(~215 B)
Tip: het lockboard van speelgoedmerk Max en Lea

Tip: het lockboard van speelgoedmerk Max en Lea

Twee weken geleden werd ik benaderd door speelgoedmerk Max & Lea. Of ik bekend was met hun speelgoed en iets wilde ontvangen voor de jongens. Ik ga niet zo heel vaak meer in op dit soort aanvragen, aangezien ons huis echt uitpuilt van de hoeveelheid speelgoed. Maar op een of andere manier sprak me dit enorm aan, vooral het lockboard van dit merk. Ik had zo’n idee dat Maddox dit helemaal de bom zou vinden, omdat hij dol is op sloten, sleutels en de leuke techniekjes erachter. Inmiddels hebben we het in huis en inderdaad, het is een schot in de roos. Maddox is heerlijk aan het rommelen, trots op zijn eigen slot met sleutels en pakt het er dagelijks even bij. Zelfs Skyler zie ik af en toe met het bord zitten om ermee te spelen. Tijd om het jullie te laten zien en erover te vertellen!

Max & Lea

Max & Lea is het Franse merk van twee vaders die voor hun eigen kinderen iets wilden ontwerpen wat ze zou stimuleren in hun ontwikkeling. Ze hebben hierbij gekozen voor een serie educatief speelgoed van natuurlijke bouwstoffen. Het speelgoed van Max & Lea zal ieder kind iets laten leren terwijl het plezier heeft. De producten kunnen op verschillende niveaus gebruikt worden waardoor de kinderen er lang plezier van moeten hebben. Het is goed voor de ontwikkeling van de motoriek, het prikkelt de nieuwsgierigheid en ondersteunt cognitieve ontwikkeling. Ik was vooral te spreken over het lockboard, maar heb ook de Busy bag ontvangen. Die zal ik onderaan even laten zien. Ik moet daar wel bij zeggen dat deze voor mijn kinderen niet zo aantrekkelijk is. Ze vinden het te kinderlijk en op het veter strikken na, zit er voor hen geen uitdaging in. Het LockBoard daarentegen is een succes.

Lockboard

Het slotenbord van Max & Lea is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Op deze leeftijd is het leuk voor de ontwikkeling van hand-oog coördinatie, de ontwikkeling van de fijne motoriek en oplossingsgericht denken door de kennismaking van de sloten en dit goed door te krijgen. Maar ook voor oudere kinderen is dit leuk omdat de fijne motoriek nog meer gebruikt wordt, voor het concentratievermogen en voor het herkennen van de sloten uit het dagelijks leven. Maddox vindt het heerlijk om gewoon lekker te rommelen. Hij verstopt de sleuteltjes ergens in een vakje en gaat dan een voor een de sloten openen. Of alles moet opeens weer dicht en hij gaat met het losse slot aan de gang. Het heeft hier al voor wat uurtjes speelplezier gezorgd. Ik denk dat het vooral leuk is als cadeau voor een twee- of driejarige. Dan groeit zo’n bord goed met het kind mee en heb je er langere tijd plezier van.

Ik heb een kortingscode voor jullie. Helaas niet zoveel, maar met mommyhood5 krijg je 5% korting op je bestelling. Misschien leuk om te onthouden voor de komende feestdagen, aangezien ze ook nog veel leuk ander speelgoed hebben!

Hier vind je alles van dit mooie merk: maxandlea.com. Het lockboard kost 39,90.

     

Busybag

Er is ook nog een busybag en dat vind ik ideaal speelgoed om mee te nemen tijdens een lange autorit of als je bijvoorbeeld ergens een hapje gaat eten. De tas heeft diverse onderdelen waar je kindje wel even zoet mee is. Zo is er een rits, zijn er verschillende gespen en knopen die open en dicht gemaakt kunnen worden en is er een onderdeel veter strikken. Allemaal dingen waar ze in het dagelijks leven ook profijt van hebben.

Ik vind dit wel echt speelgoed voor de kleinere kinderen. Maddox is hier wel te oud voor, alleen het veter strikken kan hierop geoefend worden. Wat ik leuk vind, is dat je dit gemakkelijk dicht kunt klappen en mee kunt nemen. Het is compact, maar zorgt wel voor genoeg vermaak. Ook zeker leuk voor twee- en driejarigen. Let alleen wel even op: de appels kun je dus loshalen met klittenband en dan zijn het kleine onderdelen.

De busybag kost 27,90. Ook hier weer: met mommyhood5 krijg je 5% korting op je bestelling.

Meer informatie vind je hier: maxandlea.com.

*Ik heb de producten gekregen maar word niet betaald voor de review. Wel ontvang ik een heel kleine vergoeding als er via mijn links en korting iets besteld wordt.

Delen:
Secured By miniOrange