(~215 B)
Petit Bateau & illustrator Claude Ponti

Petit Bateau & illustrator Claude Ponti

Toen ik aan kinderkleding dacht, moest ik gelijk denken aan de geweldige afdeling bij H&M en Zara. Maar ik ben erachter gekomen dat er echt veel en veel meer merken zijn waar ik kan slagen voor de baby. Momenteel hangen er wat neutrale pakjes in de kast maar zodra ik de geslachtsbepalende echo heb gehad, gaan alle remmen los en kan ik de garderobe voor ons kleintje gaan samenstellen. Als het aan Petit Bateau ligt kiezen we voor schattige illustraties van kuikens op rompertjes, shirtjes, onderbroekjes en hemdjes.Ze hebben de handen ineengeslagen met de bekende Claude Ponti en gebruiken zijn illustratiekunsten voor een leuke limited edition kledinglijn.

Illustrator en schrijver Claude Ponti tovert al met woorden sinds 1985, toen zijn eerste kinderboek op de markt kwam, l’Album d’Adèle, geschreven voor zijn dochter. Sindsdien is hij kinderboeken blijven maken die aansluiten bij de droomwereld van kinderen: bruisend van gekke ideeën en onbestaande woorden. De kuikentjes uit zijn boek Mille Secrets de Poussin zijn doorgevoerd in de nieuwste kledinglijn van Petit Bateau. Het is een hele fleurige en gezellige zomercollectie geworden. Het is dat mijn baby in de winter wordt geboren; anders had ik misschien toch even een kijkje gaan nemen. Alhoewel? Een simpel hemdje of rompertje is natuurlijk altijd leuk, ongeacht het seizoen…

Enthousiast? De Petit Bateau x Claude Ponti capsulecollectie is vanaf 11 juni te koop in de Petit Bateau boutiques in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch.


Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

Secured By miniOrange