(~215 B)
Deze items staan op mijn wishlist

Deze items staan op mijn wishlist

Als ik jullie via een sticker op Instagram om blog ideeën of vragen vraag, is er altijd wel iemand die wil weten wat er op mijn wishlist staat. In het tijdperk van mijn modeblog, wat alweer als eeuwen geleden voelt, deelde ik ontzettend vaak items die ik graag wilde hebben. Inmiddels is dat anders. Ik heb nooit echt een wishlist meer en als ik echt op zoek ben naar iets, blijf ik gewoon zoeken tot ik het heb gevonden. Ik ben een redelijk impulsieve shopper dus als ik iets zie wat ik leuk vind, neem ik het mee. Heel soms zit daar een miskoop tussen, maar daar heb ik een Vinted account voor, haha. Anyway: ik ben eens goed gaan nadenken over items die ik op mijn wishlist wil zetten. Wat is nu écht iets wat ik nog heel erg graag aan mijn kast zou willen toevoegen voor 2022?

1. Hoge boots

Ik wil héél erg graag zwarte, grove, hoge laarzen. Een beetje een paardrijlaars idee, maar dan met een ietwat chunky zool. Een probleem: niks gaat over mijn kuiten heen. En als het wel net aan gaat, is het vaak met elastiek. Dat is niet helemaal wat ik zoek. Het liefst heb ik heel clean zwarte laarzen. En als ik dan ook nog ruimte overhoud aan de bovenkant zodat ze niet al te knellend zitten, ben ik helemaal blij. Ik ben afgelopen weekend in Amsterdam flink wezen zoeken maar tevergeefs. Deze laarzen van NA-KD vind ik wel echt fantastisch, misschien moet ik die een kans geven. Ze zien er wel breed genoeg uit, maar de afmetingen online zeggen me dat ik 2 centimeter te kort kom. Misschien kunnen ze daar bij de schoenmaker iets mee…

2. Een crèmekleurige trui

Van NA-KD heb ik een mooie, zwarte trui zonder wol. Deze draag ik graag op een jeans, maar ook over een jurkje heen. Ik zou nog heel graag eenzelfde soort trui willen hebben, maar dan in het crème. Ik heb namelijk ook veel lichtere jurken die ik graag door wil dragen tijdens koudere maanden. Ik hou NA-KD goed in de gaten want de zwarte die ik van hen heb, voldoet aan alle eisen. Ik wil een heel simpel model, zonder tierelantijntjes of een kabelprint, geen col, etc. Moeilijk! De trui hieronder vind ik oké, maar het is het nog net niet helemaal.

3. Een lange jas

Ik zie regelmatig mensen met een lange jas en dat vind ik zo leuk, dat ik dat ook wil proberen. Ik ben maar 1.60 en dan is het vaak lastig om er niet als een Michelin-mannetje uit te komen zien, maar ik weet zeker dat het me gaat lukken om een fijn model te vinden. De jas die ik nu heb draag ik inmiddels drie winters en begint behoorlijk te verkleuren. Ik zou dus wel graag een lange, warme jas erbij willen.

Edit: dit is inmiddels gelukt! Ik heb in Amsterdam een waanzinnige, groene, lange jas gekocht. Deze van de foto!

4. Een grote zwarte zonnebril

Toen ik vorig jaar bij de opticien naar binnen liep, kwam ik daar met een duidelijke missie: ‘ik zoek een nieuwe zonnebril en ik wil er graag een die groot en zwart is.’ Waar ik mee naar buiten liep? Een kleine, niet zwarte bril. Afgelopen herfst ging ik weer even kijken en nam ik weer een zonnebril mee. Hoe die eruitzag? Groot en bruin. Ik kwam in de buurt, maar het was nog steeds geen grote zwarte. Ik hoop eigenlijk wel aankomende maanden tegen dé perfecte zwarte zonnebril aan te lopen. Het probleem voor mij is wel dat ik hem op sterkte nodig heb, dus dat ik niet zomaar online een goedkope bril kan bestellen. Ik ben dus gelijk een paar honderd euro kwijt en dat is natuurlijk helemaal niet nodig als je al twee brillen hebt. Maar ja, het zijn geen grote, zwarte zonnebrillen… Dit item op de wishlist neem ik dus zeker mee naar volgend jaar.

5. Een zwarte, oversized jurk

Zo’n twee jaar geleden kocht ik in de sale een heerlijke sweaterdress. Zwart, groot en ideaal om te dragen tijdens de koudere maanden. Een goede panty eronder, toffe boots en ik voelde me er heel erg fijn in. Helaas is deze me te groot geworden en heb ik hem een paar maanden geleden aan Anke gegeven. Tot de dag van vandaag mis ik dit item in mijn kast, haha. Ik ben hem helaas nooit meer een maat of twee kleiner tegengekomen, maar ik hou al een tijd mijn ogen open voor een nieuw exemplaar. Gewoon een simpel, zwart, grote sweater of trui die bij mij als jurk kan., Vereiste: geen wol en gewoon van katoen. Hopelijk kom ik dat nog eens tegen!

Delen:
Secured By miniOrange