(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

De leukste speelgoed adventskalenders

De leukste speelgoed adventskalenders

Op social media en blogs zie ik al regelmatig leuke adventskalenders voorbij komen met beautyproducten. Nu loop ik daar zelf niet zo warm voor, aangezien ik niet zoveel met beautyproducten kan vanwege mijn huid. Maar toen dacht ik: ik ga op zoek naar de leukste adventskalenders met speelgoed. Ik heb twee jaar op rij zo’n kalender in huis (eerst van Lego en vorig jaar van Paw Patrol) en dat was een absolute hit. Skyler vond het fantastisch om vakjes te openen en zo konden we rustig aftellen tot Kerst. Hebben we gelijk de ‘hoeveel nachtjes duurt het nog tot het Kerst is?’ getackeld. Er zijn een hoop adventskalenders te koop momenteel en het lijkt wel alsof ze steeds leuker en leuker worden.

Bol.com heeft momenteel een toffe actie op Lego, waar je tot 30% korting krijgt op diverse dozen (tot en met 23 september). Dit artikel stond al in de planning maar vanwege deze actie heb ik hem even naar voren geschoven. De adventskalenders zijn niet onbetaalbaar, maar ook zeker niet heel goedkoop. Een kleine korting kan dan fijn zijn. Skyler is in november jarig en dus hebben wij een perfect moment voor zo’n cadeau. Je kunt het ook eventueel als schoencadeau geven (ik ken jullie budget niet) en anders misschien tijdens Pakjesavond. Kunnen ze de eerste vakjes in ieder geval openen.

Lego is hier in huis een schot in de roos dus ik denk dat deze op de verjaardagslijst gaat voor Skyler. Wil ik alleen nog een leuk exemplaar voor Maddox vinden, maar dat moet goed komen. Ik denk dat hij die van Playmobil 1 2 3 wel echt fantastisch gaat vinden. Naast deze links, vind je ook vaak bij Action of Kruidvat leuke betaalbare adventskalenders. Tips mag je ook zeker hieronder in de comments achterlaten, als je eens ergens een leuke tegen komt. Enne: er zijn ook leuke houten varianten met lades te koop (ook bij de Action vorig jaar), waar je zelf een adventskalender van kunt maken, door hem te vullen met kleinigheden en eventueel snoepjes. Ik zal dit artikel in de loop naar december ook gaan aanvullen, mocht ik nog toffe kalenders tegenkomen. Vorig jaar had Play Doh er ook een, bijvoorbeeld. Die kan ik nu alleen voor hoge prijzen vinden, dus hopelijk komt dat er ook nog aan.

Kijk mee naar de adventskalenders die ik voor nu geselecteerd heb!

Lego City, 18,74 (normaal 24,99)

Lego Harry Potter, 22,49 (normaal 29,99)

Lego Friends, 18,74 (normaal 24,99)

Playmobil, 22,75

Playmobil 1 2 3, 22,99

Schleich, 34,25

Barbie, 25,95

Hot Wheels, 39,95

Cars, 17,99

Playmobil, 18,99

Brandweerman Sam, 32,95

Abrick, 10,90 (outlet)

Playgo, 18,99

Playmobil, 29,70

Paw Patrol, 16,95

Schleich, 29,99

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 21 september 2019 / 07:21

  Als ze iets ouder zijn haal ik zeker zo’n leuke adventkalender voor ze! Maar die van playmobil 123 is wel erg leuk, dus ik ben benieuwd of ik mij in kan houden.

 2. Jessica
  21 september 2019 / 10:24

  Hier ook elk jaar terug adventskalenders van Playmobil en Lego omdat dat de 2 grote hits zijn in huis bij alle 3 … ik kijk weer uit naar die knusse feestdagen !

 3. 21 september 2019 / 10:47

  wat leuk dit!! ik ga er eentje bestellen voor mijn neef je en nichtje, die gaan dit heel leuk vinden 😀

 4. Sabine
  23 september 2019 / 09:12

  Ik wil ook dit jaar voor onze meiden zo’n adventskalender kopen, ben alleen nog niet uit wat. Vorig jaar had ik van Frozen, voor de oudste. Waarschijnlijk wordt het een barbie versie, van LOL ben ik nog niet tegen gekomen helaas.