(~215 B)
Activiteiten Tuin van Little Tikes

Activiteiten Tuin van Little Tikes

Een paar weken geleden kreeg Skyler van Little Tikes een ontzettend grote doos toegestuurd. Eenmaal uitgepakt zagen we dat het de Activiteiten Tuin was; een multifunctionele speelset voor kinderen van 6 maanden tot ongeveer drie jaar. We besloten hem nog heel even in de doos te laten omdat ons huis best vol werd met de box en al Skylers speelgoed, Maar afgelopen week ging de box uit elkaar en kon er een speelhoek voor Skyler gecreëerd worden. Inclusief de Activiteiten Tuin! Raymond zette hem gisteren in elkaar en het resultaat is echt een superleuke set waar menig kindje graag mee wil spelen.

Ik hoorde de buurvrouw al over dezelfde set bij haar thuis voor haar zoontje van anderhalf en ook mijn nichtje van bijna twee is al in het bezit van dit leuke ding van Little Tikes. En nu is Skyler dus ook trotse eigenaar! Het is een speelset die je zowel open als een langwerpig stuk, als dicht als een soort huisje, kunt gebruiken. Er zitten grote doppen bij zodat je het zelf af kunt wisselen en zowel dicht als open in huis kunt hebben. Ik merk dat Skyler het niet zo fijn vindt om er helemaal ‘opgesloten’ in te zitten dus wij gaan hem gewoon zoveel mogelijk open laten staan.

1004004012998607_2

De Activiteiten Tuin bestaat uit allerlei kleuren en diverse speelobjecten. Spelenderwijs kunnen de kindjes aan de slag met één van de vele vormen van vermaak; een kruipbaan, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, diverse geluiden en nog veel meer om zelf te ontdekken. De stickers hebben wij eraf gelaten omdat Skyler overal aan loopt te eten en te pulken, maar daarmee maak je de set nog iets specialer met bloemetjes, bijtjes en alles wat er in een tuin hoort. Zowel de motorieke als de cognitieve vaardigheden worden gestimuleerd want je kindje kan aan alles voelen, met alles spelen, de verschillende kleuren en geluiden ontdekken en alles open en dicht maken of van links naar rechts bewegen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bewogen worden. Bovendien zit er nog een speelobject bij; een soort paneelbord waar je een batterij in kunt stoppen en wat dan uitneembaar is. Zo kan je kindje er ook ergens anders mee spelen.

Is het daadwerkelijk geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden? Nee, dat vind ik niet. Maar voor een dreumes vanaf 1 jaar kan het heel aantrekkelijk speelgoed zijn. Het wordt geleverd in een grote doos, is gemakkelijk in elkaar te zetten en zorgt voor lang speelplezier. De Activiteiten Tuin is best een object in een kamer, dus daar moet je wel even de ruimte voor hebben. In de zomer is ‘ie ook fantastisch voor buiten. Jullie barbecueën; je kindje in zijn eigen tuin lekker spelen.

De Activiteiten Tuin is verkrijgbaar voor een gemiddelde prijs van 99,95. Sommige winkels bieden hem iets duurder aan, bij anderen vind je hem een tientje goedkoper. Even Googlen alvorens je hem aan wil schaffen!

DSC_0115

DSC_0116

DSC_0117

DSC_0118

DSC_0119

DSC_0120

DSC_0122

DSC_0123

DSC_0125

DSC_0126

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 2 november 2014 / 08:11

  Hahah kijk hem zitten! Zo schattig achter die toeter! Wat een leuk speelgoed is dit zeg, ideaal ook om in de zomer buiten te zetten. Ik kende dit nog helemaal niet maar ik ga eens rondkijken bij dit merk voor Lana 🙂

 2. 2 november 2014 / 08:16

  Heel erg leuk ding, wij kunnen dat no way kwijt in huis maar er komt vandaag een speelhuisje voor buiten in de tuin! Ook van Little Tikes. Nim is dol op buiten spelen dus ik denk dat het wel een succes word!
  Skyler lijkt er erg tevreden mee te zijn, wat een hoop leuks zit er op dat ding! Wat ze tegenwoordig toch allemaal wel niet bedenken voor die kleintjes he?!

 3. Jackie
  2 november 2014 / 09:17

  Super leuk ding! Daar gaat Skyler vast heel veel plezier aan beleven!

 4. 2 november 2014 / 09:25

  Wat een ontzettend mooi ding! Daar gaat hij vast heel veel plezier van hebben

 5. 2 november 2014 / 10:24

  Wat een tof ding. Little Tikes heeft echt lekker robuust speelgoed. Kan me voorstellen dat dat ding een succes is. En ach, we breken hier ons nek al over al kinder- en babyzooi haha. Daar kan best een plastic tuin bij.

 6. Eva
  2 november 2014 / 11:04

  Wat een leuk ding!!

 7. 2 november 2014 / 13:10

  Lijkt me heel leuk voor kindjes! Al vraag ik me altijd af hoelang een kindje hier ongeveer mee speelt; ik merk dat mijn zoontje sommige speelgoed na een tijdje niet meer uitdagend genoeg vind.

 8. 2 november 2014 / 19:28

  Aahh zo schattig! Ziet er erg leuk uit. Alleen tot 3 jaar? Om eerlijk te zijn denk ik dat dat erg ruim genomen is.

 9. 2 november 2014 / 22:47

  Onwijs leuk zeg! Ik zou het hier in huis niet ‘trekken’ aangezien wij dus gewoon de box nog (weer) hebben staan en er geen ruimte voor hebben, maar voor in de tuin lijkt hij me echt perfect!

 10. Lisette
  3 november 2014 / 21:17

  Super leuk ding, maar vind het persoonlijk meer iets voor buiten. Mijn dochtertje van 14 maanden zit iedere dag toch nog wel ff in de box. Gewoon rustig te spelen. Soms ook wel handig, want heb nog een baby van 2,5mnd. Dus soms handig als je de kleinste wilt baden ofzo, dan kan de oudste zichzelf effe vermaken.

Secured By miniOrange