(~215 B)
De Kid’ Sleep (&WIN!)

De Kid’ Sleep (&WIN!)

Je kent het scenario; eindelijk is het weekend na een drukke werkweek, tijd om eens lekker uit te slapen. Maar om 05u30 uur ’s ochtends knalt de slaapkamerdeur open en staat je 3-jarige zoon in de kamer. “Mama, opstaan!” Weken aan een stuk hadden wij last van een kleuter die vond dat ochtendstond goud in de mond heeft. Na weken kon mijn concealer de wallen niet meer verbergen en was het tijd om deze handel eens te veranderen. Wij haalden de Kid’ Sleep in huis. En de rust keerde terug!

De Kid’ Sleep werkt ideaal voor kleuters die nog geen klok kunnen kijken. Door een eenvoudig verlicht plaatje geeft de Kid’ Sleep aan of het al tijd is om op te staan of om nog even te slapen. Als konijntje, schaapje of dansende koe nog slapen – afhankelijk van welk type kleuterwekker je kiest -, dan is het beter om nog even je eigen oogjes te sluiten omdat het nog te vroeg is om op te staan. Maar wanneer konijn dan eindelijk wakker wordt, dan kan de dag beginnen.

Mijn tip is om de wekker niet plots tot 10h af te stellen (hoe heerlijk dat ook klinkt, zo lang slapen). Nee, doe het heel geleidelijk aan. Start met een halfuurtje later als hun voorziene opstaanmoment. Zo kan ‘ie zelf zien dat het konijntje ook effectief wakker wordt en bouw zo langzaam op tot het gewenste uur. Hier halen we in de week 06u30-07uur en in het weekend 08uur. Alexander blijft rustig in zijn kamer en roept heel trots “Konijntje is wakker!”

Verder kan je de Kid’ Sleep ook gebruiken als een nachtlampje, omdat je het met 3 sterktes kan instellen als lichtje.

Je kan de Kid’ Sleep hier bestellen. Nog twee dagen zijn ze leuk afgeprijsd en is er gratis verzending naar Nederland en België.

Om het helemaal leuk te maken en omdat de Canon-actie voorbij is en de foto’s bij Canon zelf liggen om de winnares te bepalen, kan je hier bij Mommytobe 1 Kid’ Sleep winnen in de roze of blauwe versie. Hoe leuk?! Kans maken is heel eenvoudig: door heel simpel een leuke comment achter te laten waarom jij een Kid’ Sleep nodig hebt en welke kleur je voorkeur heeft. Zorg dat je juiste e-mailadres vermeld staat in het juiste vakje. Meedoen kan tot en met 6 januari. Wie weet ga jij wel helemaal uitgerust 2014 doorbrengen!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

36 Reacties

 1. 30 december 2013 / 11:53

  Wat super leuk! Ik zou graag een blauwe willen voor mijn zoontje zijn kamer. Het zou er perfect passen. Liefs

 2. 30 december 2013 / 11:55

  Deze wil ik graag winnen, want die kunnen we straks goed gebruiken! Ik had al eens gehoord van de truc van een nachtlampje met timer erop, maar dit is nog veel handiger en leuker voor de kleine. Ik zou graag de blauwe versie willen winnen, want wij krijgen een klein mannetje.

 3. 30 december 2013 / 11:56

  Ik zou mijn zus graag een roze Kid’ Sleep willen geven! Met wisselende diensten als verpleegkundige is het soms best lastig met twee kids en ik vind dat ze wel een cadeautje heeft verdiend 🙂

 4. 30 december 2013 / 11:57

  Wat een leuke winactie! Ik zou niet meedoen voor mezelf, want Aron slaapt altijd tot 8 uur. Maar een vriendin van mij haar zoontje is altijd om half 6 wakker, een zware taak als je er alleen voor staat. Ze heeft van alles geprobeerd om hem langer te laten slapen maar tot dusver heeft niks geholpen. Misschien dat deze manier wel zou gaan helpen. Ik doe graag mee voor haar, en haar zoon zal het liefst de blauwe variant winnen.

 5. 30 december 2013 / 12:18

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Heel toevallig hadden mijn vriend en ik het erover dat we eens moesten kijken voor een nachtlampje voor mijn zoontje. Ideaal dat de Kid’Sleep ook op die manier te gebruiken is. Oh ja, ik doe mee voor de blauwe variant.

 6. 30 december 2013 / 12:30

  Wat een leuke wekker! Heel schattig in het roze. Ik ken het ook nog niet. 🙂 Ayumi is pas 16 maanden .. nog geen kleuter 😛

 7. Saviena
  30 december 2013 / 12:40

  Aah wat leuk! Deze wil ik graag winnen, want ik wil in 2014 eindelijk een keertje doorslapen! Onze zoon is nu 2 jaar en 2 maanden en ik heb nu dus al 2 jaar en 2 maanden nog nooit een nachtje doorgeslapen. Ondanks dat hij nog erg jong is, denk ik dat hij het erg leuk zal vinden en hoop ik dat het zal werken. Hij is nl erg gevoelig voor beloningskaarten voor bijvoorbeeld de wc. Dus ik hoop zoooo dat dit hem zal helpen!

 8. Judith
  30 december 2013 / 12:52

  Wat zou ik die graag winnen! Dochter van drie staat om 5.15 al naast m’n bed met de vraag of het al 7 uur is en maakt zo ook dochter van 1 wakker. Ik ben alleen en slaap al drie jaar geen nacht door. De wallen hangen tot op m’n knieën ;-). Dus t nieuwe jaar uitgerust beginnen zou een welkome verademing zijn! Dus wie weet prijkt de roze straks bij dochterlief op d’r kamertje.

 9. Lisette
  30 december 2013 / 12:53

  Ideaal! We hebben de kinderen vrij vlot op elkaar met 12mnd ertussen, dus het is straks dubbel bingo elke ochtend. Slaapt de een nog, is de ander wel wakker en andersom. We gaan ze dus sowieso aanschaffen, zou leuk zijn als we er 1 mogen ontvangen. Kleur maakt niet uit, we zijn in het rijke bezit van een dochter en zoon!

 10. 30 december 2013 / 13:20

  Wat handig! Ons zoontje is nog te jong hiervoor dus dit keer doe ik mee voor mijn vriendin. Haar dochtertje wordt vaak wakker en dit kan haar heel goed helpen. Pink it is!

 11. 30 december 2013 / 13:28

  Wat schattig! Ik doe ook een poging om mee te doen! 🙂
  En dat is voor mijn dochtertje, dus de roze variant hihi! Ze is er dan nu nog te klein voor, maar het is nu al een vroege vogel rond 6 uur (autch!), dus wellicht is dit wel handig voor strakjes!

 12. 30 december 2013 / 13:37

  Oh wat zou ik die (de roze) graag winnen. Nog niet helemaal voor nu, maar over een halfjaar moet het toch gaan werken hier. Dochterlief (bijna 15maand) sliep altijd heel goed tot een uur of 8, maar de laatste weken is 6u de max. En dat is vroeg! Dus ja, dit introduceren als ze bijna 2 is, moet kunnen vind ik. En dan kan ik weer heerlijk uitslapen!

 13. Ien
  30 december 2013 / 13:41

  Sinds een aantal maanden volg ik Shirley’s blog als grandmommy to be! Mijn complimenten, want het is zoooo leuk om te lezen. Op eerste kerstdag is mijn eerste kleindochter geboren: een mooier kerstgeschenk had ik niet kunnen bedenken. De roze Kid’ Sleep zou prachtig passen naast het wiegje (Shnuggle) in de babykamer; eerst als nachtlampje, later om aan te geven wanneer (voor haar) de dag begint.

 14. Denise
  30 december 2013 / 14:18

  Heb hier al van alles geprobeerd en ben het nu maar aan het acceptere .
  05.30uur is voor ons uitslapen!!
  Gelukkig is hij altijd wel heel vrolijk
  En dat doet ons zeker wel goed.
  Maar wat zijn we blij als het een keer half7 mag zijn.

 15. 30 december 2013 / 14:38

  Ik doe graag mee want ik merk dat Lana nu al dol is op mooie lampjes en lichtjes rondom haar bedje en ik denk dat dit een ideaal product is om kinderen rustig in slaap te laten komen. Ik doe mee voor een roze

 16. Kimberley
  30 december 2013 / 14:50

  Ik doe graag mee voor de roze versie. Onze dochter ligt al haar hele leventje zowat in het ziekenhuis, en is dus gewend aan de ziekenhuis tijden in de ochtend, rond 5 uur beginnen de medicatie rondes alweer. Als ze straks naar huis komt, zou het fijn zijn als ze 1 a 2 uurtjes langer in bed blijft 😉

 17. Annemijn
  30 december 2013 / 14:56

  Ooh dat lijkt me super. Had er al eens over gehoord, maar nu ik hoor dat Evi zo enthousiast is, wil ik hem ook :-). Mijn dochtertje is een schat van bijna 2j, maar ze slaapt zelden echt door. Ze wordt vaak wakker, begint al de trukken te kennen (tuutje laten vallen, hoesten om dan een siroopje te krijgen,…) jaja, het is geen domme 😉
  In juni volgende jaar verwachten we een 2de wondertje en dus zal de slaap nog crucialer worden. Het lijkt me dan ook zalig om eens te kunnen uitslapen in het weekend, want nu roept ze al om 5u30-6u30: “mama, naar beneden..” 🙂
  Dus ik win heel graag de roze ;-). Zou ook een leuk cadeautje zijn voor haar verjaardag op 7/01/2014.
  Voor de rest: Ik vind de bijdrage van Evi altijd super om te lezen, inspirerend! Hopelijk mogen we nog veel van jou lezen! En Shirley, het prille moederschap zal binnenkort voor mij ook terug van toepassing zijn, dus ook super leuk om te lezen!!

 18. 30 december 2013 / 15:11

  Super leuke actie zeg! Ik zou graag een blauwe willen winnen voor mijn lieve zoontje. Overdag slapen is niet zijn sterkste punt. “s ochtends is hij ook vroeg wakker, dus het zou handig zijn als hij wat langer in bed blijft en probeert te slapen. Ook heel goed voor mama met CVS, toch lastiger dan ik had verwacht in het begin. Maar zo’n ventje maakt natuurlijk veel goed. Ik hoop dat ik hem mag winnen voor mijn lieverd zodat hij lekker wat langer kan slapen en overdag niet zo moe is.

 19. Anna
  30 december 2013 / 15:45

  Ik heb Kid’ Sleep nodig om in 2014 eens een keer niet om 5.00 naast mijn bed te staan
  Ik hoop dat het op een speelse manier lukt met deze Kid sleep
  graag een blauwe

 20. Monique R.
  30 december 2013 / 15:49

  Ik zou mijn zus graag een blauwe cadeau doen! Mijn prinsesje slaapt lekker uit, maar daar denkt haar 3 jarige neefje wat anders over! Elke ochtend om half 6 staat hij naast het bed.. Ze hebben wel wat extra slaap verdiend!

 21. Gaby
  30 december 2013 / 17:04

  Zonder wallen 2014 beginnen!! Wat lijkt me dat heerlijk!!!

 22. fabianne
  30 december 2013 / 17:38

  leuk dit zou ik wel willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje waar het even niet zo lekker mee gaat.blauw voor haar lieve jochie

 23. Heidi
  30 december 2013 / 18:15

  Superleuk!
  Ik zou graag de blauwe versie winnen 🙂 Wij zijn momenteel zwanger en willen ons zo goed mogelijk voorbereiden op alles wat op ons afkomt, waaronder peutertjes die vroeg wakker worden 🙂

 24. Tineke
  30 december 2013 / 19:08

  Dit is leuk! Mijn zoontje van 10 maand slaapt nu goed maar zou toch zo’n wekker in huis halen voor het geval dat het iets moeilijker gaat als hij groter is, bij de dochter hebben we toch zo’n periode gekend. Mocht ik winnen, dan graag de blauwe

 25. Danielle
  30 december 2013 / 20:25

  Wat een leuk ding! Ik kan hem goed gebruiken voor onze peuter dochter, want klok kijken, das voor watjes 😉

 26. 30 december 2013 / 20:52

  Deze zijn zo handig! Mijn babysitkindjes hebben elk ook zo eentje, lekker praktisch! Ik doe graag mee om er eentje te winnen voor mijn nicht. Zij is ondertussen zwanger van haar tweede kindje, maar haar eerste is steeds heel vroeg wakker (max 6 uur) zowel in de week als in het weekend. Met een tweede kindje in huis lijkt het me wel leuk als het tweede al wat langer kan slapen. Dus, duimen maar! Oja, graag een blauwe voor Emiel!

 27. Nathalie
  30 december 2013 / 20:58

  Omdat wij met 5 deugenietjes onze rust ook wel echt nodig hebben 🙂 proberen gaat mee

 28. 30 december 2013 / 21:04

  2,5 jaar onrustige nachten vroege ochtenden.. Wij hadden het er gisteren nog over zal zo’n kinderklokje helpen? En zie hier een super gave winactie! Wij doen dan ook graag mee! Een blauwe of een groene zal J wel heel erg leuk vinden.

 29. Evelien Trog
  30 december 2013 / 21:08

  Hier gaan de meisjes binnenkort apart slapen en dan hebben we zo’n tweede wonderwekkertje nodig 😉

 30. Ann
  30 december 2013 / 21:52

  Ik heb een dochtertje van 2 jaar en vind dit een schitterend idee. ik doe dus met gekruiste vingers mee aan de wedstrijd!

 31. leonie
  30 december 2013 / 22:59

  Ik zou Heeel graag een blauwe willen voor mijn zoontje. Vind het nou hij 3 is toch wel tijd worden dat hij eens een hele nacht in zn eigen bed slaapt!!!

 32. romy
  2 januari 2014 / 10:34

  Ik zou graag mee doen voor mijn schoonzusje
  Die en paar maand geleden een kleine heeft gekregen die wel doorslaapt
  Maar de grote zus van 3 is altijd heel vroeg op.
  Dit lijkt me echt een leuke manier om het langer slapen langzaam op te bouwen.
  Zodat ze het nieuwe jaar lekker kunnen uitrusten.
  Liefs Romy

 33. Anita H.
  3 januari 2014 / 03:39

  Een vriendin / goede kennis van mij is onlangs bevallen en de voornaamste reden waarom ik nog niet op bezoek ben geweest is het feit dat ik nog geen cadeautje heb gekocht. Beperkt budget en niet zoveel inspiratie. Als ik deze Kid’ Sleep (roze!) kan winnen, dan kan ik actie ondernemen.

 34. Marian
  5 januari 2014 / 00:36

  Wat een leuk en praktisch ding! Ik zou graag een blauwe willen winnen voor onze vroege vogel. En wie weet wordt 2014 een uitgerust jaar.

 35. Manon
  6 januari 2014 / 15:52

  JAAAA!!! Wat een uitkomst! Mijn zoon is ook drie en een ware opsta-politie. Graag pakt hij de zaken goed aan en zo zijn wij al gewekt door eenkoppige fanfare -zoonlief op de trommel- en de puberaanpak -hop, weg met die dekens papa en mama-, maar niks zo erg als de huilwekker… dus iedere hulp, maar vooral zulke leuke en vrolijke als jullie bieden, is met dan welkom! Ik begin met duimen! 🙂

Secured By miniOrange