(~215 B)
DIARY: samen werken, cadeautjes shoppen & Skyler 8 jaar!

DIARY: samen werken, cadeautjes shoppen & Skyler 8 jaar!

Goedemorgen! Het weekend stond in het teken van Skylers verjaardag. Hij is zaterdag 8 jaar geworden en we hebben de visite verspreid over het weekend over de vloer gehad. Heel gezellig en een dolgelukkig kind. Voor de rest was ik deze week lekker aan het werk, heb ik alvast de Sinterklaas cadeaus gekocht en vulde ik de vrije uren met sporten, koffie drinken en knuffelen met de jongens. Kijk mee!

Maandag

Maddox is alweer lekker op dreef om 07.30 uur. Lekker bijdehand en hij vond zijn kleren zo stom, dat er direct iets anders werd aangetrokken. Dit is zijn keuze en oké, dat vind ik ook leuk.

Ik ga door naar de sportschool.

Anke is de hele dag thuis aan het werk en ik ook. Nou, dan kunnen we dat ook prima samen doen!

Om 15.00 uur haal ik de jongens uit school en gaan we door naar het zwembad.

Ik heb mijn laptop nog mee dus schrijf maar een blog. Doe ik nog iets nuttigs dan me alleen maar ergeren aan de mensen om me heen, haha.

Dinsdag

Ik ben de hele dag thuis aan het werk.

Vlak voordat ik de jongens moet ophalen rij ik even naar de supermarkt voor een traktatie voor Skyler en ik shop alvast wat Sint cadeaus bij Kruidvat.

De uitdeelzakjes en pennen zijn ook binnen dus dat is fijn.

Traktaties maken! Fortnite uitdeelzakjes, zakje chips, Fruitella en een leuke pen.

We zitten ook al helemaal in de Sinterklaas sferen. Maddox kijkt niks anders dan Liedjespietjes op Videoland.

Ik zit met chocolade pepernoten klaar voor de persconferentie.

Woensdag

Ik begin de woensdag met werken tot de jongens om 12.00 uur uit school komen.

‘Mama, zullen we een oliebol halen?’ roepen ze allebei als ze uit school komen. Nou, vooruit!

De Kerstshow is neergezet dus we gaan gelijk een rondje doen.

Ik vind het wel veel hoor, zo met Skylers verjaardag, Sint Maarten nog, Sinterklaas en dan ook al Kerst, haha.

We gaan weer naar het zwembad. Maddox en ik zijn moe maar het moet toch even gebeuren.

’s Avonds lig ik lekker om 20.30 uur in bed. Zo moe de laatste dagen.

Donderdag

We beginnen de dag weer met een dansje en een liedje, aldus de liedjes- en swingpieten.

Ik ga weer sporten.

Daarna rij ik door naar Hoofddorp voor de rest van de Sint aankopen.Normaal bestel ik alles heel last minute een week van tevoren online maar ik heb begrepen dat het mega druk is en dat veel slecht leverbaar is. Voordat ik alles insla haal ik een broodje bakkeljauw, mijn fav!

Na een paar uur shoppen sluit ik mijn rondje af bij Barista. Ik kwam hier altijd om te werken maar ik ben al een paar maanden niet geweest. De eigenaresse begon direct tegen de serveerster: ‘je mag die vrouw niet helpen voordat ze vertelt waar ze al die maanden is geweest!’ Haha. Oké, ik kom snel weer werken hier! Fijne plek. Barista in Hoofddorp, schrijf het maar op.

Ik werk thuis nog even een uurtje en haal daarna de jongens weer op.

Ik heb een samenwerking met Volero en heb een fantastisch vloerkleed uitgekozen. Die zien jullie later verschijnen.

Om 17.30 uur moet Skyler basketballen dus ik breng hem er naartoe. Omdat Raymond wat later klaar is met werken, kan hij hem mooi om 19.00 uur ophalen.

Ik heb een date met Maddox. Gezellig samen pasta eten.

En nog even knuffelen op de bank voor het slapengaan.

Even een tip: ik gebruik Gladskin altijd voor mijn gezicht en deze Cetaphil voor mijn lichaam na het douchen. Dit was alleen in kleine tube te koop, maar nu eindelijk in een grote pot. Ik ben helemaal blij! Gekocht bij Etos.

Expeditie Robinson!

Vrijdag

Het is zover: Skyler mag trakteren op school! Omdat hij niet wil dat iedereen ziet wat hij gaat uitdelen, pakken we het in.

Zo groot.

Ik ga even snel met Stonne mee voor koffie en daarna loop ik naar huis om wat uurtjes te gaan werken. Mijn moeder is er nog niet deze week.

Maddox is om 12.00 uur uit en Skyler om 15.00 uur. We gaan even samen de verjaardagsboodschappen doen samen.

Daarna gaan we een rondje wandelen in het bos. Hij maakt even een paar selfies, haha.

Ik moet content schieten voor bonprix en Maddox helpt me heel goed. Zo fijn, want ik moet even roeien met de riemen die ik heb momenteel.

’s Avonds ga ik met Skyler The Masked Singer kijken.

Zaterdag

Ik ben weer sporten en ben helemaal alleen boven. Snap ik ook wel op zaterdagochtend om 08.00 uur, haha. Daarna ga ik door naar Hoofddorp om de taarten voor Skylers feestje op te halen.

Het vloerkleed komt binnen en hier zie je hem alvast. Zo lekker groot! Love it.

In de ochtend komt mijn schoonvader; in de middag Kees en Kitty en mijn ouders. We hebben mijn ouders weken niet gezien omdat ze Corona hadden en behoorlijk ziek waren. Maar gelukkig waren ze op tijd hersteld voor Skylers feestje. ‘Ik heb je zo gemist!’ riepen de jongens.

Zondag

De visite komt zondag in de middag dus we starten de dag rustig op. Maddox heeft deze auto gekregen van Kees en Kitty gisteren. Nog voor zijn verjaardag in april, want toen waren ze er niet omdat we op Bakkum waren. Lekker spelen in pyjama.

Ik doe alvast de boodschappen voor de hele week.

Feest!

Skyler wil al jaren geen kaarsjes en nu had ik geen kaarsjes en wilde hij ze opeens. Toch nog een momentje dus! Ik heb de hele middag geen foto’s gemaakt. Het was heel gezellig en lekker hectisch met allemaal kids.

Aankomende week heb ik een heel drukke week. Maandag zit ik de hele dag achter de laptop om opdrachten af te maken en voor Briljant Baby/MLN content te schrijven, dinsdag ben ik de hele dag in Enschede bij Briljant Baby. Woensdagochtend heb ik een sollicitatiegesprek voor een mega toffe opdracht dus duim voor me! Donderdag is Debbie jarig en ga ik even naar Amsterdam en vrijdag is mijn moeder er weer gezellig. Tussendoor is het nog Sint Maarten, het Sinterklaas journaal begint, Seb van Anke viert zijn verjaardag en Sinterklaas komt aan in Aalsmeer. Voor de rest hoop ik nog te sporten, moet Skyler twee keer naar het zwembad, naar basketbal en heeft hij een partijtje, haha. Nou, we gaan zien hoe we dat allemaal gaan doen, maar ik denk dat ik de Mommyhood bal even laat vallen en een artikel minder plaats. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange