(~215 B)
Dit kocht ik voor de jongens bij Zeeman

Dit kocht ik voor de jongens bij Zeeman

De laatste tijd loop ik veel vaker de Zeeman binnen dan voorheen. Waarom? Omdat de zomercollectie negen van de tien keer helemaal de bom is! Er zit een Zeeman iets verderop in Aalsmeer waar ik niet zo heel vaak kom, maar in het winkelcentrum vlak bij Skylers zwemles heb ik al regelmatig iets tofs op de kop getikt. Ook neemt mijn moeder vaak een shirtje mee voor de jongens, die ze weer eens heeft zien hangen. Zeg nu zelf: een T-shirt voor 2,99 is gewoon heel erg fijn, helemaal als het ook nog eens een exemplaar met een toffe print is. Ik heb de afgelopen weken ontzettend leuke dingen gescoord en vandaag wil ik deze aan jullie laten zien. Dit alles bij elkaar was nog niet eens 30 euro en de jongens hebben toch weer heel wat toffe items om te dragen.

Dit broekje is toch helemaal fantastisch? Ik kocht deze voor Maddox en het staat hem echt heel erg mooi. Deze kostte 5,99.

Echt een toffe aankoop, als je het mij vraagt.

Ook dit broekje kocht ik voor Maddox. Voor deze moest ik 4,99 betalen.

De jongens konden wel weer wat fijne shirts gebruiken en daarvoor slaag ik bij Zeeman eigenlijk altijd. Allereerst nam ik deze mee voor Maddox, voor een prijs van 2,99.

Dan dit shirtje. Ik vind de print en kleuren zo mooi! Deze nam ik mee voor Maddox en kost 2,99.

Ook een leuke set zo!

Ook voor Skyler nam ik wat leuke dingen mee. Let op: sommige dingen kunnen wat klein vallen. Skyler draagt 128 en ik moet bij Zeeman wel 134 hebben. Allereerst dit T-shirt. Ik vind deze kleur zo tof bij hem. Deze kost ook 2,99.

Op dit shirt werd ik direct verliefd toen ik het zag hangen. Gewoon een T-shirt, maar qua stof meer zoals een polo. Heel leuk! Deze kostte me 3,99.

Staat hem zo leuk!

Ook deze kocht ik voor Skyler. De kleurencombinatie is echt tof, het blauw is meer paars in het echt. Ook weer 2,99.

Hetzelfde shirt dat ik voor Maddox meenam, kocht ik ook voor Skyler. Gewoon, omdat hij voor 2,99 echt heel erg mooi is!

Dat was het, maar ik kan niet beloven dat het hierbij blijft… Mijn moeder heeft alweer een leuk shirt gekocht, haha. Echt, check de zomercollectie bij Zeeman. Het is s├║per leuk. En nee, dit artikel is niet gesponsord ­čśë

Delen:
Secured By miniOrange