(~215 B)
Skylers outfits #29

Skylers outfits #29

Het wordt echt een beetje lastig om Skyler te fotograferen aangezien hij het hele huis door rent, maar gelukkig kan ik hem met de stofzuiger wat afleiden, haha. Het is me weer gelukt om vier combinaties vast te leggen. Kijk mee naar de nieuwe outfits. Zoals jullie gewend zijn van Skyler; geprint broekje en een lekkere trui!

DSC_0662

Een fijne combinatie voor naar het kinderdagverblijf; Skyler draagt hier een broekje en trui van H&M en schoentjes van Ralph Lauren.

DSC_0664

Volgens mij is deze combinatie al eens eerder voorbij gekomen, maar Skyler draagt nog wel vaak dezelfde outfits, haha. De broek en trui zijn van Zara en de schoentjes van Ralph Lauren. De schoenen beginnen nu wel echt heel erg te slijten. Ze zijn zo fijn!

DSC_0757

Ik kocht dit broekje van Mini Rodini met de gedachte dat hij hem over een aantal weken wel aan kon, maar zo ruim vind ik hem eigenlijk ook superleuk. Misschien nog wel leuker dan dat strakkere. Dus hij kon hem alvast aan! De trui is van Zara en de schoentjes weer van Ralph Lauren.

DSC_0761

Als laatste de outfit van gisteren, die jullie ook al konden zien in het verslagje over Ballorig. Het shirtje is van Mini Rodini, broekje van Zara en schoentjes weer van Ralph Lauren!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 16 januari 2015 / 10:23

  Wat een schatje is het toch! Stoer the Ramones. En die stofzuiger haha. 😀

 2. 16 januari 2015 / 11:38

  Wat een leuke foto’s weer. Als ik je een tip mag geven? Nu Skyler een tijdje loopt zou je eigenlijk zijn voetjes even moeten laten meten bij een schoenwinkel. Als ze namelijk gaan lopen (en er dus ‘druk’ op de voetjes komt) kunnen die ineens een paar maatjes groeien zonder dat je het zelf door hebt. Ik kreeg een ‘standje’ van de schoenenwinkel omdat mijn zoon destijds met schoentjes liep die 2 maten te klein bleken. Had ik niet door. Leek mij nog prima te passen, oepsie! 🙂

 3. 16 januari 2015 / 13:12

  Leuk hoor! Mooi mannetje is het toch ook.

 4. Angela
  16 januari 2015 / 13:54

  Leuke combi’s! Ik heb al vaker het shirtje met hihi voorbij zien komen op de foto’s en nu ook weer dat leuke broekje van de H&M (met letters). Tot nu toe online nog niet beschikbaar, tot ik net keek, super leuk, gelijk besteld, wist niet dat het een combi was 😉

 5. Saskia
  16 januari 2015 / 15:10

  Wat ziet hij er toch altijd op en top uit! Trouwens, aangezien je zo’n fan bent van geprinte broekjes, ken je ‘Tiger Nook Designs’ al? Handgemaakte leggings, mutsjes en haarbandjes, super cute!

 6. 16 januari 2015 / 17:05

  Leuke outfits! En haha, dat stofzuigertje blijft maar terugkomen 🙂

 7. 17 januari 2015 / 21:28

  Dat broekje van de Zara met die dennenboompjes heeft mijn dochtertje ook. Wat een heerlijk broekje is dat zeg. Wel veeeeeelste wijd…dus even een veter doorheen gehaald om aan te kunnen trekken. Leuke outfits weer, ze zijn allemaal even leuk!

Secured By miniOrange