(~215 B)
Dit zijn onze zes Sint-toppers

Dit zijn onze zes Sint-toppers

Afgelopen weekend vierden we Pakjesmiddag bij mijn ouders. Dit soort dagen, evenals verjaardagen, vieren we altijd op zaterdag. Zo is er zondag de ruimte om lekker te spelen en een beetje bij te komen. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en zien we dat de kinderen veel plezier hebben van hun cadeaus. Zelf kochten we drie cadeautjes per kind en opa en oma vulden dit nog eens aan. Resultaat: vier zakken vol voor Beau, Skyler en Maddox, haha. Ze zijn goed verwend en de buit was overweldigend. Na een paar dagen spelen kan ik wel zeggen dat bepaalde cadeaus wel echte toppers zijn geweest. Ik wil jullie vandaag zes dingen laten zien die zo’n schot in de roos waren, dat er zelfs mee geslapen wordt (ja, echt). Wie weet doe je nog inspiratie op voor last minute Sint-cadeaus of misschien wel voor een aardigheidje onder de boom of een verjaardag die eraan komt. Kijk mee!

Maddox’ favoriete cadeau is absoluut dit geweest. Het moet al een paar dagen mee naar bed en hij speelt er de hele dag mee. Zoals ik al eerder vertelde is Maddox dol op auto’s en poppetjes en toen ik hoorde dat hij hier op school veel mee speelt, kon ik niet anders dan deze voor hem bestellen voor Sinterklaas. Bij Bol is ‘ie uitverkocht; bij Amazon vind je hem nog wel, én een stuk goedkoper.

Skyler is dol op LEGO maar ik merk dat ‘ie de laatste tijd iets meer uitbreiding nodig heeft om zijn fantasie te gebruiken. Laatst waren we bij LEGO winkel en daar mocht hij al een bakje vullen met eigen blokjes en voor Sinterklaas kreeg hij deze LEGO platen. Inmiddels staat er naast me een soort ‘dorp’ op tafel met een winkel, de wegdelen, de brandweer en een zelfgemaakt huis met diamanten en boeven. Het is mooi om te zien hoe het allemaal weer tot leven komt voor hem en dat dat met een simpele aanpassing zo gedaan is. Hopelijk heeft hij er lekker veel plezier van en het leuke is: deze platen zijn natuurlijk gewoon uit te breiden. In een set zitten twee delen.

Ik weet niet precies wát Skyler met deze LEGO set heeft, maar hij roept al sinds vorig jaar dat ‘ie hem graag wil hebben. Hij stond op zijn verjaardags- en Sinterklaaslijstje, maar vorig jaar kwam het er niet van om deze aan te schaffen. Dit jaar voor zijn verjaardag gingen we voor een Nintendo Switch en voor Sinterklaas kreeg hij dan eindelijk de Brand bij het Hamburgerrestaurant. Dolgelukkig is ‘ie! Hij kreeg LEGO mee bij de winkelopening en nog wat andere sets voor Sinterklaas, maar dit is de enige die hij vooralsnog gemaakt heeft en waar hij sinds zaterdag mee speelt.

Duplo is al jaren een grote hit bij ons in huis. We hebben een bak vol blokken en daar wordt wekelijks wel veel mee gespeeld. Toch hebben we, ondanks alle sets, niet zo heel veel andere onderdelen. Wel wat auto’s, maar andere dingen zoals vliegtuigen en dergelijke nog niet. Van mijn ouders kreeg Maddox voor Sinterklaas deze politiemotor en Maddox is er superblij mee. Het was het eerste dat ‘ie openmaakte en het is nog niet van zijn zijde geweken. De motor zit ook vaak ín de bus van Playmobil, haha.

Het is niet precies dít kleurboek, maar Skyler kreeg een kleurboek met kleuren op nummer en dat vindt hij héél erg leuk. Van ons kreeg hij er nieuwe, goede stiften bij en inmiddels zijn er al vijf platen ingekleurd. Hij ontdekte het kleuren op nummer via een spel op de iPad en al regelmatig doet hij het digitaal, maar kleuren op papier is natuurlijk veel leuker. Helemaal als je een goede set stiften erbij hebt. De set stiften zijn ook verboden voor Maddox, zodat ‘ie zijn eigen set houdt en deze ook daadwerkelijk goed blijft, haha.

Een huis, dieren, om mee te nemen. Geef Maddox dit en hij is dolgelukkig. Ik kocht deze set van Little Dutch en Maddox vindt het helemaal leuk. De dieren zijn voor hem herkenbaar omdat we iedere avond een dierenboek lezen (‘Toekannnn!’) en dat hij alles in de ‘koffer’ kan bewaren en meenemen, is een schot in de roos. Ik heb dit ook aangeschaft met het oog op vakanties. Ideaal om dan alles bij elkaar te hebben, want het huis klap je open en dan heb je ook een speelgedeelte en dus losse figuren. Little Dutch valt eigenlijk altijd wel in de smaak en dit is dan ook zeker weer een tip.

De kinderen kregen ook nog leuke puzzels en spellen (Skyler) en wat onderdelen voor de houten treinbaan (Maddox). Ook stuk voor stuk toffe cadeaus waar ze veel plezier aan gaan beleven. Maar bovenstaande cadeaus gingen direct open en daar wordt nu héél fanatiek mee gespeeld. Dat zegt wel wat!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Angela
  4 december 2019 / 17:09

  Duplo is hier ook een grote hit. Mijn zoontje verschilt qua leeftijd niet zoveel met Maddox (juli 2017) en sinds een paar maanden heeft hij duplo helemaal herontdekt en speelt hier iedere dag mee. Daarom staat hier ook de politiemotor, naast het politiebureau en brandweerauto op zijn verlanglijstje voor kerst voor de familie. Van ons krijgt hij de kazerne met kerst en ik denk dat dit echt een schot in de roos zal gaan zijn, als ik zie hoeveel hij met de oude duplovoertuigen van zijn vader zie spelen.

 2. 4 december 2019 / 17:16

  Die stiften zijn toppers, mooi en gaan lekker lang mee

 3. Cindy
  4 december 2019 / 17:52

  Wij vieren ook alles op zaterdag, zodat we allemaal bij kunnen komen op zondag. Sinterklaas vieren we morgen overdag, vrijdag blijven we lekker thuis ook. Mooie cadeaus, ga ik onthouden voor als Mels wat ouder is

 4. Jessica
  4 december 2019 / 23:16

  Buiten de kleurboek en stiften en het huisje hebben mijn kids ook hetzelfde in huis en blijft het leuk spelen.
  Sint komt morgenavond en brengt Lego Ninjago en Lego Friends voor de kleinste Paw Patrol grote brandweerwagen.
  Ik kan niet wachten om hun gezichtjes te zien.
  Veel speelplezier voor je jongens !

Secured By miniOrange