Door de nieuwe Prénatal Pure lijn wil ik nú een baby

Door de nieuwe Prénatal Pure lijn wil ik nú een baby

Oké, een baby gaat er niet komen, maar ik hoop wel dat iemand in mijn omgeving héél snel zwanger is zodat ik flink los kan gaan op de babyafdeling van Prénatal. Ik heb vorige week al geschreven over de fantastische kinderkleding die momenteel in de winkels hangt, maar ook de Prénatal Pure-lijn van deze winkel voor de allerkleinsten is waanzinnig. Als ik een leuk setje zoek voor een newborn kijk ik altijd al vaak bij Prénatal en kies ik negen van de tien keer iets uit deze lijn, maar nu het vernieuwd is ben ik misschien wel nog meer fan.

De Pure collectie is unisex en dus voor zowel meisjes als jongens. Dat vind ik zelf wel heel erg fijn, dat het neutraal is. Ook als de ouders niet weten wat het geslacht van het kindje is, of misschien nóg niet, kun je alvast een heel erg lief pakje scoren. Binnen de collectie kun je dus ook volop mixen en matchen en dat maakt het extra leuk. Het is verkrijgbaar in de maat 44 t/m 62 en met de maat 44 scoren ze bij mij nog eens extra punten. Dat is zeker niet overal verkrijgbaar en dat terwijl maat 50 voor een aantal baby’s soms nog aan de grote kant is. Ik was in ieder geval blij ik bij Skyler een pakje in 44 had liggen zodat ‘ie een goed passend setje aan kreeg bij de geboorte. Voor de mensen die een pakje willen kopen v00r een baby die op komst is: ga dan voor iets groter. Mocht het kind echt klein geboren worden, is een maatje 44 snel gekocht. De meeste baby’s beginnen op maat 50 en dan is het zonde dat de 44 in de kast blijft liggen. Maddox had 44 bijvoorbeeld niet gepast. Just a side note!

Nog even wat persinformatie: de collectie vindt haar inspiratie in de natuur en staat symbool voor groei en een goede toekomst voor jou en je kleintje. Het bestaat onder andere uit een aantal gebreide items zoals een onesie, vestje, mutsje en slofjes in de kleuren off-white en een mooie bruintint. Naast deze breisels heeft de Pure collectie broekjes en een shirtje in ribstof. Aan de binnenkant van deze items is de stof zacht voor een extra fijn gevoel. Let er bij aanschaf wel even op dat er genoeg stretch in zit. Bij de Pure-lijn zit dat vaak wel goed maar ik heb eens een babypakje gehad dat ik voor geen mogelijkheid om het kleine lijfje van Maddox kreeg omdat de stof wel zacht, maar ook totaal niet rekbaar was. Wel zo fijn als de armen en benen van zo’n pasgeboren kindje rustig in een pakje gewurmd kunnen worden. De Pure collectie bestaat ook uit ruim 70% ecologisch en verantwoord geproduceerd katoen. Toch een fijn geweten.

Het lijkt enorm op een spon-praatje maar net als de vorige keer: niet voor dit artikel betaald, wel mega enthousiast. Prénatal verrast me keer op keer en met deze nieuwe collectie moet ik mijn eierstokken even goed in bedwang houden. Nu te koop, dus zwangere vrouwen en vriendinnen van zwangere vrouwen: sla je slag! Ik vind het prachtig. En ik heb heimwee naar de babytijd van mijn grote knullen…

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.