(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Klaar voor de winter met Tumble ’n Dry (2019/2020)

Klaar voor de winter met Tumble ’n Dry (2019/2020)

De foto’s waar ik ieder seizoen weer naar uitkijk: de beelden van de nieuwe collectie van Tumble ’n Dry! Ze belandden in mijn mailbox tijdens onze vakantie en daar kon ik ze helaas niet openen. Eenmaal thuis heb ik dan ook direct gekeken en kon ik het niet laten om er gelijk mee aan de slag te gaan. Deze collectie is voor de herfst- en wintermaanden en dat zijn eigenlijk altijd wel favorieten van me. Leuke joggingbroeken, mooie sweaters, fijne jassen. Ik hou enorm van de lente en van de zomer, maar ik kan een goede herfst ook zeker wel waarderen. De kleding en kleuren die daarbij komen kijken maken me altijd blij en ik ben dan ook niet voor niks een herfsttype qua kleur.

Maar hoe enthousiast ik ook altijd ben; deze collectie is niet de leukste die ik ooit heb gezien. Het is typisch Tumble, maar ik mis iets speciaals. De items zijn leuk en er zullen hoe dan ook stukken bij de jongens in de kledingkasten belanden, maar ik heb wel eerder zo’n wow-gevoel gehad, dat ik direct naar de winkel wilde rennen. Dat mis ik nu een beetje. Ik weet niet waar het aan ligt, misschien de kleuren of misschien de prints. Misschien wel omdat ik het heel erg hetzelfde vind als vorig jaar. Geen idee. Echter blijft Tumble ’n Dry toch wel een favoriet merk van me, simpelweg omdat de collecties erg goed bij mijn jongens passen en het precies mijn stijl wel weergeeft. Het is niet zo dat ik deze collectie niet leuk vind; het is dus gewoon een beetje minder, voor mij.

Kijk mee naar de beelden, je ziet hieronder de ZERO- (50-68), LO- (68-98) en de MID-collectie (92-140) voor zowel de jongens als de meiden. De HI heb ik voor nu achterwege gelaten. Wat vind jij ervan?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. Jessica
  14 augustus 2019 / 10:37

  Heel leuk!
  Ik ben ook de kasten aan het vullen met warmere items gewoon omdat ik 4 kids heb en als ik dat allemaal tegelijk moet gaan aanschaffen ben ik veel centen kwijt plus zo heb ik de eerste keuze van mijn smaak voor mijn kids en kan hun kast groeien zodat ze genoeg kleertjes hebben.
  Ik ben zo blij als ik deze collectie zie het vult mooi aan bij wat er nu al ligt dus ik ga zeker eens shoppen bij Tumble ’n Dry !!!
  Mss is dit wel altijd de leukste rubriek waar ik naar uitkijk 🙂

 2. Jessica
  14 augustus 2019 / 15:18

  Meh. Ik zie direct wat je bedoelde en ik zie ook direct wat er ‘mis’ is. Het zijn dezelfde items, alleen met een ander printje. Check dat pakje met rits, dat trainingsjackje, dat lichte vest… Zelfs de biesjes zijn hetzelfde. Vind het jammer 🙁

  • S.
   20 augustus 2019 / 15:50

   Graag gedaan! Het viel me op omdat ik juist zo benieuwd was naar de mid-collectie 😉 Ben het wel met je eens trouwens er zijn collecties geweest waaruit ik zowat alles wou hebben (vooral de jongens collectie vind ik vaak te gek), bij deze collectie zijn er ook zeker items die ik wil hebben maar lang niet alles tot nu toe..

 3. S.
  19 augustus 2019 / 20:54

  Volgens mij ontbreken de foto’s van de mid-collectie?

  • Shirley
   Auteur
   19 augustus 2019 / 21:23

   Oh, wat gek. Ik zie het, thanks!