(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

De trends op het gebied van badmode

De trends op het gebied van badmode

Ieder jaar rond juni krijg ik de kriebels en speur ik online naar de mooiste badmode. Ik heb een aantal prima badpakken en bikini’s en het is zeker niet zo dat ik ieder jaar iets nieuws koop, maar ik vind het wel heel erg leuk om te wisselen. Ik heb inmiddels mijn favoriete model qua bikini gevonden: een simpele top met voorgevormde cups en een beugel met daarbij een hoog bikinibroekje. Daarin voel ik me het meest op mijn gemak en dat staat het mooiste bij mijn figuur. Maar zoals met alles bestaat badmode in alle soorten en maten en zijn er ook ieder jaar wel trends die doorgevoerd worden. Vandaag zet ik met LASCANA de vier grootste trends op een rij. Het is niet helemaal mijn ding dus ik hou het bij mijn favoriete model. Gelukkig is er veel aanbod en wordt er rekening gehouden met alle figuren. Je hoeft dus zeker niks met deze trends te doen, maar het is wel iets wat je veel in de winkels en online gaat spotten tijdens jouw zoektocht.

Sportieve tops

Mijn borsten zijn niet geschikt voor zo’n bikinitop, maar ik vind het wel onwijs mooi. Helemaal in combinatie met een iets hoger broekje vind ik de bikini’s heel erg mooi om naar te kijken.

LASCANA, 49,95 (compleet) – H&M, 14,99 (bikinitop)

H&M+, 17,99 (bikinitop) – LASCANA, 44,95 (compleet)

Hoog uitgesneden broekjes

Ik ben dan wel dol op hoge broekjes; als ze heel hoog zijn uitgesneden bij mijn benen voel ik me heel ongemakkelijk. Ik heb een buikje en dan zie je dat vrij snel zitten. Is niet erg, maar zelf voel ik me daar oncomfortabel bij en ik heb toch liever iets meer stof. Ik vind het wél heel erg mooi, helemaal omdat je benen dan optisch een stuk langer lijken. Dit model rechts rockt hem echt!

H&M, 14,99 (bikinibroekje) – Mango, 39,99 (compleet)

Touwtjes

Touwtjes aan de zijkant van de bikinslip, touwtjes bij de borsten bij bikini’s en dubbele banden over je buik bij een bikinitop. We zagen het vorig jaar al veel en dit jaar nog eens extra.

LASCANA, 39,99 (bikinislip) – H&M, 29,99

LASCANA, 59,99H&M, 14,99 (bikinitop)

Ruffles

Mijn favoriet uit deze lijst! Ik vind ruffles altijd zo vrouwelijk en vrolijk staan. We zien ze op de bikinitops, maar ook zeker op verschillende badpakken. Superleuk! Er is echt enorm veel verkrijgbaar en je zult het dus ook heel erg vaak tegenkomen.

LASCANA, 83,- – H&M, 29,99

H&M, 17,99 (bikinitop) – LASCANA, 54,99 (compleet)

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments