Vijf favoriete accessoires voor de kinderwagen

Vijf favoriete accessoires voor de kinderwagen

Momenteel gebruik ik de Joolz Geo2 voor Maddox en ik kan niets anders zeggen dan dat ik het een fantastische wagen vind. Mijn review volgt heel snel! Ik wil het echter vandaag niet hebben over de kinderwagen zelf, maar over vijf accessoires waar ik nu al heel veel plezier van heb. Toen ik achter de Day2 liep, maar ook nu ik de Geo2 rijd. Het zijn voor mij dingen geworden die echt onmisbaar zijn. In ieder geval vier van deze dingen. Het accessoire van Koeka is een leuk extraatje. Ik laat ze je zien!

De wagenspanner

Vlak na de geboorte kreeg ik een onwijs leuke wagenspanner opgestuurd van Deem Design en Maddox is er dol op. Het is leuk om naar te kijken, om er tegenaan te slaan, te luisteren naar het belletje en de kleuren en vormen te ontdekken. Wij hebben een vrij neutrale, maar je hebt ook veel andere maten en soorten te koop. Het zorgt voor afleiding en is hier een schot in de roos.

wagenspanner

De comfort cover

Veel mensen gebruiken een hydrofiele doek over de kinderwagen heen om het kindje te beschermen tegen de zon. Joolz heeft hier een topproduct voor uitgevonden, de comfort cover. Echt, schaf het aan bij je kinderwagen! Je ritst hem gemakkelijk aan je kap en trekt zo de hele cover over je wagen heen, over de duwstang of de wiegbak. Naderhand kan hij ook met de zit nog gebruikt worden. Je kindje ligt beschut, is beschermd tegen de zon en de wind en heeft echt een eigen plekje tijdens het slapen. En gebruik je hem niet, dan rol je hem gemakkelijk op en maak je hem vast met het drukkertje aan de kap. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Joolz

babyjungle

babywinkel

Het babynestje/omslagdoek

We gebruiken hem nu alleen nog open geritst omdat Maddox iets te groot wordt, maar voor een kleiner baby’tje is dit een aanrader; het babynestje van Joolz. Het is een warme, zachte slaapzak die je overal voor kunt gebruiken. We hadden hem in de Sleepyhead liggen als we thuis waren en in de kinderwagen als we op pad gingen. Het is warm, geeft geborgenheid en je kunt hem gemakkelijk weer open ritsen als het iets warm wordt. Hetzelfde geldt voor de omslagdoeken van Koeka. Ik vond het zo’n gehannes om met dekentjes in de weer te gaan in zo’n kleine bak en deze omslagdoeken leg je neer, je kindje erop en de cape dicht vouwen. Ideaal! Zo blijven ze, vooral de allerkleinsten, lekker warm.

babynestje

De pouch

Van Koeka ontving ik (ja, ik word niet normaal verwend door iedereen!) een nieuw product uit hun collectie, namelijk de pouch. Het is een klein tasje, een soort toilettas, die je heel gemakkelijk aan een kinderwagen of buggy kunt bevestigen. I-DE-AAL. Als je wat korter op pad gaat en niet de hele luiertas mee hoeft, kun je hier toch je essentials in kwijt. Een luiertje, doekjes, je sleutels en je portemonnee. Scheelt jou weer sjouwen en het ziet er nog leuk uit ook! Geen echte noodzaak, wel gewoon ontzettend handig om te hebben zo naast je luiertas. Bovendien kun je hem gebruiken als toilettas in de luiertas of als toilettas voor jezelf!

koeka

pouch

Aankleedkussenhoezen

Misschien een overbodige tip maar voor mij voelde het bijna als een lifehack, haha. Je kunt speciale hoeslakentjes kopen voor om het matrasje van je kinderwagen heen of zelf in de weer gaan met hydrofiele doeken, wat ik eerst altijd deed. Nog veel fijner, en je hebt ze toch in huis, vind ik de aankleedkussenhoezen! Heel gemakkelijk om het matrasje te vouwen en het blijft mooi en strak in de wagen zitten. Meestal koop je ze goedkoop bij Zeeman of Kruidvat.

Wat is voor jou onmisbaar bij de kinderwagen?

De links naar Baby Jungle zijn gesponsord.

Share:

2 Reacties

  1. 9 augustus 2017 / 09:40

    Ik heb tegenwoordig wel zo’n doekje voor tegen de zon, verder gebruik ik gewoon old school een deken. Maar wat echt onmisbaar is vind ik het opberg mandje onderin! Want de kinderwagen is mijn beste vriend met boodschappen doen hihi.

  2. 9 augustus 2017 / 12:30

    Die comfort cover lijkt me ideaal. Die had hier vorig jaar goed van pas gekomen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.