(~215 B)
10 x originele juffen- en meestercadeautjes onder de 5 euro

10 x originele juffen- en meestercadeautjes onder de 5 euro

De eerste jaren was ik zo’n moeder die juffendag op school vergat. Ik moest dan de ochtend van de grote dag nog naar de supermarkt, om vervolgens een reep chocola in de handen van de juf te drukken. Ook is het mij al eens gebeurd dat ik een juf was vergeten, waardoor ik alsnog naar de supermarkt moest. Niet erg aardig. Maar al doende leert men. Met een kind dat naar groep 7 gaat, heb ik al aardig wat van dit soort dagen op zitten. Ik vind het steeds belangrijker worden om de juffen (ze hebben nog geen meester gehad, de enige man staat volgens mij in groep 7 of 8 nu) te bedanken voor hun inzet. Maar ook de invaller die altijd voor de klas staat als de juf ziek is én de directrice, die het elke keer weer weet te presteren om de lesroosters in orde te krijgen en soms ook zelf voor de klas staat om maar geen klas naar huis te hoeven sturen. Wat dat betreft hebben we ongelofelijk veel geluk met de school van de jongens en dat mag beloond worden.

Nu ben ik niet van het knutselen en zijn mijn jongens ook niet echt van dingen zelf maken. Gemak dient de mens. En gelukkig zijn er tegenwoordig veel leuke webshops die originele cadeautjes aanbieden. Bestellen, betalen en overhandigen. Ik word er heel erg blij van. Onze juffencadeautjes voor volgende week zijn besteld en tijdens mijn speurtocht online kwam ik een hoop leuks tegen. En ja, ook onder de 5 euro per juf vind je een hoop. Met elk kind minimaal twee juffen, de invaller(s) en de directrice tikt het bij ons al snel aan. Weet dat het niet om de waarde gaat, maar om het gebaar. Met Kerst geven onze jongens vaak een chocoladelolly van de bakker, inclusief kerstkaart. Elk jaar weer valt dat in de smaak. Zolang je er aan denkt, is het al fijn.

Ik selecteerde voor jou een paar originele cadeautjes. Waar wij voor zijn gegaan? Cadeau 1! Leuke bloemzakjes met gemixte kruiden. En de namen van de jongens op de kaartjes. Een leuke afwisseling met alle chocola die ze krijgen, haha.

Bloemzakjes via Tuindreef. Nog geen 4 euro per stuk en heel erg leuk! Deze hebben wij gekozen. Je kunt ook nog kiezen uit doosjes of enveloppen, die zijn zelfs nog iets goedkoper.

Over originele cadeautjes gesproken: hoe leuk zijn deze geurhangers voor in de auto?

Voor de juffen die thee drinken; originele juffenthee. Hoe leuk? Kost 4,95 per zakje.

Weer eens iets anders: een kaars voor de juf! Alleen al hoe het pakketje is ingepakt is leuk om te geven!

Hoe schattig ziet dit eruit? Voor slechts 2.99 heb jij al een super leuk cadeau om te overhandigen.

Ik vind droogbloemen altijd heel leuk, helemaal verwerkt in een cadeautje. Schrijf het kaartje dat je krijgt bij dit cadeauflesje en je hebt een lief cadeau.

Ook heel erg leuk: een sleutelhanger voor de juf of meester! Komt al met een kaartje, dus je hoeft er alleen iets leuks op te schrijven namens de (jonge) kinderen of ze schrijven/tekenen zelf iets.

Een pot met dropjes, inclusief leuke kaart. Altijd een goed idee!

De juf of meester kan altijd een notitieblok gebruiken. Deze is bedrukt met meester of juf en kost 3,50!

Oké, oké, omdat chocola het toch altijd wel goed doet: een leuk cadeaudoosje met Tony!

Wil je toch liever niet bestellen en het lokaal houden? Loop dan een koffiezaak of bijvoorbeeld een ijssalon binnen en vraag of je een cadeaubon mag voor 1 of 2 koffie/ijs. Meestal willen ze dat wel doen. Succes gegarandeerd!

 

Delen:
Secured By miniOrange