(~215 B)
20 x leuke vakantiecadeaus voor kleuters onder de €10

20 x leuke vakantiecadeaus voor kleuters onder de €10

De vakantie komt eraan! Over 3.5 week vertrekken we met de caravan naar Frankrijk en zullen we daar ruim twee weken op een camping staan. Op de heen- en terugweg zoeken we ook nog een leuke camping om zo de lange rit in twee delen te rijden. Wel zo fijn! Ik vind het altijd leuk om voor de jongens wat leuke nieuwe dingen aan te schaffen als we op vakantie gaan. En dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Vorig jaar kocht ik voor op camping Bakkum een set nieuwe auto’s en wat strandspeelgoed, om daar in de zandbakken te gebruiken. Samen met Kindcadeautips.nl ben ik op zoek gegaan naar leuke cadeautjes ónder de 10 euro, en dan specifiek voor de kleuterleeftijd. Voor ons staat een kampeervakantie altijd in het teken van spelletjes, maar ook voor eigen vermaak. Leuk speelgoed wat we samen met de jongens kunnen gebruiken, maar waar ze ook alleen of samen iets aan hebben. En natuurlijk leuke dingen om te gebruiken in combinatie met water. Want dat er gezwommen en gespeeld gaat worden met water, dat staat buiten kijf. Ik struinde online naar 20 leuke cadeaus voor kleuters. Kijk mee!

Ik weet niet precies waar het aan ligt, maar Pokémon kaarten zijn altijd een hit tijdens vakanties. Thuis kijken beide jongens er amper naar om, maar op vakantie moet het altijd mee en weten ze zich er altijd mee te vermaken. Dit is voor ons dus altijd een musthave. Ik vind het leuk om de jongens dan te verrassen met een nieuw pakje, helemaal als het wat specialere kaarten zijn. De pakjes zijn meestal tussen de 7 en 10 euro.

Mijn kinderen zijn dol op spelletjes als we op vakantie zijn. Omdat ik Mens Erger Je Niet nu wel echt gezien heb (ja, ik erger me dood, haha), wil ik graag wat andere spellen. Ik heb al wat leuke dingen gekocht, maar Kroko Loko mocht volgens jullie niet ontbreken. Dat kan met beide jongens en dat vind ik heel erg leuk, aangezien Maddox voor veel spellen nog een beetje te klein is.

Als er een zwembad aanwezig is, zijn we altijd wel in het water te vinden. Nou ja, de jongens dan. Ik heb er niet zoveel mee. De kinderen kunnen zich uren vermaken en dan is waterspeelgoed natuurlijk helemaal de bom. Deze alpaca zwemband  is een absolute eyecatcher! Ik weet niet of het toegestaan is in het zwembad, maar aankomende zomer staan we aan een prachtig meer waar ook in gezwommen kan worden.

Maddox zit helemaal in de cijfers en letters sinds hij naar school gaat. Leuk om door te pakken! Nu hoeft hij niet te leren tijdens de vakantie, maar dit soort leerzame spellen vindt hij sowieso heel erg leuk. Deze Ik leer cijfers is tof, maar ze hebben ook Ik leer letters.

Deze vangbalset heb ik de jongens vorig jaar cadeau gedaan en dat was een regelrechte hit. Het ligt standaard bij ons in de caravan voor veel speelplezier.

Maddox is dol op Playmobil en hoe leuk is het om een set te kopen die ook in het water kan? Wat ik zo tof vind aan deze set, is dat het poppetje verkleurt naarmate het langer in de zon ligt, haha. Leerzaam en fun!

Mijn kinderen hebben hier voor de rest niks mee, maar hoe leuk als je een creatief kind hebt? Er zijn verschillende kits te koop en deze set om sieraden te maken is echt heel erg leuk om cadeau te doen.

Een autorit kan al gauw lang duren voor die kleintjes. Ik vind het dan ook belangrijk om naast genoeg eten en drinken ook genoeg vermaak in de auto te hebben. Deze Nijntje raamstickers zijn daar heel geschikt voor! Kan hij zich lekker mee uitleven op de ramen zonder dat het kwaad kan. Voor nog geen 5 euro zijn ze hier wel even zoet mee.

Dit is ook leuk voor onderweg, een bingo reisspel! Wie spot alles en heeft als eerste de kaart vol? Het is met magneten dus maak je niet druk om gevallen fiches die je weer moet oprapen.

Ik zorg eigenlijk altijd wel voor een leuke set met tekenspullen. Kleurboeken, nieuwe potloden of stiften, wat stickers. Deze schrijfset van Paw Patrol zal absoluut in de smaak vallen. Lekker afwisselend en direct in een leuke opbergbox.

Ik wandel graag tijdens vakanties, maar de jongens vinden dat echt niet altijd even leuk. Om het voor hen ook interessant te maken, kan een speurtocht set een idee zijn! Zo hebben ze iets te doen, gaat de tijd sneller en voordat je het weet ben je 5 kilometer verder.

In de auto wil je liever geen tekenspullen hebben. Althans, ik niet met twee jongens achterin. Voordat ik het weet zit er overal stift en hebben ze ruzie omdat ze op elkaar hebben gekleurd. Maar kleuren met water kan natuurlijk wel! Ze hebben echt veel verschillende sets en het kan toch weer voor een uurtje (of een kwartier) vermaak zorgen in de auto.

Maddox is opeens helemaal in de ban van autootjes om mee te spelen en ik maak hem enorm blij met Hot Wheels. Hoe leuk is het om op de eerste vakantiedag een nieuwe cadeauset te overhandigen?

Sinds Maddox de Bobo van me heeft gekregen is hij dol op het blad. Dit ga ik dan sowieso nog halen voor de vakantie: het Bobo Zomerboek! Leuk voor in de auto, maar ook zeker op plaats van bestemming. Met spelletjes, kleurplaten en verhalen weet ik zeker dat hij hier zich wel mee gaat vermaken.

Ik ben altijd voorzichtig met Lego mee op vakantie maar allebei de jongens mogen altijd een doosje vullen met wat Lego om mee te nemen. Een klein doosje zodat het altijd te overzien blijft. Ze hebben leuke sets voor kinderen vanaf 4 jaar en hiermee maak je ze eigenlijk áltijd blij!

Dit is een absolute hit bij ons in huis. Ideaal voor in de auto, het vliegtuig, op vakantie, waar dan ook. Deze kleine Woezel en Pip Electro set neem je gemakkelijk mee, is heel duidelijk en vermakelijk.

Een waterpistool, maar natuurlijk! Deze Nerf Fortnite is nu flink afgeprijsd (van 27 naar 9 euro!) en wilde ik jullie niet onthouden.

Geef Maddox zand en water en je hoort hem niet meer. Een leuke strandset is altijd een goed idee.

Een kegelspel vind ik ook heel erg leuk om cadeau te doen. Voor op de camping, maar ook zeker gewoon voor thuis als je buiten gaat spelen met je kinderen. De jongens kunnen hier samen mee spelen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om dit met het hele gezin te spelen!

Sluit ik af met een vakantie doeboek. Leuk voor álle leeftijden!

Delen:
Secured By miniOrange