(~215 B)
Andy Warhol voor Bugaboo Part II

Andy Warhol voor Bugaboo Part II

Gisteren was ik aanwezig in Artis voor de lancering van het tweede deel van de Andy Warhol voor Bugaboo collectie. Eerder dit jaar werden de eerste twee tailorsets uitgebracht (de bloemenkap en het motiefje met de auto’s) waar ik al over schreef, en nu was het dan eindelijk tijd voor part II. Hoe leuk om dit evenement in Artis te houden? Na het zien van de kinderwagens snapte ik de locatie helemaal en kon ik niets meer dan juichen. Allereerst werden we verwacht in het Planetarium, waar we plaats mochten nemen onder de sterrenhemel. Na het fascinerende verhaal was daar set nummer 1; ‘So Many Stars’. Vervolgens liepen we door naar het Insectarium waar niemand minder dan bioloog Freek Vonk een kleine presentatie gaf en set nummer 2 aan ons liet zien; ‘Happy Bugs’.

Ik spreek hier steeds over sets omdat het geen complete wagens zijn die uitgebracht worden. Het gaat hier puur om tailorsets, bestaande uit de bekleding en de zonnekappen. Zo kun je de wagen die je bijvoorbeeld al hebt in een handomdraai customizen.

‘Happy Bugs’
Happy Bug Day is een van Warhol’s vroegere kunststukken (1954) en is gerelateerd aan kinderen en ouders. Deze levendige, kleurrijke print is beschikbaar als aanvullende bekleding set voor de Bugaboo Cameleon3 en de Bugaboo Donkey en als zonnekap voor de Bugaboo Bee en de Bugaboo Donkey duo uitbreidingsset. De zonnekappen hebben een donkergrijze achtergrondkleur en zijn dubbel geprint waardoor ook de binnenkant de vrolijke insectenprint heeft. De collectie bevat een unieke baby cocon en voetenzak met Warhol’s speelse en vrolijke Bugs op een witte achtergrond.


‘So Many Stars’
Warhol’s So series met illustraties laten een mooie balans zien tussen vrolijke en artistieke graphics. Dit werk verkent het ‘So’ concept dat met zijn grillige tekeningen de concepten You Are So Big, You Are So Small, So Sweet en I Love You So omvat. Bugaboo’s ‘So Many Stars’ collectie is gebaseerd op de So Many Stars illustratie van Warhol uit de late jaren 50. Door de witte achtergrond komen de vrolijke kleuren tot leven op de Bugaboo Cameleon3 aanvullende bekleding set en de Bugaboo Bee zonnekap, waardoor de kinderwagens veranderen in iconische kunstwerken. De foto’s zijn iets donker en korrelig omdat de ruimte ook een beetje te donker was voor fatsoenlijke foto’s.

Om de ‘So Many Stars’ collectie te vieren, biedt Bugaboo een exclusief ‘So’ boek voor kinderen met herontdekte So beelden, van de hand van Andy Warhol, waarvan sommigen zelfs nooit eerder zijn gepubliceerd. Bij je aankoop van de ‘So Many Stars’ collectie, ontvang je dit unieke boek cadeau. Ik ontving het boek in de goodiebag en wil het graag aan jullie laten zien:

Beide collecties zijn vanaf november 2013 gedurende een half jaar verkrijgbaar. De ‘Happy Bugs’ collectie wereldwijd en de limited ‘So Many Stars’ collectie enkel bij geselecteerde verkooppunten. Wat vind jij ervan? En welke set, van alle lanceringen, vind jij tot nu toe het mooiste?


Zou je gaan voor Cars, So Many Stars, Happy Bugs of Flowers?

Bugaboo Cameleon3 ‘Happy Bugs’ aanvullende bekleding set, €169,95
Bugaboo Bee ‘Happy Bugs’ accessoires set, €109,95
Bugaboo Donkey ‘Happy Buga’ aanvullende bekledingset, €169,95
Bugaboo Donkey ‘Happy Bugs’ accessoires set, €109,95
Bugaboo ‘Happy Bugs’ voetenzak, €150,00
Bugaboo ‘Happy Bugs’ baby cocon, €119,95
Bugaboo Cameleon3 ‘So Many Stars’ aanvullende bekleding set, €179,95 (inclusief boekje)
Bugaboo Bee ‘So Many Stars’ zonnekap, €119,95 (inclusief boekje)

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 19 september 2013 / 13:53

  Wauw! Ik ben fan van andy warhol (levensgrote quote in woonkamer en nog wat prenten) o.a de bugs vind ik op papier super! Ik heb de “so many stars” versie al aan m’n vriend laten zien, je weet maar nooit of het over een paar jaar niet meer te koop is..

  Heb jij er ook een uitbreidingsset bij?

  • Shirley
   Auteur
   19 september 2013 / 13:55

   Voor nu niet omdat ik mijn grijze wagen in combinatie met de blauwe binnenkant perfect vind. Maar misschien in het voorjaar dat ik een nieuwe set erbij wil 🙂

 2. 19 september 2013 / 16:33

  Die met die sterren vind ik erg mooi. Maar wij hebben een Maxi Cosi kinder- en wandelwagen. En die bevalt prima!

 3. 23 september 2013 / 00:08

  Leuke kinderwagens! Vooral de Flowers is erg leuk!

Secured By miniOrange