten bij elkaar. Ik vind dat Cynthia, de eigenaresse, enorm trots op zichzelf kan zijn. Kijk nou wat mooi allemaal! De blauwe planner is een luxe variant; de kaft is gemaakt van een lederlook. Ik vind het kleurgebruik van de overige producten ook erg tof. Hou ik van! Mijn favoriet? Qua kleuren absoluut het notitieboek.

Hier zie je de houtstructuur goed. Heel uniek vind ik. Tof!

De scheurkalender staat vol met productiviteitstips en andere toffe dingen, zoals dit op mijn verjaardag. Ik ben altijd heel slecht in het bijhouden van scheurkalenders, maar ik ga deze op de wc hangen en elke dag even de tekst lezen. Voornemen, haha!

Het grote formaat van de planners trok me nooit zo, maar ik denk dat dit ideaal is om op kantoor neer te leggen. Ik heb best regelmatig interviews, afspraken en deadlines. Misschien moet ik de mannen op kantoor ook maar eens vertellen dat ze hierin moeten schrijven, haha. Mijn voorkeur ging tot voor kort uit naar de businessplanner, maar nu neig ik meer naar de gewone planner voor 2023. Simpelweg omdat ik al die extra’s over doelen stellen, kilometers bijhouden etc niet gebruik (voor mijn werk krijg ik bijvoorbeeld een vaste vergoeding voor telefoon en auto).

De binnenkant. Heel simpel en duidelijk. Precies waar ik van hou.

Mijn absolute favoriet is dus het notitieboek, gevolgd door de scheurkalender. Ik denk dat al die kleine tips je toch onbewust heel scherp kunnen houden. Qua planner twijfel ik nog een beetje welke ik ga gebruiken. Ik vind het kleine formaat ook wel erg prettig.

In samenwerking met Structuurjunkie.

Delen:
Secured By miniOrange