(~215 B)
Abonnementboxen voor kinderen

Abonnementboxen voor kinderen

Al een half jaar gebruiken we HelloFresh en daar ben ik tot de dag van vandaag ontzettend blij mee. Ik ontdek nieuwe gerechten, geniet weer van het koken en vind het heerlijk als er weer een box bezorgd wordt. Het voelt (en is) een luxe die we ons kunnen permitteren en waar ik elke week weer van geniet. En nee, dit is niet gesponsord. Heel soms heb ik een samenwerking met ze op Instagram, maar negen van de tien keer bestellen we de box zelf met elke week drie fantastische maaltijden. Maar naast al deze eetboxen die er inmiddels zijn en de beautyboxen waar het allemaal mee begon, zijn er inmiddels ook abonnementsboxen voor kinderen. Ik weet het nog goed van vroeger, dat we maandelijks een setje boeken mochten uitkiezen van mijn ouders omdat ze een of ander abonnement hadden en dat vond ik onwijs leuk. Hoe tof dat het nu zo is uitgebreid en dat er heel veel keuze is? Voor baby’s tot tieners en met verschillende thema’s. Denk aan boxen met speelgoed, boeken, een kookbox voor kinderen, dingen om te doen in de natuur en creatieve boxen waar je veel kanten mee op kunt. Ik vind het heerlijk dat we in deze tijd leven en dat we dit soort dingen op de markt hebben!

Ik heb er zes op een rij gezet die mij het meest aanspreken.

Oh My Baby

Oh My Baby is een speelgoedbox voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar. Voor elke leeftijdscategorie hebben ze een box die het beste aansluit bij de fase waar jouw kindje in zit. Gemiddeld genomen dan, natuurlijk. In de box vind je 5 tot 8 educatieve speeltjes van goede kwaliteit. Het is veelal houten speelgoed (op wat kartonnen kaartjes en stoffen dingen na volgens mij) en dus ook gelijk heel duurzaam. Elk speeltje past bij een categorie van kindontwikkeling zoals coördinatie, verbeelding, handmatige vaardigheden, beweging, taal, cognitieve ontwikkeling, oorzaak-gevolg relaties en geheugen. De box kost €55 en komt elke twee maanden. Je kunt ook het abonnement bijvoorbeeld op pauze zetten als je denkt ‘nu even niet’. Het is best een hoop geld maar alles is dus van hout en als je dat zelf moet aanschaffen, is dat ook ontzettend prijzig. Aan jou de keuze om te bepalen of je het dat waard vindt!

Meer informatie vind je hier.

Lovevery

Lovevery biedt boxen voor kinderen van 0 tot 3, die veelal in het teken staan van Montessori speelgoed. Het is redelijk vergelijkbaar met Oh My Baby, behalve dan dat ze nog een jaar verder gaan en ook speelgoed aanbieden voor peuters. Het ziet er tof en kleurrijk uit en spreekt enorm aan. Ook dit past weer bij de ontwikkelingsfases van je kind. Ik ben zelf een Montessori-kind en dit spreekt me echt enorm aan. Naast de boxen verkopen ze ook een play gym en blokkenset los, mocht je dat een leuke aanvulling vinden. Deze boxen komen ook elke twee maanden, maar zijn een stuk duurder dan de boxen van Oh My Baby, namelijk €84. Wel zitten er minimaal acht items in, en in sommige boxen zelfs 9 of 10.

Hier vind je de website van Lovevery.

Flinsters

Leuk die babyboxen, maar oudere kinderen willen ook wel iets leuks. Dat kan! Flinsters biedt knutselpakketten voor de doelgroep van 3 tot 8 jaar. De moeilijkheidsgraad kan je naar je eigen kindje aanpassen. Je kunt kiezen uit een seizoensbox of een themabox. De seizoensbox kost €39,95 per seizoen en de themaboxen zijn los te bestellen voor €24,95. Wil je een eenmalige seizoensbox en geen abonnement, dan kost je dat €45,-. In de seizoensbox zitten vier themaboxen om mee aan de slag te gaan. Allen bevatten twee keer een knutselactiviteit, één bewegingsactiviteit, een onderzoeksactiviteit, een spel en iets om zelfstandig te spelen spelen. Tussendoor worden de nodige buiten- en flinsters-tips gegeven. De buitentips om te stimuleren om een frisse neus te halen en de flinsters-tips geven meer informatie over het thema zelf. De natuur in en extra qualitytime. Echt een leuk initiatief!

Lees hier meer over Flinsters.

Little Creations

Nog een leuk knutselpakket voor de oudere kinderen! Little Creations heeft boxen voor verschillende leeftijden. Zo is er de box voor 2+, een box voor 3 tot 6 jaar en een 6+ box tot ongeveer 12 jaar. Het fijne hiervan is dat het geen abonnement is en dat je dus gewoon een box kunt bestellen wanneer het jou uitkomt. Iedere maand komen er nieuwe boxen waar je uit kunt kiezen. Aan jou de keuze wanneer dit welkom is (in een vakantie bijvoorbeeld). Er wordt gekozen voor duurzame, natuurlijke materialen. Hoe ouder je kind, hoe zelfstandiger het de activiteiten kan maken. De activiteiten lopen altijd op in moeilijkheidsgraad. De boxen houden rekening met de seizoenen en thema’s per jaar, dus er is altijd iets passends verkrijgbaar. Zo is er ook een lentebox mét extra Moederdag-activiteit. Daar is over nagedacht! De boxen zijn ook best schappelijk geprijsd. Voor €19,95 heb je al een knutselbox in huis. Ook extra leuk als cadeau!

Little Creations vind je hier.

Hey Reader

Ik ben echt dol op kinderboeken en geef het ook graag cadeau. Maddox vindt voorlezen echt fantastisch en gaat absoluut niet slapen zonder een verhaaltje. Skyler heeft mijn leesgenen iets minder en vindt het niet zo heel leuk, maar dat komt ook omdat hij nog niet helemaal weet wat hij leuk vindt. Als hij eenmaal een fijn boek heeft gevonden, is dat wel zo uit. Hoe leuk dat je met de boxen van Hey Reader elke maand verrast kan worden? Er zijn vijf boxen, voor elke leeftijdsfase. Van baby’s met het thema verwonderen tot voorleesboeken voor de peuters en kleuters en de zelfleesboeken voor de oudere kinderen. Ook kun je een box cadeau doen. Erg tof als je nog eens een verjaardagscadeautje zoekt. In de box zit altijd een boek en een leuk extraatje om mee aan de slag te gaan. Je kunt ook gemakkelijk eens een boek pauzeren door je abonnement tijdelijk stop te zetten. Je betaalt tussen de 15,95 en 19,95. Een goed kinderboek ligt ook wel in die prijsklasse, dus leuk om eens iets nieuws te ervaren en een boek te ontvangen dat je misschien zelf niet zo snel zou pakken!

Hier lees je meer over de Hey Reader boxen.

Unbox the World

Iedere 2 maanden een nieuw land ontdekken? Dat kan met deze box! Unbox The World stelt om de maand een nieuwe box samen waarin een nieuw land centraal staat. Je kind maakt spelenderwijs kennis met de wereld en de verschillende culturen. De themaboxen zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud. Je kunt ook losse themaboxen bestellen van een themaland naar keuze! Leuk als je een vakantie/verre reis voor de boeg hebt! Een eenmalige box kost €25,95, een flexibel abonnement dat ieder moment op pauze kan kost ook €25,95, het halfjaar lidmaatschap kost €24,95 per twee maanden (dus voor 6 maanden en 3 boxen betaal je zo’n 75 euro) en het jaarabonnement kost €22,95. Dan ontvang je 6 keer de box. Er is ook een mogelijkheid om een proefbox te bestellen met 20% korting, om eens te kijken of het iets voor je is. Wat je in een box vindt wisselt, maar ze geven de Japan-box als voorbeeld: een verhaalboek, heerlijke recepten en ingrediënten, een persoonlijke ansichtkaart en een ansichtkaart om zelf te versturen, lekkere tussendoortjes uit het themaland, de benodigdheden voor een knutselactiviteit, leuke stickers om mee te versieren, een zelf ontworpen kleurplaat en, afhankelijk van de themabox, vind je nog verschillende overige items terug. Weer iets heel anders dan de andere boxen en daarom zeker leuk om eens te checken.

Je leest hier meer over Unbox the World.

Spriet

Een box voor de natuurliefhebber! Spriet is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar en biedt leuke boxen om op spelenderwijs de natuur te ontdekken. Naast de losse boxen in verschillende thema’s die je via de website kunt bestellen, kun je ook een abonnement afsluiten. Je ontvangt dan elke 6 weken een nieuwe, compleet verzorgde box in je brievenbus. Voor een heel jaar van vier seizoenen, in totaal 8 boxen, betaal je €128,-. Elke box bestaat uit drie compleet verzorgde natuuractiviteiten, die altijd passen bij de tijd van het jaar. En alles zit erin. Instructies, ingrediënten. Dus je hoeft niets meer te kopen of te Googlen. Denk aan speuren in de natuur, kweken van je eigen microgroenten en iets knutselen met- en voor de natuur. Lekker naar buiten met zijn allen!

Klik hier voor meer informatie over Spriet.

Delen:
Secured By miniOrange