(~215 B)
Cybex by Jeremy Scott

Cybex by Jeremy Scott

Het mag dan al een tijdje op de markt zijn; sinds de Instagram foto van Rihanna waarop ze te zien is met een draagzak uit deze lijn omdat haar nichtje zwanger is, is de lijn weer overal opgedoken. Ik heb het over de samenwerking tussen Jeremy Scott en Cybex. De extravagante ontwerper staat bekend om zijn lef en humor en dit komt leuk samen in de collectie die hij met Cybex, het Duitse bedrijf dat kinderwagens, -zitjes en dergelijke ontwerpt, produceert. Het moet wel je ding zijn: het is opvallend, hysterisch en verre van basic. Maar voor de afwisseling kan het leuk zijn!

Grote inspiratie van de Amerikaanse designer was zijn eigen kindertijd, wat resulteerde in de ‘Food Fight’ pop art-print met geinige illustraties van een agressieve hamburger en een flesje prik dat de strijd aangaat met een hotdog. Het doet me heel erg denken aan de kinderwagen die Bas Kosters ontwierp voor Bugaboo, trouwens. Misschien grotendeels geinspireerd op dit zeer succesvolle karretje? Anyway: de collectie bevat lekker vrolijke items om kindlief in te vervoeren. Ik word er blij van! Ik zal het zelf niet zo snel aanschaffen, maar waarderen kan ik het absoluut wel. Check de website voor meer informatie en verkoopadressen!


Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 14 januari 2014 / 12:37

  Wat een creatief ontwerp! Mij persoonlijk iets te druk voor een kinderwagen bijvoorbeeld maar vind het printje wel leuk voor bijvoorbeeld de luiertas of de draagzak. Het blauwe is wel echt stoer!

 2. 14 januari 2014 / 13:42

  Ik ben het met Kelly eens, als draagzak is het wel wat! Misshien als ik nog een jongetje krijg hihi, zou voor een meisje liever knalroze hebben. En de draagzak lijkt me op de foto te veel BabyBjorn en dus geen goede houding van de heupjes. Helaas, mr echt vrolijke printjes!

 3. 14 januari 2014 / 15:06

  Niks voor mij, niet mijn smaak, maar wel een stoer ding. Limited editions zijn altijd leuk.

 4. Stien
  14 januari 2014 / 17:30

  Zou het zelf nooit kopen, maar het ziet er wel heel leuk uit!!

 5. 14 januari 2014 / 18:47

  Nee het is ook echt niet mijn smaak, houd wat dat betreft van een rustiger design.

 6. 14 januari 2014 / 21:58

  Ik vind het als autostoeltje en draagzak echt heel tof!

 7. 15 januari 2014 / 09:37

  Heel leuk om te zien idd maar daar blijft het ook bij. Net wat bovenstaand wordt gezegd als luiertas kan het nog. De rest blijft dan wel basic.

Secured By miniOrange