(~215 B)
Swimwear van Polarn O. Pyret

Swimwear van Polarn O. Pyret

Gisteren kwam er een ontzettend leuk eerste perspakketje voor de baby binnen: een setje met een knuffel, muts en tasje, allemaal rood met witte strepen. Het merk? Polarn O. Pyret. Ik had er zelf nog nooit van gehoord en besloot contact op te nemen met het pr-bureau dat dit merk vertegenwoordigt. Zij stuurden mij het persbericht van de nieuwste swimwear-collectie met daarbij informatie over het merk. Tijd om dat eens door te nemen!

Polarn O. Pyret is een Zweeds kinderkledingmerk en staat bekend om hoge kwaliteit en functionele designs. Sinds de start in 1976, toen zij de welbekende klassieke streepjescollectie uitbrachten, werkt Polarn O. Pyret met het principe dat kinderen kleding nodig hebben waarin ze kunnen spelen. Kleding waar kinderen kind in kunnen zijn. Geen poespas, geen in de weg zittende details. Gewoon kleding dat lekker zit en functioneel is. Polarn O. Pyret heeft 128 winkels waarvan inmiddels 2 in Nederland; in Eindhoven en Utrecht. Bovendien kun je het online verkrijgen in hun eigen webshop.

Met de zomervakanties voor de deur presenteert het label twee nieuwe badkledingcollecties. Voor de echte bleekscheetjes is er een stoere collectie die UV-straling weert, voor de zonliefhebbers een collectie met frisse badpakjes en zwemshorts. Voor de meisjes is gedacht aan ruches, stipjes, bloemenprints en haltertops. De jongens kunnen deze zomer kiezen voor lange en korte zwemshorts met geblokt patroon, prints, streepjes of een beetje van alles. Ik citeer nog een stukje uit het persbericht waaruit blijft dat Polarn O. Pyret werkelijk overal over nadenkt: ‘Er is gebruik gemaakt van elastische en sneldrogende materialen, zachte naden die niet schuren en robuuste ritsen. Omdat kinderen vaak omlaag kijken tijdens het spelen, zijn de kraagjes van de UV-shirts iets hoger gemaakt voor extra zonbescherming. Het elastische materiaal dat gebruikt is voor deze collectie houdt 98 procent van de schadelijke UVA- en UVB-stralingen tegen. Daarnaast zorgt UPF50 ervoor dat kinderen langer in de zon kunnen spelen, omdat de kleding ze 50 keer langer beschermt.’ Dat klinkt perfect, toch?

Het klinkt allemaal echt perfect, maar is het ook daadwerkelijk leuk? Ja hoor! De beelden zien er goed uit, de prijzen zijn prima te noemen en met alle bovenstaande puntjes in mind, is dit een merk dat ik zeker in de gaten ga houden zodra ons kleintje geboren is en ik het jaar daarop voor het eerst op zomervakantie ga!

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 5 juni 2013 / 07:06

    Oeh, baby’s eerste perspakketje! ­čśÇ
    Tip: ik heb trouwens wel eens zwempakjes gezien (voor jongens ook, zwemoutfits dan ;)) met ingebouwde drijvers! Aan te passen naar het gewicht van het kind! Zodat ze niet kunnen verdrinken, maar mee ‘dobberen’

Secured By miniOrange