(~215 B)
De 10 leukste scheurkalenders voor 2022

De 10 leukste scheurkalenders voor 2022

We gaan bijna 2022 afsluiten! Hoe snel is dat allemaal gegaan? Wat ik zo heerlijk vind aan een nieuw jaar, is dat het vol zit met weer nieuwe doelen en plannen in het vooruitzicht. We hebben de reflecties gehad in december en kunnen het nieuwe jaar fris beginnen. Natuurlijk ook met een nieuwe planner of agenda, en natuurlijk een (scheur)kalender.

De scheurkalenders vliegen je weer om de oren en ik heb er inmiddels twee in huis, allebei gekregen: de Structuurjunkie kalender en de kalender van Brenda Kookt. Super leuk. Ik vind iets met quotes ook altijd fijn. Ze hangen bij mij op het toilet. Ik begin er altijd enthousiast mee, om vervolgens in maart alle blaadjes van februari eraf te trekken. Maar hé, het staat wel leuk.

Ik ging op zoek naar de 10 leukste kalenders en maakte onderstaande selectie voor je. Ben jij ook van de scheurkalenders? En ben jij een fanatiek scheurder of moet je ook in één maand twee maanden eraf halen? Hoe dan ook: er is genoeg keuze dit jaar!

De Structuurjunkie kalender. Elke dag tips rondom structuur en productiviteit, reminders en belangrijke data. Leuk, leuk!

Elke avond weer de vraag wat je op tafel gaat zetten. De scheurkalender van Brenda Kookt zit vol met makkelijke, snelle recepten. Altijd handig!

De Flow Slow Down scheurkalender zorgt ervoor dat jij in 2023 elke dag een quote ontvangt over rust en reflectie. Even een momentje voor jezelf.

De scheurkalender van Vertellis bevat een programma voor persoonlijke groei. Vol met inspiratie, tips, lifehacks en inzichten. Extra leuk: deze is datumloos en er is dus helemaal niks aan de hand als je eens een dag vergeet. Geef toe, dat gebeurt bij iedereen wel eens!

Wie geniet er niet van Meester Mark op Instagram? In zijn scheurkalender staan de meest leuke uitspraken op een rij.

Voor de ‘waanzinnige boomhut’-fans! Een toffe scheurkalender vol met spelletjes, kleurplaten en grapjes.

Mocht je net als ik een kind in huis hebben dat álles wil weten, dan is de Young Scientist wetenschapskalender wel heel leuk! Geeft je gelijk weer gespreksstof voor aan de eettafel!

Omdenken blijft leuk! De scheurkalender van Omdenken zit boordevol uitspraken en afbeeldingen die je laten laten of waar je even over na moet denken.

Een positieve reminder kunnen we altijd wel gebruiken en hoe leuk om daar de dag mee te beginnen? De positiviteit scheurkalender heeft voor iedere dag een mooie en inspirerende quote.

Om de allerkleinsten ook erbij te betrekken: de Nijntje scheurkalender! Spelletjes, kleurplaten en bewegingen als ‘spring als een kikker’. Leuk om er een klein ochtendritueeltje van te maken.

Delen:
Secured By miniOrange