(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

6 x dit vind ik altijd leuk om cadeau te krijgen

6 x dit vind ik altijd leuk om cadeau te krijgen

Afgelopen week vierden we Kerst met vrienden en naast samen eten, hadden we ook cadeautjes voor elkaar. Vooral omdat dat zo leuk was voor de kinderen, maar uiteindelijk vonden we het toch ook wel leuk om om voor elkaar iets leuks te shoppen. Er kwam ter sprake wat we zoal leuk vinden om te krijgen en ook dat vanwege mijn gevoelige huid fijne dingen voor onder de douche of andere verzorgingsproducten al gauw af vallen. Er is een aantal dingen waar je me heel erg blij mee maakt. En aangezien ik in maart jarig ben, kan men hier weer inspiratie opdoen, haha.

Sieraden

Ik ben dol op mooie sieraden en ik koop dat zelf altijd heel erg graag. Ook heel fijn om te krijgen, aangezien er dan direct een mooie herinnering aan hangt. En dan hoeven het niet direct hele dure dingen te zijn, aangezien je ook al gauw ergens goedkopere oorbellen op de kop kunt tikken. Ik ben zelf voornamelijk van de gouden sieraden en dat kan, als het echt goud is, al best qua prijs oplopen. Verguld of bijvoorbeeld zilveren sieraden kunnen een stukje goedkoper zijn. Tussen de 5 en 30 euro kom je echt heel ver voor een paar leuke zilveren oorbellen, ‘gouden’ knopjes, een leuk kaartje met veel kleine oorbellen in een set, een zilveren armband of een leuke ketting met een hanger. Mocht je budget hoger zijn, dan vind ik gepersonaliseerde sieraden van echt goud ook waanzinnig.

Parfum

Ik krijg vaak voor mijn verjaardag of voor Moederdag een geurtje van mijn mannen die ze dan samen hebben uitgezocht. Mijn all time favorite is Chloe Love maar inmiddels is die uit het assortiment. Zo, zo, zo balen! Daar maakte je me echt het meest blij mee. Toch vind ik Marc Jacobs of bijvoorbeeld Viktor & Rolf ook heel erg lekker. Dit vraag ik dan vaak aan Raymond of koop ik bijvoorbeeld van mijn verjaardagsgeld.

Boek

Boeken hebben echt een aantrekkingskracht op me en je maakt me altijd blij met een leuk exemplaar. Vaak heb ik wel een boek op mijn verlanglijstje staan en anders is er altijd wel iets leuks te vinden dat bij de persoon past. Geldt ook voor tijdschriften, alhoewel ik daar de laatste tijd iets minder van ben. Ik vind een tijdschriftenbon of een boekenbon ook altijd een leuk cadeau; daar maak je altijd wel iemand blij mee! Van mijn moeder kreeg ik laatst een boek over slapen (haha) met daarin dingen die voor mij als introvert en druktemaker erg toepasselijk zijn. Heel leuk als iemand daar net iets langer over nadenkt.

Notitieboek/mooie pen

Ook al heb ik genoeg notitieboeken en ook al is de helft nog niet eens gevuld; een notitieboek is altijd leuk om te krijgen. In een leuke set met een mooie pen of een iets luxer boekje in een geschenkverpakking. Zelf geef ik dit eigenlijk nooit cadeau terwijl je er vaak wel iemand blij mee maakt. Je zou als aandenken ook achterin een lieve tekst kunnen schrijven voor de ontvanger. De ontvanger kan hem dus voor alles gebruiken, van een dagboek tot reflecteren en van een bullet journal tot een uitsprakenboekje. Je kunt er altijd een hoop mee!

Koffie/lunch/moment samen

Tijd samen is natuurlijk altijd een goed idee en ik ben altijd te paaien voor een koffie en taartje samen, een lunch of een high tea. Heel gezellig, heel lekker en qualitytime samen. We hebben aan onze buren eens een cadeaubon gegeven om samen te gaan borrelen ergens. Dat was ook een schot in de roos. Tegenwoordig zijn er veel leuke cadeaubonnen verkrijgbaar en anders schrijf je een leuke kaart en nodig je de jarige/ontvanger middels een leuke tekst uit. Dit kan niet anders dan in de smaak vallen. Ik word er in ieder geval heel erg blij van.

Cadeaubon

Hij is hierboven al vaak genoemd maar ik vind een cadeaubon altijd leuk om te krijgen. Ik weet dat sommigen het soms afgezaagd of ‘makkelijk’ vinden, maar het blijft fijn om toch zelf de optie te hebben om iets leuks uit te kiezen. Van Anke kreeg ik voor Kerst een cadeaubon om mijn nagels weer eens te laten doen en dat is altijd fijn omdat het best een dure hobby is. Maar een cadeaubon van de Hema of Bijenkorf obijvoorbeeld valt ook altijd in de smaak. Of dus een boekenbon, tijdschriftenbon of een lunchbon! Leuk kaartje erbij en niks meer aan doen!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Ingrid
    31 december 2019 / 15:50

    Ik word ook blij van alle dingen die jij noemt. Zeker cadeaubonnen voor een ervaring, graag de sauna. Dit is normaal toch vrij prijzig en zo scheelt het toch weer wat.

  2. 2 januari 2020 / 10:51

    Parfum en sieraden ben ik helemaal met je eens! Draag ik ook elke dag anders voel ik me ‘kaal’. En wat betreft de herinneringen die eraan hangen ook.