(~215 B)
Skyler verkoopt

Skyler verkoopt

Oh, wat heb ik veel vragen hier op de site en via de mail gehad over Skylers kleding. Of ik niet wat wilde verkopen en wat ik met de spullen deed als het te klein werd. Nou, een paar items hebben een speciale waarde en die hou ik natuurlijk maar al te graag zelf. Ter herinnering of voor een eventuele tweede. Sommige stukken zijn te versleten op de knietjes dat ik dat gewoon wegdoe, maar ik heb óók stukken die er prima uitzien en die eigenlijk wel weg mogen. Skyler heeft opeens een groeispurt waardoor veel dingen te klein worden en dus ben ik begonnen met het uitzoeken van zijn kleding. De maten 62 en 68 heb ik al een heel tijd terug opgeborgen en moet ik nog even tevoorschijn halen om foto’s van te maken. Dat komt er dus nog aan. Maar de dingetjes van nu die weg mogen en kunnen, in maat 74 en 80, heb ik alvast uitgezocht en online gezet.

Voor de verkoop gebruik ik Instagram omdat ik zo snel en makkelijk kan verkopen. Ik vermeld wat voor merk het is (veelal Zara), wat de maat is, in welke staat het stuk verkeert en wat voor prijs ik ervoor wil hebben. Ik krijg vaak te horen dat ik wel dingen weg kan geven voor niks omdat ik toch al zoveel heb en anderen het beter kunnen gebruiken. Ik ben de beroerdste niet en geef echt wel af en toe wat weg aan mensen om me heen, maar helemaal voor gratis wil ik het niet wegdoen. Veel items of niet; het heeft mij ook gewoon geld gekost. Ik hoop dat men dat begrijpt.

Nou, dat gezegd hebbende: de items vind je op Instagram onder de naam #Skylerverkoopt. De link vind je hier. Ik gebruik geen hashtags omdat ik het leuk vind dat het bij mijn bezoekers en volgers terecht komt. Mocht je geen Instagram hebben kun je evengoed via je computer de link bekijken. Als je daadwerkelijk interesse hebt mag je me natuurlijk altijd even een mailtje sturen en dan regelen we het buiten Instagram om. Regelmatig zal ik dit account aanvullen, met grotere maar ook met kleinere maten. Dusse, stay tuned! En shopse…

Schermafbeelding 2015-02-11 om 10.26.13

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 11 februari 2015 / 14:48

  Ik heb geen kleine maar anders had ik het wel geweten, echt een fashionbaby hihi. Trouwens echt zwaar belachelijk dat mensen uberhaupt durven te zeggen dat je het maar gratis moet doen, jij werkt ook gewoon voor je geld, dikke doei!
  x

 2. 11 februari 2015 / 15:02

  Wat slim dat je de goede stukken verkoopt, je hebt zoveel leuks!

 3. 11 februari 2015 / 19:40

  Leuke kleertjes hoor, succes met de verkoop! 🙂

 4. Eva
  11 februari 2015 / 21:17

  Groot gelijk dat je er iets voor vraagt. Dan kan je weer leuke dingen in zijn toekomstige maten terug kopen. Succes met de verkoop maar het zal vast snel gaan 🙂

 5. 12 februari 2015 / 16:23

  Oh wat een leuk idee! Ben je er waarschijnlijk zo vanaf én het gaat naar bezoekers van je site, wat toch een beetje ‘dichtbij’ voelt denk ik. Leuk hoor!

Secured By miniOrange